Poświata Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='APSA']Poświata, i słusznie pomyślałaś - na śniadanie była jajecznica :mdrmed: dobranoc :) Jutro idę na zakupy na targ i nie wracam bez kurek :mad: :diabloti: . Dobranoc Quote
anetta Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Sliczny motylek :loveu: Czemu takie male foty wklejasz? :razz: wieksze sie lepiej oglada 8) Quote
APSA Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Poświata, kupione to nie to, co zebrane własnoręcznie :eviltong: ;) Anetta, z tego samego powodu, z którego Ty nie zmieniasz nazwy swojej galerii - przyzwyczaiłam się do takich i nie chce mi się zmieniać :eviltong: Mam w PhotoShopie ustawioną automatyczną zmianę na ten rozmiar. Żywymieszkaniec cmentarza :lol: Inni okoliczni mieszkańcy ;) taaaka malutka - siedzi na czubku palca :) Quote
wiq Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 aleee klimat:loveu: myslałam, że jestem nieliczną lubiącą cmentarze..;) nigdy nie jadłam kurek :grins: Quote
APSA Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Wiq, jak widać jesteś całkiem liczna ;-) Dziś początek fotorelacji ze spacerku. Tradycyjnie będąc na Polance chciałam dojść na Dahany - była to kiedyś wieś, ale w czasie wojny została wyludniona i zostały po niej resztki sadów i łąki w miejscu dawnych pól, piękne miejsce - i tradycyjnie zabłądziłam. Jednak mimo to spacer był - tradycyjnie - bardzo urokliwy :) Wychodzimy z Polanki i idziemy! boczna ścieżka Quote
APSA Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Taka gadzina wyszła nam pod nogi a my idziemy dalej c.d.n. Quote
Poświata Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='APSA']Poświata, kupione to nie to, co zebrane własnoręcznie :eviltong: ;) Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :eviltong: . Wczoraj kupiłam na targu i właśnie idę robic jajkownicę . Ależ ładne widoczki :cool3: (tylko przydałyby się ciut większe foty, można do formatu 640x640). Quote
APSA Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 I jak, dobra wyszła? :cool3: (tę serię zdjęć mam już całą zmniejszoną, większe fotki będą po kolejnym wyjeździe) Widok na leśne runo: Kto zgadnie co to? Quote
Marta i Wika Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 APSA napisał(a): Kto zgadnie co to? Kałuża :cool3: Quote
APSA Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Marta, bingo! bonus :) (w nagrodę możesz powiedzieć, co to za zielsko jest na zdjęciach runa ;)) Wychodzimy z lasu Widok w prawo widok w lewo i widok na wprost c.d. za tydzień :) Quote
Marta i Wika Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Podbiał Tussilago farfara, gajowiec żółty Galeobdolon luteum, jakaś przytulia, jakiś wilczomlecz (pewnie E.amygdaloides?), głowienka Prunella vulgaris (to blisko scieżki musiało być), bodziszek cuchnący Geranium robertianum, jakaś jeżyna i... grzyby :-) Quote
anetta Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ooooo, jaka ladna wiewiorka http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Polanka_lato2007/PICT2230.jpg :loveu::loveu: Quote
APSA Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 PSi lubią wiewiórkować :loveu: Kiedyś się nawet śmiałam, że mam mieszankę wiewiórki, kota i małpiatki :lol: Na czym to skończyłam... a, tu: Skraj lasu i leśna ścieżka i kolejne pole Quote
Marta i Wika Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Fajne letnie wędrówki, PSy chociaż trochę zmęczone - i szczęśliwe :-) Quote
APSA Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 U Was za to widziałam morze :cool3: bonusik - kto nam towarzyszył w drodze :) Quote
APSA Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 leśny karmnik cień wśród drzew i inny ;) liczne na Roztoczu wąwozy Quote
Anza&Hacker Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 No ładnie - to teraz psice występują już "gościnnie" we własnej galerii?! :mad: Zdjęcia cuuudne - zazdroszcze talentu to wyłapywania cudnych stworzeń leśnych i taaaaakiego ufocenia ich! (jaszczurki, węże, owady, myszy!)... ja tak nie umiem :placz: Quote
APSA Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Węży nie mam na zdjęciach - to podługowate to padalec. Nie jestem pewna, czy kiedykolwiek udało mi się uchwycić zaskrońca - jedynego węża, którego widują w stanie dzikim. Anza, ćwicz, a na pewno ędą rezultaty! Spaceru ciąg dalszy (to wciąż ten sam jeden spacer!) Wyszłyśmy na kolejne pole: A jakie zwierzęta najbardziej lubią buszować w zbożu? APSowe! :lol: Mam całą serię zbożowych portretów, wkleić? A tu, jeśli się nie mylę, była sikorka ;) Quote
Anza&Hacker Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ...a wydawało mi się, że już kiedyś wstawiałaś zdjęcia zaskrońca, ale może to w jakiejś innej galeri było :hmmmm: Prosimy zbożowe portrety PSic! :loveu: Quote
APSA Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Marta, już się robi! Anza, może masz rację, ja mam pamięć dobrą, ale krótką :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Śliczne portretowe PSice, dziękujemy :Rose: Quote
wiq Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Polanka_lato2007/PICT2281.jpg pięknościowe :loveu: Quote
Recommended Posts