APSA Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dzięki za wizyty :) Nowe zdjęcia wstawię wieczorem lub jutro. A na razie pozdrawiamy z Krakowa :hand: A&pSa No to mamy wieczór :evil_lol: nie lubię nie móc usunąć posta... kolejne pole Quote
APSA Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 No dobra, widzę, że nikogo nie interesują roztoczańskie pola bez PSów :eviltong: To teraz dla odmiany... hihopter (słowo zastrzeżone) Urządzenie sterujące waży chyba więcej niż sama maszyna. "A co to takiego???" Widownia :) Quote
Tośka_m Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Fajowski hihopter! :D a nazwa to skąd, że tak naiwnie zapytam? :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ...a do czego śłuży ten uroczy hihopter? :loveu: Quote
APSA Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Dogo nie powiedziało mi, że mi ktoś odpisał... (czyli ktoś musiał przeglądać wątek z mojego konta :angryy:) Tośka, nazwa z dawien dawna, pochodzenia wczesnorodzinnego :lol: Anza, hihopter służy do latania :-D "Pilot" do sterowania (wyleciało mi słowo) waży więcej niż sama maszyna :evil_lol: Takie cudo mieszkało u mnie przez 10 dni :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Słodki psiak :loveu: - miło czytać Cie znowu :razz: Quote
anetta Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mam rozumieć że cudo ma juz dom? :-D fajowski ten hihopter Quote
Tośka_m Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jakie uszko klapnięte ma i minkę niewiniątka :loveu: Quote
APSA Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Psiak słodki, choć to niewiniątko... :diabloti: Pierwszego dnia był cały poddenerwowany sytuacją, a do tego jeszcze strasznie nakręcały go głosy dochodzące z klatki koszatniczek - ich piski i piszczący kołowrotek. Usiłował się do nich dostać między innymi po mojej głowie :evil_lol: Ale generalnie w domu naprawdę bezproblemowy :loveu: Ma super dom - szeleczki, spacery nad Wisłę, Royal Canin, własne posłanko, ale łóżko jak najbardziej do dyspozycji. Tam się dopiero rozpaskudzi! A takich cud mieć w mieszkaniu nie zamierzam :evil_lol: Chociaż jak się kiedyś dorobię własnego domu w ogrodem :cool3: Prosiaczki nazywają się Shrek i Fiona, Shrek ma więcej czarnego :) Quote
eria Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 piesek jak piesek, ale prosiaki wymiatają :cool3::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jak one się ślicznie "prosią" o więcej fot! :diabloti: Quote
shangri_la Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 jej sliczne swinecki. wiecej swinecek :multi: pozdrawiam Quote
APSA Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Prosiąt więcej nie ma. Ma za to Ptaski Puniaski ;) Quote
Anza&Hacker Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jaki Puniasek słodki :loveu: ...a co z Sabiaskiem?! :razz: Quote
APSA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Sabcia coming up soon ;-) Dolina Tanwii :-) Quote
Anza&Hacker Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 phi... co to za widoczki - SABE!!!!! :cool3: Quote
APSA Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Tylko Sabę i Sabę... Fot. Bronisław Bruks Dzisiaj Tufpojechał do domu :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Anza&Hacker Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 SABUSIA!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...fajnie, że Tuf ma domek - wszytkiego dobrego na nowej drodze życia psinko :lol: Quote
Tośka_m Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jakże ogromnie cieszą mnie te wieści!!! :bigcool: Quote
wiq Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 super! zastanawiałam się, kiedy mu się w końcu uda! :multi: Quote
tangerine74 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Asiu, tutaj ten obiecany wypatrzony przeze mnie Puniasek :D http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77164&page=19 Uwielbiam Punię! To najsłodsze zwierzatko świata :D Gimli był tak wymęczony samą atmosferą wczorajszych zawodów, że zrezygnował z wieczornego spaceru. Spał jak zabity - wykończyło go myślenie nad nieobszczekiwaniem czworonogów :lol: Dostalismy superpilne wezwanie do domu i nie moglismy Was znaleźć, żeby sie pożegnać :( Przepraszamy i teraz sciskamy serdecznie. Quote
APSA Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Anza, Tośka, Wiq, ja już prawdę mówiąc traciłam nadzieję, a tu proszę :bigcool: Tangerine, dzięki :-) właśnie miałam się zabrać za szukanie. Okazało się, że dla Saby najlepszym lekarstwem na strzały są kurczaki :lol: Punia wygrała aż trzy :lol: Mam nadzieję, że jak się znów spotkamy, będziecie już startować :) :loveu: (zdjęcia: Mokka) (zdjęcia: Gucio) I wczorajsze, coby nikt o Sabę nie marudził ;) (zdjęcie: BOGDANG) Quote
Anza&Hacker Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ...a jaka ta Sabusia ładnie opisana :loveu: Puniak oczywiście też pokazał się wyjątkowo Puniowo - taki skoczny miś-puchatek :p Quote
Marta i Wika Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ja jedna docenię - piękna Tanew, piękne szumy! Ale mi tego brakowało w tym roku... To znaczy niby jeździłam tyle po lasach, łąkach, puszczach, ale to wszystko była praca, a w ogóle nie miałam takiego czegoś, że sobie na luzie powędruję nad rzeczką, nogi pomoczę, zatrzymam się, poleżę... ;) Punia i Saba na agility - też miło popatrzeć, a my też właśnie wracamy do tego :-) Gratulacje dla Tufa! :multi: Aż trudno uwierzyć, prawda? Super! Quote
Recommended Posts