Marta i Wika Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 APSA napisał(a):Nikt nie chce leśnych PSic? Jak to nie chce! Dawać! ;) Quote
APSA Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Na dobry początek czipsy :) Jakich grzybów było najwięcej? Quote
Marta i Wika Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A co to za prześliczne stworzenie? :loveu: Quote
APSA Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 To Aga :) Ta sama, która wygrała kliker w konkursie na grzebanie tylnymi nogami ;) Pojawiała się już w PSiej galerii. Nie wiem, na ile słusznie, ale wciąż mam wrażenie, że jest pod wieloma względami bardzo podobna do Wiki. Może pojedzie na przyszłoroczny obóz :razz: A kto zgadnie, co / kto jest na tym zdjęciu :lol: Quote
Marta i Wika Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 APSA napisał(a):Pojawiała się już w PSiej galerii. Nie wiem, na ile słusznie, ale wciąż mam wrażenie, że jest pod wieloma względami bardzo podobna do Wiki. Może pojedzie na przyszłoroczny obóz :razz: Rzeczywiście, miny robi podobne do Wiki. A pod jakim względem podobna? :-) Quote
APSA Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Pod względem ogólnym (czyt. trudno mi wyjaśnić to wrażenie ;)) Trochę nerwowa, trochę nadpobudliwa, trochę ciągnąca, trochę rozpraszająca... Mam wrażenie, że jest podobna w gestach, sposobie poruszania, noszenia ogona... Ma podobną wielkość i budowę, a na dodatek była podobnie przestrzyżona. Dla odmiany: Quote
tangerine74 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Świat się cudnie zaPunił :loveu: Tak, tak, podglądamy Was systematycznie... :evil_lol: Quote
Agushka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wpadam się przywitać po bardzo długiej przerwie :) Nawet nie śmiem marzyć o tym, że nadrobię zaległości, ale prosiaczka widzę i wiesz Asiu, że ja już się tutaj na jego widok rozpłynęłam jak masełko na słońcu :loveu::loveu: Quote
Marta i Wika Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 APSA napisał(a):Pod względem ogólnym (czyt. trudno mi wyjaśnić to wrażenie ;)) Trochę nerwowa, trochę nadpobudliwa, trochę ciągnąca, trochę rozpraszająca... Mam wrażenie, że jest podobna w gestach, sposobie poruszania, noszenia ogona... Ma podobną wielkość i budowę, a na dodatek była podobnie przestrzyżona. Całkiem możliwe. Ze zdjęć trudno ocenić, ale może faktycznie coś w tym jest :-) Quote
APSA Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Dorota, zaPuniony świat - to jest to! :D Agushka, miło Cię znowu czytać :) Świnek miał być tylko tymczasowy, ale też się rozpłynęłam :loveu: więc prosiak zostaje :grins: Marta, jeśli uda się zabrać Agę na obóz, to zweryfikujemy moje poglądy ;) Dla równowagi trochę Saby :) Quote
Bonsai Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja tez zawsze najwięcej muchomorów w lesie znajduję. :evil_lol: PSice miały miły spacer... I ten OGONEK! :loveu: Jak jedwab! :loveu: Quote
APSA Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Ze specjalną dedykacją dla miłośników PuńOgonka ;) Quote
Bonsai Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/jesien_2007/IMG_2038.jpg cudowne!!! :loveu: A na ostatnim zdjęciu ogonek jest pokazany w pełnej okazałości... Piękność! Quote
tangerine74 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :loveu:ogonek cudowny:loveu: a Gimlaś coś zaziębiony, gamoń... :( Quote
APSA Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Bonsai, teraz zawsze, jak fotografuję ogonek, myślę o Tobie :lol: Jak się mają Plany warszawskie? :razz: Dorota, wszystkie futrzaki przesyłają Gimlemu pozdrowienia i polecają ciepłe futra na zimę Dzika polanka kołoleśna :) Polanka zapsiona Ludzki punkt widzenia Psa: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Witam poraz pierwszy w tej galerii :) Bardzo mi się tu podoba, cóż za zwierzyniec :loveu: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/jesien_2007/IMG_2056.jpg Świetne zdjęcie :) Quote
Bonsai Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Nie wiem co z planami warszawskimi, mój pies jest chory, czekam na transport i jedziemy do weta.... Quote
tangerine74 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ech... wyprawy... powłóczyłoby sie jeszcze po lesie... a tu futrzak strajkuje :( Gimlasty uratował sobie futro tym przeziębieniem. Fryzjerom mówimy "nie" i zapuszczamy kudłacza (ło matko, kto to potem rozczesze). Na razie zamiast ciepłego futra o poranku i z wieczora polarek - żenada, ale lepsze to niż zastrzyki /antybiotyki. Może jak Puń bedzie zrzucać futro wiosną, to nazbierasz Gimlemu wełny na porządny kubraczek? Na przyszłą zimę jak znalazł ;) Quote
APSA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Pinczerka, (Justyna?) miło Cię tu czytac :) Proszę o kciuki, sunia (tak, ta) może już w piątek będzie w domu, oby koty ją zaakceptowały. Bonsai, co mu jest? Byliście już? Co powiedział wet? Marta, my też od czasu do czasu Wam zazdrościmy :) Dorota, ja mam zebrane puniowe futro z kilku lat, jest tego spory wór :) Jak znajdziesz jakąć gręplarnię lub przędzarnię, można zrobić puniowełnę :) Dla odmiany - krowy (które kiedyś nas "atakowały") Inny mieszkaniec pastwiska :lol: I domozwierz - Gwiazdorek :loveu: Quote
Bonsai Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Już jest dobrze, fałszywy alarm, chyba tylko się przeziębił. ;) Quote
Anza&Hacker Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cuuudachny ten świniak :loveu: No i ta psinka (to Aga?) też robi niesamowite wrażenie! :mdleje: - dawaj więcej fot! :diabloti: Quote
APSA Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Bonsai, uff. Ty mi tu więcej nie napędzaj strachu :mad: Anza, czarna tri to Aga :) Trójca :loveu: :diabloti: Dwójca ... I jednójca :evil_lol: Quote
Recommended Posts