wiq Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT1571.jpg te przezliściowe są bomba:p Quote
Marta i Wika Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='APSA'] http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT1571.jpg Wygląda jak wklejona :eviltong: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT1597.jpg Ech... dobrze mają te Twoje psice. Słodkie lenistwo... Tylko biedna Wika ciągle w pracy. Quote
APSA Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Wiq, dzięki :) Marta, pozowane ;) A lenistwo się skończyło, wczoraj wieczorem PSice przyjechały do miasta, a dziś zaraz jedziemy na trening, niech się męczą :diabloti: Coś na inny temat :) Quote
Czoko Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 APSA napisał(a):A poza tym chciałam się pochwalić, bo... ...tego... ...eee... ...skończyłam studia :smilecol: i z tej okazji dostałam samochód :multi: :lol: a poza tym miałam dziś pierwszą całkowicie moją adopcję zwierzaka w potrzebie - świnki morskiej :multi: Asiu przesyłam potrójne najserdeczniejsze gratulacje!!!:multi: :multi: :multi: Waszą Galerię odwiedzam reglarnie tylko ukradkiem. Pozdrawiam Wszystkich Ewa Quote
APSA Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Potrójnie dziękuję :lol: Miło wiedzieć, że jest dla kogo wklejać zdjęcia :) To ciąg dalszy: Amator tego, co we wcześniejszym poście :) i czegoś zupełnie innego ;) Quote
Tośka_m Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ach :loveu: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/rozne/PICT1634.jpg Quote
Poświata Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Daaaaaaaaaawno mnie tu nie było :oops: . Wpadłam zwabiona koszatniczkami, ale od ilości ogonów zakręciło mi się w głowie :evil_lol: . Ciekawe co moja rodzinka powiedziałaby na scurka :hmmmm: :cool3: . Asia daj więcej fotek, jak to nazywacie slangiem ;) , kosza :lol: . Bo ja naprawdę myślę intensywnie o powiększeniu rodziny ..... Quote
APSA Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Tośka, już wiesz, o jakiej inspiracji mówiłam? ;) Poświata, witam ponownie :) I gratulują kluczy do domku! Prosisz (nie mylić z prosiem :evil_lol:) - masz :lol: Quote
Poświata Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Fajniutka :loveu: a powiedz mi dorosłe jaką wielkość osiągają ? Quote
Marta i Wika Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Poświata napisał(a):Ciekawe co moja rodzinka powiedziałaby na scurka :hmmmm: :cool3: . Że ma trujący ogon. Że wchodzi właścicielowi przez usta do środka kiedy śpi i zakłada tam gniazdo. Że zagryza małe dzieci. :cool3: Quote
APSA Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Poświata, ta samiczka jest dorosła i spokojnie mieści się w dłoni. Jest mniejsza od świnki morskiej, mniejsza od szczurka, większa od chomika. Ciurki dwa na pewno byś chciała :evil_lol: Marta, :lol: A Scurunia samotna :cool3: Quote
Marta i Wika Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 APSA napisał(a):A Scurunia samotna :cool3: No samotna, samotna... Rozglądam się za jakąś koleżanką dla niej (ze sklepu nie chcę, lepiej z odzysku). Może masz jakiś pomysł? Quote
miroszki Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witaj Asiu! :loveu: Na reszcie wykroiłam trochę niezbędnego czasu, żeby nie tylko obejrzeć galeryjkę, ale również serdecznie napisać i coś pogratulować... można rzecz jasna i na odwrót! ;0) Wielkie nasze gratulacje Pani Magister się należą! :multi: Widzę, że szczurzasto i koszasto sie porobiło (o kwiaciastych poematach nie wspomnę), być może dla równowagi jakieś psie piosenki pośpiewamy..? :cool3: Pozdrawiamy Cię cieplutko, Alesja i Jaszka ;) Quote
APSA Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Miroszki, miło Cię znowu widzieć :loveu: Co u Jaszki? Oj porobiło się, porobiło. Psie piosenki... Hmmm... Może być tak:Pieski małe dwa Chciały przejść przez rzeczkę :evil_lol: Ale ich pani nie wzięła aparatu, więc nie ma zdjęć znad tej rzeczki. A poza tym pieski były trzy, a raczej suczki, a jedna nie taka mała ;) A jeśli chodzi o zdjęcia... Może być na razie Kicia? Quote
miroszki Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Piosenka fantastyczna, tylko jeszcze efekty audio by się przydały! :lol: Może zorganizujemy zespół? raczej suczki, a jedna nie taka mała ;-) Co to za duże (?) stworzenie? :razz: Kiciuńka bardzo ładna, mogą na razie być jej zdjęcia, ponieważ wiem=domyślam się, co za tym idzie, a raczej jakie zdjątka będą! :cool3: U Jaszki jak zwykle wszystko dobrze, tropimy, ćwiczymy i różne inne (nie)potrzebne rzeczy robimy!;) Pozdrawiamy! :loveu: Quote
APSA Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Zespół mówisz. Ja mogę śpiewać, mam głos jak syrena... alarmowa :evil_lol: Duże zwierzę to Sabcia. Wiem, że inni mają inny punk widzenia, ale ona jest największa ze wszystkich moich zwierząt oraz wszystkich moich PSów. A na spacerze była 8-kg Aga, 9-kg Punia i duuuza 14-kg Saba ;) Domyślasz się, jakie zdjęcia będą :cool3: Podziwiam! Bo ja sama jeszcze nie wiem :lol: Niech będzie trochę PSA :) Wakacyjny Agulec: Upał! pozowany Quote
Bonsai Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 O! Zdjęcia się tu pojawiają! Nie to co u mnie... ;) Quote
APSA Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Bonsai, widzę, że teraz za to pojawiają się u Ciebie, a nie tu ;) Czas to zmienić. Wczorajszy dzień był bardzo owocny w zdjęcia. Najpierw - kochane psiaki schroniskowe :) Ta parka niestety jest w ciężkiej sytuacji - ONka została oceniona na 12 lat, do tego jest dość nerwowa, a Bercik ma nowotwór :( Quote
Marta i Wika Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6444300 Niesamowite uszyska! :lol: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6444300 A to labradorek, tyle że łaciaty :evil_lol: Goście którzy są teraz u nas chyba zaczynają myśleć o psie, mimo negatywnej opinii jaką psiemu gatunkowi wystawia Czarek (cały czas chce ich pożreć, jak tylko się poruszą :evil_lol: ). Namawiam ich na schroniskowca. Quote
APSA Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Marta, namów koniecznie! A jak stoi sprawa scurotowazyski? :cool3: Jeszcze jedno zdjęcie ze schroniska :lol: Ktoś przyjechał takim fajnym autkiem :) I wyjechał z psiakiem :) A teraz już psy pańskie ;) Co najbardziej lubią jamniki? Gonić patyki! Quote
Marta i Wika Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 APSA napisał(a):Marta, namów koniecznie! A jak stoi sprawa scurotowazyski? :cool3: Stoi w miejscu. Pisałam do TPS, ale nie mają transportu w nasze okolice, a ja akurat nie jadę w tamte okolice. Miałam jechać znowu do Białowieży, ale parszywe choróbsko mnie dopadło jakieś... Co najbardziej lubią jamniki? Gonić patyki! A jamniki, które ja znam, najbardziej lubią: - gonić koty, - kopać jamy. :lol: Quote
Anza&Hacker Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Naprawde śliczne zdjęcia owocy, kiciuni i Sabusi w wersji wakacyjnej! :loveu: Quote
anetta Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jaki samochod :o Ale sie poszczescilo jakiemus psiakowi :p Quote
APSA Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Marta, kota się nie goni, bo kot za wysko siedzi ;) Anza, witamy po przerwie :) Sabusia pozdrawia "bordera w złotej skórze" ;) Anetta, samochód jak się patrzy, psiak na pewno szczęśliwy :lol: Quote
Marta i Wika Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Piękne fotokoty :-) Saba, widzę, jest. A co u Puni? Quote
Recommended Posts