Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Little, maszynka będzie odebrana w piątek, wstępnie sobota mi pasuje, tylko jeszcze nie wiem, o której :)

Mudik, zgadzam się :loveu:

Magda, Justyna, ano szalony, szczęśliwy Bubsztal o wschodzie słońca.
Może uda się namówić Morisową, to mi ją jeszcze na parę dni wypożyczy :razz:

Kopiemy dołki

Dla odmiany lekko rozmyta Roxia

Posted

Magdyska, Bubi biega i się cieszy (nawet jeśli niektórzy w nią nie wierzą) nie tylko, gdy jest u Apsy ;) tylko Apsa robi zdjęcia. To tak piszę, żebyś się o nią nie martwiła :eviltong: I naprawdę zapraszam na "kontrolę", jak tylko uda nam się dogadać.
Tak, Roxi jest DZIKA :evil_lol:

Posted

[quote name='morisowa']Magdyska, Bubi biega i się cieszy (nawet jeśli niektórzy w nią nie wierzą) nie tylko, gdy jest u Apsy ;) tylko Apsa robi zdjęcia. To tak piszę, żebyś się o nią nie martwiła :eviltong: I naprawdę zapraszam na "kontrolę", jak tylko uda nam się dogadać.
Tak, Roxi jest DZIKA :evil_lol:

Martwić się nie martwię:eviltong: (to jakoś ja bym się dogadała.....bo od poniedziałku mam zamiar zacząć dorywczą pracę:roll:).[SIZE=2]
A kto w Nią nie wierzy??!!!!:mad:;)

Co do Roxi to nie mam żadnych wątpliwości: bardzo dziki pies!!!:evil_lol:
Oto pierwszy dowód: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy2/PICT1911.jpg
i napewno jest ich jeszcze więcej;).
Na tym zdjęciu chyba chciała się rzucić do gardła Apsie;)

Posted

Potwierdzam, Buba jest zadowolona też u Morisowej :)
A bić się o nią nie będziemy. Jeśli chciałybyśmy sie pobić, to... (zresztą nieważne :evil_lol:)

Historia udanej nocy:
Wstałam rano, wyprowadziłam psy, zjadłam śniadanie i pojechałam do domu ;)
(gdzie - dla odmiany - wyprowadziłam psy :lol:)

Resztka zaległości zdjęciowych :)

Posted

No tak, Bubi jest szczęśliwa też u mnie, bo ... Ty ją wyprowadzasz o poranku ;)

a bić się między sobą nie ma sensu, przecież mamy dobry układ ;) Jeśli bić to ... w obronie naszego układu :evil_lol:

Posted

:lol:
Bić w obronie jak najbardziej :evil_lol:

Zaczynam fotorelację z ostatniego wyjazdu :)
Byłyśmy z Sabą na Polance Horynieckiej - naszym tradycyjnym miejscu wakacyjnym. Od zeszłego roku trochę się tam zmieniło, m.in. całkiem zmienił się psostan. Obecni rezydenci to młodzież:
Czika

Dunia

Gucio

i staruszka Kola

Posted

Bardzo proszę o jakieś fotki z nowego domu Łatki.To,że została oddana po raz kolejny mi nie wystarcza.Proszę mnie nie ignorować,lecz zaspokoić moje obawy.Nie należę do tych,którzy oddali psa i nic ich dalej nie obchodzi.Zapewniam,iż potrafię znależć drogę i zrobię to jeśli zostanę do tego zmuszona.Nie rozumiem Apsa Twojego postępowania.Proszę o odpowiedz (co dzieje się z Łatką) na forum.Pozdrawiam

Posted

Jestem, tylko ostatnio mam inne rzeczy w głowie niż dogo ;)

Specjalnie dla Pipi poprosiłam o zdjęcie Łatki:

Tak pisze o niej właścicielka: "Łatka jest kochana i przywiązana do nas z wielką wzajemnością. Żałujemy, że nie trafiła do nas wcześniej. Zaakceptowała nas wszystkich, a my ją. Warunki ma bardzo dobre, dom, ogród, blisko rzeka i góry, chodzimy więc razem na spacery."
Na zdjęciu jest w swoim legowisku z siostrzenicą właścicieli.
Od siebie dodam, że u mnie nigdy nie miałaby tak dobrze, jak ma obecnie.

Anetta, tak Dunia jest błękitna :)
A dziś widziałam doga w identycznym kolorze. Maleństwo - metr dziesięć wzrostu :lol:

Posted

Dziękuje,proszę o niej nie zapominać i co jakiś czas zapytać jak się miewa.Chętnie zrobiłabym to sama.Proszę o nr telefonu lub e - maila do tych Państwa(jeśli to nie tajemnica).Wszystkie pieski,które oddałam co jakiś czas odwiedzam i nikt mi jak do tej pory tego nie utrudnia.Jestem bardzo aktywna i w dalszym ciągu pomagam zwierzętom i to nie tylko psom i kotom.Możecie mi wierzyć,że na wsi jest komu pomagać.Pozdrawiam

Posted

Nie ma za co.

Relacja z wakacji - rezydentów ciąg dalszy :)

Dla wielbicieli czarnych, dużych i kudłatych ;)

Dla miłośników czarnych diabłów ;) - Rademenes

Dla fanów kernów ;)

Dla czytających a niepiszących :)

Dla niezarejestrowanych gości galerii pozostaje Kola :)

Posted

Magdyska, to zwierzyniec gospodarstwa agroturystycznego na Polance Horynieckiej, gdzie tradycyjnie jeździmy na wakacje :)

Dorota, dawno Cię tu nie było! Co u Was słychać? Udało się podtuczyć Gimlasa?
Punia wprawdzie w tym roku nie była na Polance, ale specjalnie dla Ciebie znajdzie się jakieś zaległe puniozdjecie, a może nawet dwa :)
(A jak idą próby złapania aparatem minipuni? :cool3:)

Posted

Krzysiu, nie ma za co.
Mam straszną ochotę napisać coś a propos tego, dlaczego nie śpię teraz o tej porze, ale się powstrzymam :diabloti:

Bonsai, zawsze wierna :lol:

Anetta, jakby to powiedzieć... Niebieski piesek spotyka suczkę albo niebieska suczka pieska... :evil_lol:
Co to znaczy hatoor?

Kolejni rezydenci :)

c.d.n.
... o ile się wyśpię :diabloti:

Posted

Oj, faktycznie, biorąc pod uwagę tylko moje PLANy, to może nieprędko nastąpić. A biorąc pod uwagę różne nieprzewidziane okoliczności towarzyszące... :diabloti:

W tej klaczy się zauroczyłam, ale nie dane mi było wypróbować, jak się na niej jeździ

Poranki :loveu: