anetta Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy2/IMG_3406.jpg Prawei jak Księżniczka na ziarnku grochu :lol::lol: :evil_lol: :lol: Quote
APSA Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Poświata, ja do porządków się zabieram, tak, już od... :siara: Aneta, też mi się tak to zdjęcie kojarzy :lol: Jeszcze kilka jeszcze starszych zdjęć :) Quote
tangerine74 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='APSA'] Co Puń tu robi??? :crazyeye: Quote
Ewa3 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 hehe Puni zdjecia z zimy sa poporostu fanstastyczne:lol: i ten zieeew:evil_lol: Saba tez nie gorsza:loveu: Quote
Marta i Wika Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ładnie Saba na tych zimowych fotkach wygląda - elegancko ;) Jakby była rasowa :evil_lol: Quote
APSA Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Saba wiadomo, że rasowa - ten ruch, ta postawa :razz: Mam, mam, mam nowe zdjęcia :bigcool: Też z zimy - obecnej :evil_lol: Quote
anetta Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy2/1592432454_f8dfbf7892.jpg :megagrin::megagrin: Piękne kwiatki!!:loveu: Quote
APSA Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Dziękuję, dziękuję :lol: Anetta, ladnie to tak naśmiewać się z mojej Puniny?! :mad: Punina w akcji: Sabunina w akcji: Aga i jej cień Puńtret "A ja palę faję..." Quote
Marta i Wika Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Super PSice. Kwiatki zresztą też ;) A ja nie mam nauczonego turlania. Chyba nauczę :razz: Quote
tangerine74 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Puńtret :multi: (czytaj: wiecej takich poproszę) Wiosna tez wspaniała :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Hurrra! Nowe fotki z Sabą... i bardzo się ciesze, że jedziesz na obóz z PSAmi :loveu: ...no i chyba rodziców znowu bierzesz? ...a kota też będzie? :razz: Quote
APSA Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Marta, koniecznie. Żeby dobrze wychowany pies się nie turlał - wstyd! ;) Doroto, już, proszę :) Anza, tak, rodziców biorę (nie ma to jak własna limuzyna z szoferem ;)), kota tez. Tylko jeszcze muszę spytać, czy dostanę urlop na 2 maja :p A teraz uwaga, uwaga! Konkurs! :smilecol: Ogłaszam konkurs na najlepsze tytuły do poniższych zdjęć 8) Quote
tangerine74 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='APSA']Marta, koniecznie. Żeby dobrze wychowany pies się nie turlał - wstyd! ;) No i wszystko jasne: Gimli nie jest dobrze wychowany :cool3: On może leżeć na grzbiecie i napraszac sie o drapanie po klacie godzinami, ale przekulac sie przez grzbiet na drugą stroną - ABSOLUTNIE NIE!!! Jego Gimlowska Mość nie znizy sie do takiej potworności :lol: Dziękuję :p Quote
Marta i Wika Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 tangerine74 napisał(a):On może leżeć na grzbiecie i napraszac sie o drapanie po klacie godzinami, ale przekulac sie przez grzbiet na drugą stroną - ABSOLUTNIE NIE!!! Jego Gimlowska Mość nie znizy sie do takiej potworności :lol: No właśnie dla Wiki to też takie dość nienaturalne zachowanie, chociaż tarzać się lubi i może od tego wyjdziemy ;) Quote
anetta Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Anetta, ladnie to tak naśmiewać się z mojej Puniny?! Ale to nie z niej tylko z tej pozy :p Nic mi do głowy nie przychodzi z tymi tytułami :evil_lol: A co to za śliczny kundelek? Quote
APSA Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Dorota, a na łóżku też sie nie przeturla? Punia też tak ma, że sie kładzie na grzbiecie i zaczepia do głaskania - i to się zupełnie nie sprawdza jako punkt wyjścia do turlania, Pies jest wtedy w innym trybie ;) Sabcia ma takie fajne zachowanie, które z jednej strony chciałabym wzmocnić, a z drugiej boję się, że klikanie ją z tego wybije. Szczególnie rano po wstaniu się "tarza", czy może raczej uprawia gimnastykę - kładzie się na grzbiecie i wygina raz w jedną, raz w drugą stronę. Wygląda to komicznie :lol: A turlanie u niej zrobiłam (o ile dobrze pamiętam) czystym kształtowaniem. Anetta, ten kundelek? To Aga, pies rodziców, "pies rasy punia" :lol: Fajna suczka, ale choroba lokomocyjna wyłącza się niestety z aktywności dostępnych samochodem, inaczej startowałaby już w agility ;) Punia wydłużona :) Więcej na razie nie będzie, bo muszę mieć na nagrody w konkursie ;) Quote
tangerine74 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Wczoraj próbowałam jak silny jest opór Gimlego przed przeturlaniem się pzrez grzbiet. Czasem na powitanie kulamy się wspólnie w domu po podłodze - boska zabawa :loveu: I wczoraj w ramach kulanek i jednoczesnie ciagniecia Gimlego za dolną szczękę oraz drapania po klacie "obalałam rękę na boki", a Gimli uczepiony łapami i szczęka ręki dawał się bez problemu przesuwać po podłodze i przewracać przez grzbiet na boki. Może trochę go taka zabawą wyluzuję w sprawie grzbietu i uda mi sie dokończyc naprowadzane kulanie. :multi: Pies rasy punia to doskonała nazwa :loveu: Nie mów rodzicom, ale Punia i tak najsliczniejsza :loveu::loveu::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No, no - ładne te Twoje PSiAki :loveu: ...może uda mi się za jakiś czas wymyślić komentarze do zdjęć, chwilowo niestety śpiesze się (zaraz do wyjścia trzeba się uszykować) :roll: Quote
Anza&Hacker Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No, no - ładne te Twoje PSiAki :loveu: ...może uda mi się za jakiś czas wymyślić komentarze do zdjęć, chwilowo niestety śpiesze się (zaraz do wyjścia trzeba się uszykować) :roll: Quote
APSA Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Dorota, no widzisz! 3mam kciuki, żeby wyszło :) Pochwalisz się na obozie? :razz: Mogę rodzicom nie mówić, ale i tak sami sobie przeczytają :lol: W konkursie - żadnych pomysłów? Muszę zastosować łapówkę? Zobaczymy, czy ktoś się wysili, jeśli powiem, że nagroda będzie tego typu: Z możliwością odbioru oryginału na obozie :cool3: To powyżej jeszcze niedokończone, do poprawek. Jeszcze trochę weekendowości: Saba ma dużo na głowie :evil_lol: Punia w trzech odsłonach :) Quote
Marta i Wika Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 APSA napisał(a):Zobaczymy, czy ktoś się wysili, jeśli powiem, że nagroda będzie tego typu:(...) Z możliwością odbioru oryginału na obozie :cool3: Aha, rozumiem. Zwycięzca otrzyma jednego z Twoich tymczasowych kotów :p Quote
APSA Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 :roflt: A o tym muszę przyznać, że nie pomyślałam. Tylko niestety nie mam teraz żadnego tymczasowego kota. Nie mam teraz w ogóle żadnego tymczasa :crazyeye: Ale chętnym mogę zapewnić kotka z grzybkiem, pieska bez łapki bądź świnkę morska z żywą wkładka domaciczną. Ktoś chętny? :razz: Quote
Marta i Wika Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='APSA']Nie mam teraz w ogóle żadnego tymczasa :crazyeye: A co zrobiłaś z tymi czarnymi diabłami? Ale chętnym mogę zapewnić kotka z grzybkiem, pieska bez łapki bądź świnkę morska z żywą wkładka domaciczną. Ktoś chętny? :razz: Eee... tego towaru to tu mamy na kopy, powiedział Boruta do Twardowskiego, gdy ten zaoferował mu swoją duszę. Quote
Recommended Posts