APSA Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A uprzedzali, że od pozytywnego szkolenia to się im w głowach poprzewraca :lol: Quote
Tośka_m Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 APSA napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A uprzedzali, że od pozytywnego szkolenia to się im w głowach poprzewraca :lol: No jasne! Kolczatka i gazeta (do lania psa w dupsko oczywiście), a nie klikery i inne cuda :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 W końcu moja ulubiona super Saba doczekała się galerii:multi: Jak zawsze kiedy tylko mam okazje moge Ci powiedzieć, że ogrooomnie mi sie Twoja Sabusia z wyglądu podoba i ma prześliczną sylwetke:p Chude psiska to to co Anzie lubią najbardziej:diabloti: (Hackerowi już widać żebra jak się zgina na zakretach) Punia oczywiście też jest milutka, zwłaszcza na fotkach, gdzie widać jej mięciusie futerko;) Więcej, więcej, więcej fotów PSic!!! Gdzie jakieś sportowe-agilitowe, w końcu one tak ładnie biegają:mad:? Quote
APSA Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Witamy starych znajomych :lol: Saba bardzo się cieszy z kolejnego członka jej fanklubu ;) Będą zdjęcia sportowe, też zauważyłam, że trochę tu u mnie za spokojnie. Jutro wrzucę coś bardziej dynamicznego, niech się suki nie lenią :evil_lol: Na razie zdjęcie z zeszłorocznych wakacji: Quote
Anza&Hacker Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Świetne zdjecie;) - uchwycony klimat wolnego czasu:lol: Jeszcze, jeszcze, jeszcze fot! (sport, sport, sport!:diabloti:) Quote
Tiggy Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Oooo no i ja tu trafilam nareszcie! :) PSice oczywiście cudne, mają takie mądre oczyska! A Saba jest bezbłędna, a już szczególnie na torze :D (swoją droga,w moim bloku mieszka sunia bardzo podobna do Saby (taka sama sliczna sylwetka), namawiam jej wlasciciela, żeby zaczal z nia trenowac agility w Pecicach :D ) Quote
APSA Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Grrr wzięło i wcięło mi odpowiedź :angryy: Witamy w naszej galerii panią uroczej bajgielki :) A teraz obiecane zdjęcia sportowe, wygrzebane z archiwum. Większość zdjęć autorstwa Jacka Korytkowskiego. Quote
Anza&Hacker Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 W końcu ujęcia w prawdziwie sportowym ruchu - super!:multi: Więcej, więcej, więcej!:eviltong: Quote
APSA Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 I jeszcze coś extra - sztuczka "jeździecka" :D jeździec: wierzchowiec: mamy już komplet, możemy jechać :D Quote
Anza&Hacker Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pamiętam te zdjęcia jak je kiedyś tam robiłaś - o ile to te same, ale chyba tak - zawsze mi się ogromniaście podobały - super psy wyglądają i wogóle świetny pomysł z tym siodłem:p Tylko jakoś nie pamiętam tego fota, a podoba mi się najbardziej: :kciuki: Quote
shangri_la Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 super zdjecie, hehe widze ze sunki z konmi zyja pewnie bezproblemowo :lol:, i jaka radosc na mordce. to chyba pierwsze zdjecie jakie widze na ktorym 2 psiska skacza jedna przeszkode :razz: pozdrawiam Quote
Koma Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ale sylwetka :lilangel: :lilangel: :lilangel: obie sunie cudowne, ale Saba ma w sobie to coś co sprawiło że już jestem jej fanką ;) Quote
APSA Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Tośka, jak zobaczyłam to siodło na stołku to po prostu MUSIAŁAM. Anza gratuluję pamięci :lol:. Masz rację, dwa lata temu chwaliłam się tymi zdjęciami na liście. Shangri jeśli sobie życzysz, mogę się postarać o więcej dwuchopków :cool3: Kiedyś w terenie zdarzyło im się skoczyć idealnie równo, ale oczywiście nie miałam aparatu. Jeśli chodzi o ich współżycie z końmi, to Saba jeszcze żadnego nie ugryzła (za szybko uciekały), a jej jeszcze żaden nie kopnął, choć jeden próbował. Niestety ona bardzo lubi zabawę w końskiego berka, ostatnio nawet pognała do koni, które się spokojnie pasły (wcześniej ruszała tylko za takimi, które i tak już biegły) :shake:. Punia trzyma się zwykle na bezpieczny dystans, choć jak się jej kiedyś zdarzyła wracać z nami z terenu, to się niebezpiecznie blisko tylnych kopyt trzymała. Najlepiej się nadaje na widza, kiedy brykam na ujeżdżalni :) Koma, Saba siębardzo cieszy, choć ona wolałaby pełniejsze porcje od tej sylwetki :evil_lol: . Quote
APSA Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Dziś: zabawy nadszedł czas! Start! I pędzimy! Trzeba się przyczaić Do ataku! Dopaść Sabę Zaatakować Może jak ją nastraszę, to się sama podda Zasłużony odpoczynek I już może pies lecieć do pańci Quote
APSA Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 I jeszcze zdjęcie, które mi się szalenie podoba: Jednocześnie jest ono linkiem do większego formatu, na którym jeszcze lepiej wygląda Quote
Anza&Hacker Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 APSA napisał(a): Do ataku! Zaatakować Może jak ją nastraszę, to się sama podda No, no proszę - z tej strony to ja jeszcze Puni nie znałam:diabloti: Quote
anetta Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Swietne!!! http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT7316psy.jpg http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT5220.jpg :klacz::klacz::iloveyou: Quote
APSA Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Anza, bo ona to taka cicha woda, niby nic a potem wychodzi - diabeł wcielony :diabloti: ;) Anetta, :D z tego jestem wyjątkowo duma. . Quote
Marta_Ares Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 świetne fotki masz talent:p ujecia super szczegolnie te jak biegaja p.s a zdjecia ladne bo modelki sliczne:lol: Quote
APSA Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Co do tego talentu, nie byłabym taka pewna. Ale to chyba normalne, że chciałabym, żeby moje zdjęcia były lepsze niż są :p A Aresik też śliczny :loveu: Na dziś: dobrze mieć wreszcie wakacje :) Quote
Anza&Hacker Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ...i kolejne śliczne zdjęcie ukochanych i jedynych w swoim rodzaju PSic:loveu: Quote
APSA Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 A teraz inni mieszkańcy naszego ogrodu: A to maleństwo przyniosła Kicia, nienaruszone :crazyeye: Nie ma mnie. Quote
Anza&Hacker Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Śliczni Ci mieszkańcy, chciałam już pisać, że zwłaszcza... ale musiała bym wymienić wszystkich ...i zdjęcia zrobione perfect:loveu: Quote
APSA Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Muszę tymczasowo opuścić galerię, ponieważ Wyjeżdżamy na wakacje :multi: [SIZE=2]jak dobrze pójdzie to do końca września! [SIZE=2]Do zobaczenia za niecałe dwa miesiące! [SIZE=2]Asia i PSy Quote
Recommended Posts