Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wg mnie kocur nazywa się Myszołap z powodów oczywistych i nie potrzeba do tego żadnych myszy :p
To przecież przystojny, spory, dobrze zbudowany bury kocur wyróżniający się wyglądem. I ma owłosiony brzuch :eviltong: A to już znak szczególny Pierwszego Myszołapa :eviltong:

Posted

:roflt:
Wyjaśnienie imienia mniej więcej takie, jak pisze Morisowa.
To jest jeden z powodów ndania tego imienia - klik :)
Nie testowałam umiejętności łowieckich kocura, ale podejrzewam, że musiał się jakimiś wykazywać - przez pewien czas mieszkał na ulicy :shake:

Kolejny konkurs z serii: czym różnią się te dwa obrazki?
Zdjęcia są stare, ale ktoś mnie natchnął, żeby je pokazać ;)

Drugi obrazek w dwóch odsłonach ;)

Posted

Ola, koty to uparciuchy, trzeba je jakoś pacyfikować :evil_lol:

Anza, nie ma za co :)

Złe wieści - Łatka pierwszego poranka w nowym domu uciekła :(
Ja wyjeżdżam na półtorej doby, jej nowa właścicielka nie ma internetu...
Zaganiam wszystkich warszawskich znajomych i nieznajomych do pomocy przy plakatach.

Posted

O Łatce nie ma żadnych wieści...

Za to przynajmniej moje PSice miały udaną sobotę - byłyśmy na zawodach agility, więc prawie cały czas były ze mną, pobiegały po torze, coś nawet wygrały :cool3:
Saba się socjalizoje :lol: (zdjęcie: Wendka)

Posted

Apsa, no pochwal się!!! wiem, że mi mówiłaś "na żywo", ale w tamtym stanie umysłu ;) nie wiele do mnie docierało

czy dobrze dotarło do mnie, że chcesz bym wstawiła te fotki do Twojej galerii?

Posted

Dobrze dotarło

Wyniki:
Saba - 7 i 16 miejsce, w klasyfikacji łącznej 8, w egzaminie A1- II :)
(wygrała medal i "frisbee" :roll: - zielony talerzyk-reklamówka, który jest ponoć idealny na podstawkę pod kwiatek :p)
Punia - 4 i 1 miejsce :), w klasyfikacji łącznej - jedyna się zaklasyfikowała :lol:
i jeszcze nasza drużyna w przebiegach drużynowych zajęła 3 miejsce :)
(nagrody: 3 czekolady "ludzkie" :), 2 śliczne rozetki, książka, coś w stylu dyplomu w ramce i odblaskowa adresówka do zawinięcia wokół obroży)

Magda - widzę! Komentuję: :loveu:
Ale widać, że oni maja już nas dość - jeden na nasz widok złapał się za głowę :evil_lol:

Jeszcze kilka agilitowych fotek by Wendka:

Posted

[quote name='APSA']
Magda - widzę! Komentuję: :loveu:
Ale widać, że oni maja już nas dość - jeden na nasz widok złapał się za głowę :evil_lol:

Asiu, dość to mógł mieć ten z lewej - bo mu kazałam odstawić jedzonko i pozować do zdjęcia :diabloti: ale on pierwszy zaczął :eviltong: A ten, co się za głowę złapał? to Ty nie wiesz czemu?! bo Kasie z Wiednia zobaczył :evil_lol: Przecież wcześniej na jej widok to zawrócił i uciekł :diabloti:
No ale z tymi rozmowami to powinnyśmy się przenieść na miau.pl :p

Gratuluję nagród! czy Punia da mi autograf...?

Posted

Gratulujemy sukcesów :) Jakby Punia była tak łaskawa, to my oczywiście też dopraszamy sie o autograf :loveu:
I zupełnie nie rozumiemy dlaczego tu brak Puniozdjęć :mad:
Saba śliczna, Saba kochana, ale... Puuuuuuuniaaaaaaaaa :loveu:

Gimli dzis skończył 5 tygodni Dalacinu. Jeszcze tylko 2 tygodnie Flukonazolu. Wreszcie mamy nadzieję na zakończenie walki z gronkowcem i grzybicą :)

Posted

Anza, Bonsai, Dorota - wstawiłam wszystkie zdjęcia moich PSic, które się do tej pory pojawiły. Ponieważ sama nie jestem w stanie jednocześnie biegać i fotografować, jestem zdana na naszych zawodowych (czy może zawodnych? :evil_lol:) fotoreporterów. Jeśli pojawią się jeszcze jakieś PSice, na pewno je tu 'podkradnę' ;)

Dorota, Magda - pogadam z Punią, może da się załatwić dla Was Puniograf ;)

Magda, z tym łapaniem za głowę i Kasią - ja się dziwię, ze ktokolwiek zszedł mimo jej obecności :diabloti:

EDIT: Oto i Punia :)

Posted