morisowa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 :loveu: będzie moja, ale czy szczęśliwa..? :roll: Ty ją znasz, zdecyduj czy lepiej na swoim czy lepiej u mnie. Quote
Anza&Hacker Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/PSice/Saba/IMG_4374.jpg - cudo :loveu: DZIĘ-KU-JĘ! :Rose: Quote
Bonsai Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ogonek!!! :loveu: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy2/IMG_4349.jpg Quote
APSA Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Magda, to będzie zależało od suki Agi, decydować będziemy po Twoim powrocie. Anza, proszę jeszcze :lol: Bonsai - Quote
Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Dzięki! :loveu: ...ale Puniaczka lepiej sfociłaś :obrazic: Quote
betty_labrador Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ale fajne zdjatka! kotecek cudniasty :loveu: Quote
APSA Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Anza, pogadaj z Sabą, żeby się ustawiała przodem do światła :evil_lol: Betty, Bonsai, dzięki :loveu: Przez dwa tygodnie nie będę się odzywać - wakacje :multi: Udało mi się rozlokować po znajomych większość zwierząt (jedziemy zagramanicę bez żadnego zoo), ale coby w domu nie było za pusto, to dostałam siedmiopak świński: I od razu powiem: siedem świń to mało, miało być dziewięć :evil_lol: Do zoobaczenia! :hand: Quote
Bonsai Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Miłych wakacji!!! :) Ale cudniaste świneczki!!!! Najładniejsza jest ta szara z lewej strony - przypomina nieco koszatniczkę. :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Bonsai napisał(a):Ale cudniaste!!!! Najładniejsza jest ta szara z lewej strony - przypomina nieco koszatniczkę. :loveu: no wlasnie, ja tez na pierwszy rzut oka pomyslalam ze to koszatka :D Quote
APSA Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Wróciłam :) tydzień temu. Zaczęłam przeglądać zdjęcia, jest ich podobno jedyne półtora tysiąca po wstępnej selekcji :evil_lol: Będę miała co wstawiać przez następny miesiąc albo i dłużej. Odlatujemy Tak mniej więcej wyglądał nasz hotel I z innej perspektywy Widok z balkonu W zbliżeniu Quote
Mudik Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Świniaki słodkie ,moja ulubiona to ta smukła czarnulka:loveu:. Zazdraszczam wakacji,jakie cudne widoki:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Bonsai Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Wow! :crazyeye: Już widzę, że było świetnie! Czekam na dalszą porcję zdjęć, z pewnością będą ciekawe! I już zazdroszczę wycieczki. :eviltong: Quote
betty_labrador Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Portugalia_2008/okolica/IMG_4402.jpg jakie fajne! jak rurki z kremem :D (albo bez :cool1: ) Quote
APSA Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Czarne prosięta nadal szukają domu, reszta się już rozeszła. Widoki na wybrzeżu była oszałamiające, przez dwa tygodnie się nie przyzwyczaiłam i ciągle je podziwiałam. A hotel - był śmieszny :p Takich małych bloków było tam chyba z 9, całość wyglądała jak osiedle. Do tego układ pomieszczeń w środku był dziwaczny. A najlepsze były komódki na 3 szuflady. Górna szuflada dawała sie odsunąć, reszta nie. Po wyjęciu górnej okazywało sie, że reszta to atrapa :crazyeye: (szuflady pokazowe :evil_lol:). Lecim dalej :) Wieczory :) Quote
Anza&Hacker Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ...ale piękne miejsce! :loveu: Gdzie to? :razz: Quote
Bonsai Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Aż zapiera dech w piersiach! :loveu: Nie dziwię się, że nie mogłaś się nadziwić widokami. :) Quote
Poświata Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Fajnie, że fotek masz milion:multi:, bo ja chętnie je wszystkie obejrzę :-D , sa zaje2biste :mdleje: Quote
anetta Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 O kurcze, ale wyjazd :o Szuflady pierwsza klasa :megagrin: Quote
APSA Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Anza, to Algarve, kraina na południu Portugalii, a miejscowość nazywa się Olhos de Agua (co znaczy oczy wody) i jest wioską rybacką powoli przekształcającą się w kurort. Bonsai, szczególnie zapierało dech, jak się stanęło na samiutkim brzegu takiego klifu :) Poswiata, bardzo się cieszę, że Ci się podobają :) a ja tymczasem po cichu podziwiam zdjęcia z Kazachstanu. Anetta, szuflady powaliły nas na kolana. Parę innych ciekawych rzeczy tam jeszcze było, ale szuflady przebiły wszystko :lol: Jeszcze trochę widoczków: Quote
miroszki Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Niesamowite widoki... Trochę przypomniały mi Kaukaz, miałam bardzo miłe reminiscencje dzieki Twoim zdjeciom ;) Quote
Anza&Hacker Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Niesamowite widoczki, fantastyczne klify - więceeeej proszę! :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts