Mudik Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jest pięęęęknyyy!!!:loveu::loveu::loveu: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy2/IMG_5128.jpg Quote
magdyska25 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kogo ja tu widzę. Bubsztal jeden:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
justynaz87 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Trzecie zdjęcie jest śliczne :loveu:. Ale Buba wesoła i jakoś tak wymłodniała. Miło patrzeć na takie zdjęcia. Quote
APSA Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Little, maszynka będzie odebrana w piątek, wstępnie sobota mi pasuje, tylko jeszcze nie wiem, o której :) Mudik, zgadzam się :loveu: Magda, Justyna, ano szalony, szczęśliwy Bubsztal o wschodzie słońca. Może uda się namówić Morisową, to mi ją jeszcze na parę dni wypożyczy :razz: Kopiemy dołki Dla odmiany lekko rozmyta Roxia Quote
magdyska25 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy2/IMG_5249.jpg :loveu::loveu::loveu: No proszę-> jeszcze do rękoczynów dojdzie o to kto ma mieć Bubę:evil_lol:. A ta Roxi to ten "dziki" pies?? Quote
morisowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Magdyska, Bubi biega i się cieszy (nawet jeśli niektórzy w nią nie wierzą) nie tylko, gdy jest u Apsy ;) tylko Apsa robi zdjęcia. To tak piszę, żebyś się o nią nie martwiła :eviltong: I naprawdę zapraszam na "kontrolę", jak tylko uda nam się dogadać. Tak, Roxi jest DZIKA :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='morisowa']Magdyska, Bubi biega i się cieszy (nawet jeśli niektórzy w nią nie wierzą) nie tylko, gdy jest u Apsy ;) tylko Apsa robi zdjęcia. To tak piszę, żebyś się o nią nie martwiła :eviltong: I naprawdę zapraszam na "kontrolę", jak tylko uda nam się dogadać. Tak, Roxi jest DZIKA :evil_lol: Martwić się nie martwię:eviltong: (to jakoś ja bym się dogadała.....bo od poniedziałku mam zamiar zacząć dorywczą pracę:roll:).[SIZE=2] A kto w Nią nie wierzy??!!!!:mad:;) Co do Roxi to nie mam żadnych wątpliwości: bardzo dziki pies!!!:evil_lol: Oto pierwszy dowód: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy2/PICT1911.jpg i napewno jest ich jeszcze więcej;). Na tym zdjęciu chyba chciała się rzucić do gardła Apsie;) Quote
APSA Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Potwierdzam, Buba jest zadowolona też u Morisowej :) A bić się o nią nie będziemy. Jeśli chciałybyśmy sie pobić, to... (zresztą nieważne :evil_lol:) Historia udanej nocy: Wstałam rano, wyprowadziłam psy, zjadłam śniadanie i pojechałam do domu ;) (gdzie - dla odmiany - wyprowadziłam psy :lol:) Resztka zaległości zdjęciowych :) Quote
morisowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No tak, Bubi jest szczęśliwa też u mnie, bo ... Ty ją wyprowadzasz o poranku ;) a bić się między sobą nie ma sensu, przecież mamy dobry układ ;) Jeśli bić to ... w obronie naszego układu :evil_lol: Quote
APSA Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 :lol: Bić w obronie jak najbardziej :evil_lol: Zaczynam fotorelację z ostatniego wyjazdu :) Byłyśmy z Sabą na Polance Horynieckiej - naszym tradycyjnym miejscu wakacyjnym. Od zeszłego roku trochę się tam zmieniło, m.in. całkiem zmienił się psostan. Obecni rezydenci to młodzież: Czika Dunia Gucio i staruszka Kola Quote
Pipi Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Bardzo proszę o jakieś fotki z nowego domu Łatki.To,że została oddana po raz kolejny mi nie wystarcza.Proszę mnie nie ignorować,lecz zaspokoić moje obawy.Nie należę do tych,którzy oddali psa i nic ich dalej nie obchodzi.Zapewniam,iż potrafię znależć drogę i zrobię to jeśli zostanę do tego zmuszona.Nie rozumiem Apsa Twojego postępowania.Proszę o odpowiedz (co dzieje się z Łatką) na forum.Pozdrawiam Quote
anetta Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Piękna Dunia, ona jest w kolorze blue?? :loveu: Quote
Pipi Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Czy nikogo nie obchodzi co stało się z Łatką?:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Pipi, przecież APSy w ogóle nie ma teraz na Dogo - może dlatego milczy? Quote
APSA Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Jestem, tylko ostatnio mam inne rzeczy w głowie niż dogo ;) Specjalnie dla Pipi poprosiłam o zdjęcie Łatki: Tak pisze o niej właścicielka: "Łatka jest kochana i przywiązana do nas z wielką wzajemnością. Żałujemy, że nie trafiła do nas wcześniej. Zaakceptowała nas wszystkich, a my ją. Warunki ma bardzo dobre, dom, ogród, blisko rzeka i góry, chodzimy więc razem na spacery." Na zdjęciu jest w swoim legowisku z siostrzenicą właścicieli. Od siebie dodam, że u mnie nigdy nie miałaby tak dobrze, jak ma obecnie. Anetta, tak Dunia jest błękitna :) A dziś widziałam doga w identycznym kolorze. Maleństwo - metr dziesięć wzrostu :lol: Quote
Pipi Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Dziękuje,proszę o niej nie zapominać i co jakiś czas zapytać jak się miewa.Chętnie zrobiłabym to sama.Proszę o nr telefonu lub e - maila do tych Państwa(jeśli to nie tajemnica).Wszystkie pieski,które oddałam co jakiś czas odwiedzam i nikt mi jak do tej pory tego nie utrudnia.Jestem bardzo aktywna i w dalszym ciągu pomagam zwierzętom i to nie tylko psom i kotom.Możecie mi wierzyć,że na wsi jest komu pomagać.Pozdrawiam Quote
APSA Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Nie ma za co. Relacja z wakacji - rezydentów ciąg dalszy :) Dla wielbicieli czarnych, dużych i kudłatych ;) Dla miłośników czarnych diabłów ;) - Rademenes Dla fanów kernów ;) Dla czytających a niepiszących :) Dla niezarejestrowanych gości galerii pozostaje Kola :) Quote
magdyska25 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A czyj to zwierzyniec.....bo ja nie w temacie........:roll: Quote
APSA Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Magdyska, to zwierzyniec gospodarstwa agroturystycznego na Polance Horynieckiej, gdzie tradycyjnie jeździmy na wakacje :) Dorota, dawno Cię tu nie było! Co u Was słychać? Udało się podtuczyć Gimlasa? Punia wprawdzie w tym roku nie była na Polance, ale specjalnie dla Ciebie znajdzie się jakieś zaległe puniozdjecie, a może nawet dwa :) (A jak idą próby złapania aparatem minipuni? :cool3:) Quote
anetta Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Niesamowita jest z tym błękitem, skąd takie pieski się biorą :lol::lol: Hatooor, hatoor, hatooor. Quote
APSA Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Krzysiu, nie ma za co. Mam straszną ochotę napisać coś a propos tego, dlaczego nie śpię teraz o tej porze, ale się powstrzymam :diabloti: Bonsai, zawsze wierna :lol: Anetta, jakby to powiedzieć... Niebieski piesek spotyka suczkę albo niebieska suczka pieska... :evil_lol: Co to znaczy hatoor? Kolejni rezydenci :) c.d.n. ... o ile się wyśpię :diabloti: Quote
morisowa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Polanka_lato2008/IMG_5295.jpg piękny :loveu: c.d.n. nie nastąpi..? bo kiedy Ty PLANujesz się wyspać?! Krzysio - tjjaaa :roll: Quote
APSA Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Oj, faktycznie, biorąc pod uwagę tylko moje PLANy, to może nieprędko nastąpić. A biorąc pod uwagę różne nieprzewidziane okoliczności towarzyszące... :diabloti: W tej klaczy się zauroczyłam, ale nie dane mi było wypróbować, jak się na niej jeździ Poranki :loveu: Quote
Recommended Posts