Bonsai Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Asiu, pamiętasz Tadziunię? http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8417581#post8417581 Quote
APSA Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Bonsai, czasem się wyłącznie cieszę z "pozbycia" się tymczasa, a czasem... człowiek się głupio do tych psów przywiązuje. Tak miałam z Gremlinkiem, Kamarem (oba się tak fajnie 'rozwijały' :)) i trochę Grafitem - bo był pierwszy. Czytałam o Tadzi :( U nas kiedyś była Jura (klik), nie zdążyłam jej poznać. Marta, koszt samego urządzenia to około xx tys zł ;) Wg naszych danych 1 porządne przejście nadziemne odpowiada ok 200 km 'oUOZtowania' szlaku. Anza, wszystko się zgadza - ja przygarniam psy najbiedniejsze i kalekie :eviltong: Dzięki za fotkę :cool3: Morisowa rozmawiała wtedy wyjątkowo o Kamarze :p Bo zwykle jak się spotykamy, dzwoni pogadać taka jedna znajoma - ma idealne wyczucie :evil_lol: Jak już wspomniałam, na pocieszenie po Kamarze kupiłam sobie pluszaka. Quote
tangerine74 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Puń cudny :loveu: A Sabuś to ma samoobsługową galerię? :crazyeye: Kto by pomyślał... APSA napisał(a): Sznupeczek: Po dmuchnięciu w nos zarył się pod kołdrę. Kamar pojechał :placz: Do pani mającej wcześniej sznaucery, znającej tę rasę. Będzie mu dobrze i w ogóle... "Rasowy" sznupeczek z niego :multi: Z mojej praktyki wynika, że łatwiej sznaucerowi wysuszyć suszarką jąderka, bądź co bądź wrażliwe miejsce, niż brodę albo czoło. W nos nie może nic dmuchać :mad: Nie, bo nie :mad: Nos sznupkowy chowa się równiez wtedy, gdy jest zimno. Prześmiesznie wyglada sznup z ogonkiem i nosem pod kocem. Pewnie wynika to z braku umiejetności zakopania sie w całości w kocu. Biedna Tadziunia :-( Quote
tangerine74 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='APSA'] Jak już wspomniałam, na pocieszenie po Kamarze kupiłam sobie pluszaka. Ty jednak kochana jesteś, że SOBIE kupujesz pocieszenie :loveu: Ja dostałam SOBIE fajną poduszeczkę-wałek, no i kupuję SOBIE twarożek na sobotnie śniadanie :D A może powinnyśmy IM kupować, to wtedy do nas trafi ? ;) Quote
APSA Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Dorota, a Ty myślisz, że dlaczego kupuję im te wszystkie śliczne psie i kocie zabawki? :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Widze jeżysio się załapał na fote ze wszystkimi po kolei! :loveu: ...ale jeszcze kogoś mi brakuje na zdjęciu z jeżem? :mad: Quote
Bonsai Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Anza&Hacker'] ...ale jeszcze kogoś mi brakuje na zdjęciu z jeżem? :mad: Mysza...? :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Bonsai napisał(a):Mysza...? :cool3: ...a faktycznie o myszu zapomniałam - to jeszcze dwóch zdjęć brakuje! :diabloti: Quote
APSA Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Brakuje Fantazji, matki kociąt :p Zobaczę, czy da się z tym coś zrobić. Myszem może zajmę się jutro. Przy okazji zapraszam na bazarek - Babcia wyszydełkowała na zwierzaki komplet serwetek :loveu: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8433266#post8433266 Quote
Anza&Hacker Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Mi chodziło raczej o zdjęcie z Asią i jeżątkiem :diabloti: Quote
APSA Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 :eviltong: Ależ prosiem bardzo :evil_lol: Adze jeż się Bardzo spodobał. Mniej więcej tak jak Sabie - obie najchętniej by go rozszarpały. Tylko Saba zaczyna mordowanie od 'tańca z jeżem' i skręcania mu karku, a Aga prawie od razu przechodzi do wybebeszania :diabloti: i NIE oddaje. A ponieważ jeż jest MÓJ, to ja też go nie oddaję :diabloti: Aga, która Absolutnie Nie Leży na Kanapie :evil_lol: Usiłowanie zabójstwa w etapach: 1. Jestem niewinna! 2. Przecież ja nic nie robię! 3. Złapana na gorącym usiłku. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT0778.jpg Biedny jeżyk... :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT0776.jpg Ja? Ja wybebeszam Jeża? Jak możesz mnie posądzać o coś takiego! :lol: Quote
Ewa3 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='APSA']:eviltong: Ależ prosiem bardzo :evil_lol: A pancia nie dosc ze nie chce oddac dziewczynkom jezyka to zajela ich lozeczko:crazyeye::evil_lol::eviltong: co one sie z Toba maja;):eviltong: ciii nikt tego nie widzi:evil_lol: Quote
APSA Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Pinczerka, dlaczego biedny? Tylko cztery harpie się nad nim pastwią :evil_lol: Marta, znasz te minki niewiniątka, co? :lol: :diabloti: Ewa, tyle tymczasów ,łóżko zajęte, ja też muszę gdzieś spać :eviltong: Nota bene to jest Agi łóżko, które notorycznie zajmuje Saba :lol: Ostatni stały domownik z jeżem Stosunek Mysza do współpracy :mad: (przy okazji: różnica wielkości :)) Quote
Ewa3 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='APSA'] Ewa, tyle tymczasów ,łóżko zajęte, ja też muszę gdzieś spać :eviltong: Nota bene to jest Agi łóżko, które notorycznie zajmuje Saba :lol: no tak, moje psy tez twierdza ze musza spac w lozku pod kordelka i z poduszeczka:eviltong: a ja moge isc spac na ich poslanie:evil_lol: ale jeszcze sie nie daje:diabloti: trzeba byc twardym a nie mietkim:evil_lol: jaka ta mysza mala:lol:ale nowosc odkrylam:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Myszunia jest wprost cudowna :loveu: Quote
APSA Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Skoro tak się Pan Mysz podoba, to jeszcze troszkę :) Mysz widoczny jak na dłoni ;) - w trzech odsłonach :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A Pan Mysz mieszka z Wami na codzień? :) Ma piękne oczka, jak główki od szpilek :loveu: Quote
APSA Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Tak, Pan Mysz jest stałym mieszkańcem :) Tu jest historia Mysza. Fotobukiet strajkuje... więc jeszcze dwa Mysze :p Quote
Czoko Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Czytałam jaką masz ciekawą pracę, teraz podziwiałam zdjecia Mysza i .... zastanawiam się jak izolujesz go od kotów - mój Mruczek zaraz by go upolował! Quote
APSA Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Mysz mieszka za zamkniętymi drzwiami, podobnie świnek (ciekawostka: Kicia się wyraźnie boi prosiaka :evil_lol:). Staram się w ogóle nie wpuszczać kotów do pomieszczeń z gryzoniami. Kiedyś jak nie domknęłam drzwi do kociego i mysiego pokoju, to potem Mysz przez pół roku biegał luzem po mieszkaniu. Do dziś się dziwię, jak przetrwał. Quote
Recommended Posts