Marta i Wika Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='APSA']Marta, dzielna Wera przegoniła psiotwora? :lol: Wera wydawała straszne dźwięki i robiła straszne miny. Ale Lima nie wyglądała jakby się bardzo tym przejmowała. Lima jest już zresztą w nowym domu, gdzie również ma kociotwora do towarzystwa. Kociotwór pierwsze kilka godzin przesiedział na lodówce, a potem zszedł i odmówił przyjmowania pokarmów. Nie wiem czy już je, ale chyba się nie zagłodzi na śmierć? Narobiłam niezły pasztet :sabber: Bezmięsny przepis Marty i Wiki :) Wygląda nieźle :razz: Ciekawe jaka konsystencja - bo to jest coś co wychodzi zawsze inaczej ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Witam cieplutko :loveu: Cóż za piękne zdjęcia, a jakie wypieki... mniam :loveu: Wesołych! http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9153043&postcount=4536 Quote
Bonsai Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Również życzę Tobie Asiu i Twoim PSicom oraz morisowej - Magdzie szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia oraz wspaniałego 2008 roku, aby tak jak 5 poprzednich obfitował w pomoc zwierzętom. :) Jesteście wielkie - oby tak dalej! Dzięki Wam świat staje się lepszy. Ola i Piegus Quote
APSA Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dziękuję za życzenia :) WSZYSTKIM DROGIM GOŚCIOM ŻYCZYMY [SIZE=6]RADOSNYCH ŚWIĄT[SIZE=5][SIZE=2] :smilecol: :tree1: [SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]Asia, Punia i Saba, Kicia z Myszołapem oraz Gwiazdorek i Pan Mysz :tree1: Quote
APSA Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Grudniowe słońce :loveu: zaowocowało wyciągnięciem aparatu z szuflady :) Dzięki niemu możliwe było zdjęciowanie kotów :) Taki jeden kłopotek przyplątał się w wigilię Wigilii :roll: chwilowo w innym DT :loveu: Czy to kicio je aby normalno? :evil_lol: Chciałam złapać w kadrze Kicię i Myszaka... i złapałam :lol: atak :diabloti: "Kto, ja? Ja jestem grzeczna, a poza tym W ŻYCIU bym do niego nie podeszła!" Porobiłam też trochę PSiofotek ogródkowych :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dobry wieczór :) Ostatnie zdjęcie i ten komentarz... bomba! :loveu: ;) http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/koty/PICT1250.jpg To też super :loveu: :razz: Czekam na PSie fotki :) Quote
Tośka_m Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Chwali się, że porobiła PSiofotki ogródkowe, ale pokazać to nie pokaże :eviltong: Daaaawaj, nie daj się prosić! Quote
APSA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Pinczerka, z tymi kociakami to mam teraz ubaw :lol: ieskie zdjęcia już dają :) Tośka, już już, musiałam się tylko upewnić, że jest dla kogo ;) U nas właśnie taka zima: Quote
Tośka_m Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Mało zimowa ta zima ;) U nas od czterech dni jest przepięknie biało, nie za sprawą śniegu, tylko szadzi, która pokryła wszystko piękną i grubą warstwą. Quote
tangerine74 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Zawsze jest dla kogo :D Zwykle zaglądam do Twoich wątków raz dziennie, a niezwykle nawet trzy razy :D Tylko komentuje mało, bo co mam ci pisać? że Punia psieśliczna? :loveu: nudne te moje komentarze;) Gimli zdrowy !!!!!!!!!! :multi: Pytałam na wątku tymczasów czy masz jakieś wieści o Mopiastym. Może tu mi kilka słów odpowiesz albo emailem? Ściskamy w świątecznym nastroju :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dobry wieczór :) Czyżby kociaki dawały Ci popalić...? ;) A może za dużo ich się nazbierało? :evil_lol: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT1270.jpg Dochodzę do wniosku, że z tymi PSami coś nie tak... :roll: Ten typ tak ma... :evil_lol: :loveu: Quote
APSA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Tośka, u nas nawet szadź powiedziała już "pa, pa", za to się szron pojawia :) Dorota, o Mopku nie mam wieści - żadnej ze stron nie chce się dzwonić ;) Pinczerka, na tym zdjęciu coś jest nie tak z PsAmi, nie z PSami :evil_lol: Ten tym zdecydowanie tak :loveu: ma. A kotków mam chwilowo tylko dwa :p Wymęczona i spóźniona karterczka :roll: duża wersja - ciut lepiej wygląda Quote
Bonsai Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Karteczka jak co roku piękna. :loveu: Jeśli chodzi o komentowanie zdjęć - mam ten sam problem co tangerine. :lol: Najchętniej cały czas zachwycałabym się Ogonkiem, ale to trochę monotematyczne się staje... ;) Quote
Tośka_m Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ogonek Ozziego też kiedyś był taki piękny i ofutrzony. Loca zmieniła ten stan rzeczy :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dzień dobry :) Wybacz mi tą PSiAcką pomyłkę :oops: ;) Ogonek... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Saaaabaaaa! :loveu: Reszta PSiAków też kochana... :grins: Quote
APSA Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Tośka, dlatego my nie lubimy szczeniąt :diabloti: Choć dziś Aga - nie szczenię - w zabawie naderwała Puni pazur. Był płacz :( Pinczerka, u7ybbn - to Ci odpisał Myszołap :lol: Anza, choćby tylko jedną sabofotkę wstawić - zawsze wierna :lol: Jak wiadomo PSice nie mają wstępu na wersalkę W czym pomaga barykada, efekt - żadnych PSów! Takie porządki panują na komputerowym biurku :grins: A skoro jesteśmy w temacie Kici ;) Quote
Anza&Hacker Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/mPICT1330.jpg - Saba! :loveu: Quote
APSA Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Anza, przyznaj się, zrobiaś to specjalnie! ;) Pilnujemy, żeby PSy nie weszły na wersalkę Łapkowe domu zwiedzanie :) A to nasi sąsiedzi :roll: [tu była kotłowanina, ale aparat powiedział, że to zbyt drastyczne, żeby filmować...] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Dobry wieczór :) Dziękuję Myszołapowi za odpowiedź :evil_lol: Super avatar :) I świetne zdjęcia - zwłaszcza ten artystyczny nieład na biurku, koniecznie z kotem ;) Quote
Anza&Hacker Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ooo... pozdrów tatusia... i mame też :cool3: Quote
APSA Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Pinczerka, Mysz chciał Ci nawet więcej napisać :evil_lol: Anza, pozdrowienia przekazane :) Przedwczorajsza wizyta u rodziny :cool3: Co Asia robiła u rodziny? Układała! :lol: Układanki to element tradycyjnego rytuału świątecznego, choć zwykle układam je u siebie w domu, a nie jadąc w gości :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Puzzle są super :) Skąd taki zwyczaj? Dawaj Myszorka, chcę z nim pokonwersować :evil_lol: Quote
Agushka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 O! Nie sądziłam, że u kogoś w domu też jest taki zwyczaj. U mnie święta bez puzzli to nie święta. Co rok moje dziecko dostaje na gwiazdkę nowe i cała nasza trójka ma się czym radować. Tym razem mamy nadmorskie miasteczko, w tle góry, strasznie dużo morza i pnącze winorośli na pierwszym planie.. Jeszcze sobie z tym nie poradziliśmy :)) Quote
Recommended Posts