Marta i Wika Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Aga śliczną mordkę ma. A to zdjęcie - jak pocztówka :-) http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/jesien_2007/IMG_2068.jpg Quote
Anza&Hacker Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cuuudachne! :loveu: Też byśmy chcieli takie towarzysto na spacerkach mieć :grins: Quote
Bonsai Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Hej, jadę do Warszawy w ten weekend, ale bez Pieguska. Będę miała ze sobą Ringa, który w Warszawie znalazł domek. :) Quote
anetta Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Aga z Punią wyglądają jak siostry :lol::p Śliczne prosie :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Hm... coś czuję, że jeszcze dużo czasu mi zajmie zanim połapię się która, to która :evil_lol: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/jesien_2007/IMG_2067.jpg Super to zdjęcie, niczym święta trójca :evil_lol: :loveu: Quote
APSA Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Marta, :grins: Anza, odwiedź nas, towarzystwo się ucieszy ;-) Bonsai, miło było poznać :) Choć krótko. Super, że Ringo ma dom :multi: :multi: :multi: A jak Indis? Anetta, bo Punia i Aga to ta sama rasa :evil_lol: Moja ulubiona :loveu: Pinczerka, przecież one są całkiem różne :eviltong: Aga jest czarna, Saba najwyższa i najchudsza, a Punia - to po prostu Punia ;) Nasza prawie-pinczerka - właśnie ta, o której Ci pisałam - ma dom :multi: Moje trzy gracje :) Gracja w akcji :lol: I jeszcze raz Gwiazdorek :) Quote
Bonsai Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ogonek jest CUDOWNY! :loveu: Miałam niepowtarzalną okazję dotknąć cudownego, jedwabnego, niezwykle przyjemnego w dotyku ogonka Pusi, zobaczyć jej kilka sztuczek oraz poznać jej bardzo sympatyczną Panią. :) Miło się gadało - szkoda, że tak krótko! Trzeba się przy następnej okazji umówić na spacerek. I poznałam morisową! :) Bardzo miło się rozmawiało, zostałam oprowadzona po Paluchu i dowiedziałam się wielu ciekawych informacji. Opłacało się jechac przez całą Warszawę z 'drobnymi' utrudnieniami typu wejście do tramwaju, który jedzie w przeciwną stronę, przejechanie właściwego przystanku i powrót do Palucha na nogach... :) A na Stare Miasto nie zdążyliśmy... Utknęliśmy w Złotych Tarasach i TZ nie mógł się nadziwić, że kupuję świńskie ucho i kurze łapki dla Piegusa... A jak się oburzył na żwacze i bycze te no... :) Quote
APSA Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Anza, nie znasz Agi - ona pożre i Hackera, i Ciebie :diabloti: Bonsai, miło mi, że na żywo Ogonek też się spodobał :) I że Was nie zjadł :evil_lol: Mam nadzieję, że następnym razem SPacer dojdzie do skutku (z Piegusem!) Co według Twojego TZa jest nie tak ze żwaczami? :???: Dzisiaj coś innego - kilka zdjęć z targów kolejowych. Modole pociągów, makiety :) Taaaka długa linia kolejowa :lol: (model kolei amerykańskiej) Stacja Miniatury: Całe miasto: Quote
Bonsai Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='APSA'] Bonsai, miło mi, że na żywo Ogonek też się spodobał :) I że Was nie zjadł :evil_lol: Mam nadzieję, że następnym razem SPacer dojdzie do skutku (z Piegusem!) Co według Twojego TZa jest nie tak ze żwaczami? :???: Na żywo Ogonek jeszcze cudniejszy! A nas nie zjadła, bo widocznie widziała w moich oczach zachwyt nią. :loveu: Następnym razem nie ma innej opcji: SPacer musi wypalić! Tylko gdzie mielibyśmy się przejść? Nie znam (jeszcze) warszawy pod względem spacerowym - a miłoby było psiaki spuścić ze smyczy. A, i jeszcze bardzo ważne: czy komunikacją miejską w W-wie można się poruszać z psem? Bo my tylko tak... A żwacze są według TZ'ta obrzydliwe i dziwi się, że ja to dotykam rękami. :evil_lol: I się zachwycam jakie to super, że genialne, jak Piegusek to uwielbia... :loveu: :evil_lol: Piegusek spałaszował ucho i łapy w kilka minut! Quote
APSA Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Jakbyście podeszli do samochodu z Ogonkiem w środku, to zachwyt by nie pomógł :diabloti: Ona mimo wyglądu jest bardzo obronnym zwierzem :diabloti: W Warszawie jest psoro terenów SPPacerowych, bardziej parkowych i zaludnionych lub "dzikszych", nie zawsze mniej ludnych. Komunikacją miejską jak najbardziej można jeździć z psami i to za darmo. Tylko trzeba mieć zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę i kaganiec (w metrze zwracają na to uwagę). Morisowa kazała Ci wyjaśnić, co za węże ma na tymczasie :evil_lol: To są wężowidła, Mamba i Pyton, mają 5 miesięcy i parę oczu (w sumie): Jeszcze do wystawy - takiego zwiedzającego spotkałam :D I - nie mogę się powstrzymać :evil_lol: - taki ręczniczek był w moim pokoiku :lol: Quote
Bonsai Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Aaaa to takie węże. :eviltong: No, urodziwe, urodziwe. :cool3: I widziałam słynny niebieski płot! :multi: A Punia pewnie jeszcze będzie miała kiedyś okazję mnie zjeść. :) Quote
Anza&Hacker Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ślicznie wyglądają te kotki razem :loveu: Wystawa kolei też fajna :p ...a Hackera uwierz mi by nie zjadła! Chyba pamiętasz jaki on jest :diabloti: No co do mnie - to ja się tam nie boje - najwyżej mnie zeżre :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 APSA napisał(a): Nasza prawie-pinczerka - właśnie ta, o której Ci pisałam - ma dom :multi: Ogromnie się cieszę!!! :multi: :loveu: I zazdroszczę spotkania APSA-BONSAI ;) Quote
APSA Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Bonsai, a jakich węży się spodziewałaś? :eviltong: Płot górą! :evil_lol: Anza, pamiętam, jaki jest Hacker, za to Ty nie wiesz, jaka jest Aga :diabloti: ;) Pinczerka, jak kiedyś będziesz w Warszawie, ja się bardzo chętnie spotkam :) Sunia ma dom, czarna kicia ma dom :bigcool:Czarna kicia Morisowej też ma dom :) A ja mam zdjęcia :evil_lol: Spójrzcie tylko w te oczy... Psiaki z powyższych zdjęć przebywają w podwarszawskim prywatnym schronisku i pilnie szukają domków. W klimacie - inny Bardzo Biedny Burek: Quote
Marta i Wika Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT0680.jpg Ojej, garnek pusty, łańcuch krótki, buda ciasna... Nic, tylko zawiadomić TOZ i szukać dobrego domku ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cześć :) Na pewno kiedyś skorzystam ;) http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT0680.jpg Tylko ta smycz jakaś taka nie na miejscu... :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 APSA - zauważyłaś, że ona jakaś strasznie podobna do Twojej Psicy? :-o Serce Ci się nie kraja jak ją mijasz przy tej budzie z pustym garnkiem? :eviltong: Quote
APSA Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Marta, przesłałam już to zdjęcie do szefowej regionalnego TOZu :evil_lol: Pinczerka, jak to nie na miejscu? Poniżej lepiej? Anza, serce mi się kraja - taki dobry garnek, a oddali go psu :eviltong: Efekty spotkania kolejnego Bardzo Biednego Burka :p Nie mam domu, nie mam budy, mieszkam pod klatką schodową Porzucona, przywiązana... miska pusta Może gołębie się ze mną podzielą Quote
Anza&Hacker Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT0747.jpg :loveu: Normalnie Asia - kocham Cie! - takie cuuudne zdjęcia mojej ulubionej pSicy! :Rose: Quote
Marta i Wika Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Biedna psica, a jaka wychudzona :shake: Quote
Bonsai Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A jak tam się miewa przeziębiony cudowny Ogonek? :) Quote
morisowa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Apsa, widzę, że nasza znajoma z TOZu Cię zainspirowała :diabloti: (Asiu, chwalu, chwalu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7965006#post7965006 ) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Nie no te zdjęcia są świetne :cool3: I cóż za wyśmienita modelka! Nawet miny zbolałe robi... I chudzinka taka... ;) TOZ wyślę na Ciebie! Zobaczysz! :diabloti: Sznurek zamiast smyczki jest już bardziej wiarygodny ;) Quote
APSA Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Marta, jej zdjęcia też wysłałam do TOZ ;) Bonsai, ogonek ma się coraz lepiej, wczoraj dokazywała w kubraczku na dłuższym spacerku :) Magda, ja lubię wyzwania :) niektóre :evil_lol: Widziałam, szalejesz, oj, szalejesz :lol: Pinczerka, z taką modelką zdjęcie nie może się nie udac :cool3: Anza, :lol: Sabcia dziękuje za kwiatki :) I coś jeszcze, akurat bardzo pasujące do mojego obecnego stanu :lol: W przeciwwadze dla dzisiejszej pogody :) Quote
Recommended Posts