tangerine74 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ależ się Punia śmieje na kładce:D Dobrze sie bawi dziewczynka najwyraźniej :D W sumie to dobrze mi zrobił filmik z Punią. Oczywiście ona jest o wiele bardziej skupiona niż Gimli na torze, ale wygląda jakby miała czas na wszystko, dokładnie jak Gimli ;) Co do Asty (zwanej Minipunią), to właśnie jej unikamy jak ognia ;) Przecieka cosik, a do tego radośnie podbiega do Gimlego i odwraca sie tyłem odsuwając ogonek na bok :crazyeye: Normalnie nachalna jest ;) Więc absolutnie nie czas na zdjęcia... Za to zła wieść o Astusi jest taka, ze chcą koniecznie sprawić jej potomstwo, bo "raz suczka musi mieć młode" :angryy: Jedyna szansa w śniegu, że drogi na wiochę zasypie i państwo nie będą się chcieli przedzierać. szanowni państwo sa niekumaci w kwestii rozmnażania psów, tak wzorowo po polsku :angryy: Nie mam na nich żadnego wpływu :angryy: na szczęście są skąpi i szukają taniego "reproduktora", czyli nie więcej niż za 300 zł, a takiego znaleźli jedynie na jakiejś dalekiej wsi. Padaj śniegu, padaj!!! A masz jakieś Mopkowe wieści? Jak mu sie wiedzie? Jak się przystosował do nowego domku? Jak jego zdrowie? Quote
Marta i Wika Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Szaleją psice na torze, aż miło popatrzeć :p Zresztą Asia też wygląda jakby fruwała pomiędzy przeszkodami. A ja mam pierwszego w życiu tymczasa... pierwszy krok do szaleństwa. A właściwie, chyba nie pierwszy. Quote
APSA Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Dorota, to tempo to w dużej mierze moja wina. Punia UMIE biegać szybko. Ale do tego potrzebna jest lepsza motywacja i lepsze tempo przewodnika :p Co do rozmnażania :shake: czasem się nie poradzi. W tym przypadku jest o tyle dobrze, że takich maluchów rodzi się zwykle niedużo i jest na nie zbyt. Marta, widziałam, gratuluję :multi: Sabciofilmik z egzaminu A1: http://video.google.pl/videoplay?docid=-738897626924224579 I moje szaleństwo :loveu: Już na ostatnim spektaklu opanowałam fotografowanie owacji :lol: Dla zainteersowanych: ISO 400, przesłona 2,8; czas 1/80. Quote
Anza&Hacker Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 http://images33.fotosik.pl/77/a7d83e864a60fd82.jpg - fajnie Ci w tej tonacji kolorków :loveu: Quote
APSA Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Anza - skoro tak twierdzisz :oops: Jeszcze dwa filmiki od Kasi z Demonem: Saba http://video.google.pl/videoplay?docid=2513615839955222893 Punia http://video.google.pl/videoplay?docid=-1529461970180042371&hl=pl Moi aktualni faceci: :evil_lol: Domowy :loveu: Starszy pan "na dochodne" ;) :loveu: Tego pana dziś poznałam :) A to facet koleżanki, dziś go jej podprowadziłam ;) Quote
Marta i Wika Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='APSA']Moi aktualni faceci: :evil_lol: Ja póki co sypiam z dziewczynkami :evil_lol: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/koty/PICT1136.jpg Całkiem ładny - jak na kota oczywiście :diabloti: Starszy pan "na dochodne" ;) :loveu: Piękny! :loveu: A to facet koleżanki, dziś go jej podprowadziłam ;) http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/tymczasowy/IMG_2567.jpg Trochę w typie Rambo od Nathaniel. Quote
morisowa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/koty/PICT1136.jpg a własną kotkę, to samą zostawiłaś! znaczy z bandą tymczasów! :mad: i się z jakimś kocurem zabawiasz :roll: Quote
APSA Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Ewa, Anza, na raz mam obstawę tylko jednego z tych panów. Marta, :evil_lol: A może miałabyś ochotę na tymczasowego kotecka? Morisowa z przyjemnością się podzieli - to połowa jej kocich tymczasów: Magda, ile można mieć tego samego kota :eviltong: Poza tym słusznie zauważyłaś - kiedy najlepsza koleżanka ma klucze do Twojego mieszkania, nie należy zostawiać tam swojego faceta bez nadzoru :diabloti: O Kicię się martwić nie muszę, ona się łatwo nie da :diabloti: Quote
Marta i Wika Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='APSA']Marta, :evil_lol: A może miałabyś ochotę na tymczasowego kotecka? Morisowa z przyjemnością się podzieli - to połowa jej kocich tymczasów: :kociak: :eek2::scared::evil_lol: Ja kotki lubię, ale bez przesady ;) Quote
Anza&Hacker Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jejku z kąd wy bierzecie te rudo-kolorowo-łaciate kiciusie?! :-o :loveu: Obiecuje, że kiedyś jak się wyprowadze to wezme takiego bidaka - moje marzenie, zawsze kochałam tak umaszczone kotki :p Quote
Tośka_m Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Tak sobie Ciebie tu oglądam, podglądam, podczytuję, a nie odzywam, co jest wysoce niekulturalne. Jestem i będę niezmiennie! Fotki śliczne, PSice agilitujące bombowe, tymczasowy zwierzyniec imponujący, Koty brykające po scenie emocjonujące! :loveu: Quote
morisowa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Jejku z kąd wy bierzecie te rudo-kolorowo-łaciate kiciusie?! :-o :loveu: z Łomianek... całe stado opuszczonych, domowych kotów... same, głodne, na mrozie... no to częśc jest u mnie, częśc jeszcze w lecznicy. Wszystkie piolnie szukają dt i ds. Apsa - dzięki za banerek! Quote
morisowa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Pilnie potrzebuję dodatkowych klatek! czy ktoś może pożyczyć, tak do stycznia? 6 kotek gniecie się w jednej klatce... a w planach jest by do mnie trafiły jeszcze 3 kocury - tylko ich nie ma absolutnie gdzie upchnąć :roll: Apsa, wiesz, kto może mieć jeszcze taką klatkę? Quote
APSA Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Marta, może choć jednego? :cool3: ;) Anza, te słodkie kiciusie zostały wyrzucone z domów, podrzucone na działki. Bo ludzie myślą, że domowy kot na wolności sobie poradzi :shake: Tośka, a może kotka :cool3: ;) Dziękuję za jawne odwiedziny :lol: I proszę przekazać suczu życzenia :multi: Magda, ja Ci dam jedną klatkę, ino z koteckiem w środku :evil_lol: Klatki powinni mieć * hodowcy / wystawcy (bardziej nawet koci niż psi) * sportowcy Popytam wśród znajomych. Może być problem z dostaniem przed weekendem. Pojawiły się nowe zdjęcia - by wendka :loveu: Quote
Marta i Wika Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='APSA']Marta, może choć jednego? :cool3: ;) Wystarczą mi te co tu w Poznaniu po domu łażą. Szczególnie jedna ;) Biedna Limka jedzie do domku w którym będzie miała taką kocią zołzę na co dzień ;) Ale wczoraj z Werą się tak ładnie przywitała że Wera w pierwszym momencie nawet zapomniała że trzeba syczeć. Zdjęcia agilitowych PSów super! Kurcze, kiedy ja się wezmę za ten sport? Quote
tangerine74 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Zdjęcia rozradowanej Puni by wendka rewelacyjne :loveu: Nieźle Was zakociło z Morisową, a tak narzekałyscie, że KOTY się skończyły ;) U nas akcja z małym foksikiem biegajacym po zakładzie pracy. Pewnie przybiegł za swoim ludziem. Cudem mu się nic nie stało, bo ulice ruchliwe :shake: Ale weź tu w pracy spróbuj coś dla psia robić, szefostwo wkurzone warczy. Foksik przytulaśny i radosny łatwo dał się złapać i trafił do dyżurki, straż zakładowa wmanipilowana w dopytywanie pracowników o ich psy:evil_lol: Jak się nie znajdzie Pańciostwo, to do schronu pojedzie:( Quote
Bonsai Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Po tych zdjęciach od razu widać, że Punia uwielbia ten sport! Quote
APSA Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Marta, na pewno nie chcesz takiego milusiaka? :evil_lol: Za sport się bierz koniecznie, już! ;) Dorota, nie ma "Kotów" w teatrze, to trzeba sobie jakoś zrekompensować :lol: Udało się coś zdziałać z foxiem? Bonsai, po tych zdjęciach widać, jak Punia się męczy - aż się zziajała :evil_lol: Kocia piękność :) Łazienkowy potwór :diabloti: "Tu nie ma żadnego innego kota!" :lol: Quote
Agushka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Asiu te koty są rewelacyjne. Ale u mnie marzenie o kotku jest nierealne przy Tinie, ona uważa za świetny pomysł ganianie kotów :( Quote
tangerine74 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Po Foksia nikt sie nie zgłosił, ale.. nie pojechał do schroniska:multi:, bo cudownie sie sprawował w stróżówce i podbił serce opiekunki. Zabrała go tymczasowo, porozklejała ogłoszenia i... modli się, zeby się NIE znalazł poprzedni własciciel :lol: Nowa pani i jej synek zachwyceni. Mąż jeszcze z dystansem, ale coraz trudniej mu sie bronić przed miłoscią przymilnego Foksia :evil_lol: Foksio jest całkiem młodym kawalerem. Dopiero roczek ma na liczniku. Po kąpieli zdecydowanie zmienił kolor na biały :crazyeye: W pierwszy dzień pogryzł domowników, a oni okazali się mądrymi ludźmi i przestali "naciskać". Po dobie synek moze juz niemal ciągnąc psa za ogon. Bardzo mnie takie rozwiązanie sprawy cieszy:multi: Kocia piękność prześliczna:loveu: Dzis widziałam zdjęcie badzo podobnego kota w galerii animalia.pl i nie mogłam wyjść z podziwu nad idealnie podzielonym kocim pysiem na ciemną i jasną stronę. Normalnie cud natury :loveu: Quote
Ewa3 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 a pierwsza kicia ma genialne umaszczenie:lol: i tak fajnie nosek przedzielony na pol:eviltong: Quote
Marta i Wika Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='APSA']Marta, na pewno nie chcesz takiego milusiaka? :evil_lol: Urocze stworzenie. Tu od dwóch dni Lima stara się zaprzyjaźnić z Werą. A Wera od dwóch dni stara się jej dać do zrozumienia, że nic z tego. Ogon ma napuszony jak wiewióra ;) Jutro Lima wyjeżdża, Wera będzie przekonana że postawiła na swoim ;) Quote
APSA Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Aga, na dworze Saba też gania koty. Ostatnio nawet z braku kota pogoniła buldożka francuskiego :roll: Porozmawiaj z Tiną, może da się przekonać ;) Dorota, cieszę się bardzo :multi: Szylkrety są niesamowite pod względem tego równiutkiego podziału :lol: Ewa, ona w ogóle jest niesamowita :loveu: Marta, dzielna Wera przegoniła psiotwora? :lol: Narobiłam niezły pasztet :sabber: Bezmięsny przepis Marty i Wiki :) Zeszłotygodniowe wypieki :eating: ktoś się czai w tle :lol: W planach na najbliższe dni kolejne pyszności :facelick: Quote
Recommended Posts