Bonsai Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ah, koszatniczki. :loveu: Umieściłam ogłoszenie na 2 forach koszatnickzowych. ;) Quote
Bonsai Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To maluchy piwnicznej kotki. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71347 Quote
Bonsai Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Nie! Dawaj więcej koszatniczkowych! I ogonkowych! :) Quote
pucka69 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A ja chcę zdjęcie koszy w klatce, bo chciałabym wiedzieć - jaką koszatniczki powinny mieć klatkę. Quote
Hania Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 pucka69 napisał(a):A ja chcę zdjęcie koszy w klatce, bo chciałabym wiedzieć - jaką koszatniczki powinny mieć klatkę. Taką, zeby się nie wygryzły :evil_lol: . Moje miały metalową kuwetę :evil_lol: Quote
APSA Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Bonsai, które(go) ogonki(/a) masz teraz na myśli? :lol: Dla każdego coś miłego ;) Ogonki: Koszatki: Kociaki-rozrabiaki: Pierwsze spotkanie z rezydentką :) Pucka, mogę Ci pokazać, jakiej kosze nie powinny mieć klatki :lol: W tym przyjechały - w półdrewnianej, ręcznie robionej klatce na papużkę. Teraz mają klatkę 60x35x65 cm, powinny mieć większą. Quote
eria Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ty masz teraz takie stado w domu ??? :crazyeye: że szczurki to wiem ,ale koszatniczki i tyle kociaków!! jak Ty to wszystko umiesz ogarnąć ! Żeby koty za gryzoniami nie goniły a psy za kotami :crazyeye: Quote
Bonsai Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Kosze cudne. :loveu: A klatka... Jak największa. Moje miały klatkę wysokość 80 cm, długość 70 cm, szrokość 40 cm. Quote
APSA Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Jak tu dawno nikogo nie było... Eria, teraz doszły jeszcze 4 mor-świnki - muminki :) Quote
pucka69 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 wszyscy jesteśmy na wątku świnek laboratoryjnych albo na watku makabrycznym :) Quote
anetta Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 APSA, podziwiam :mdleje: Swinki rozkoszne :loveu: te ryjeczki...a puci, puci :loveu: Quote
APSA Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Goście! :multi: Widoczki burzowe zeszłotygodniowe :) Quote
shangri_la Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 witajcie łaaa podwójna tęcza :smilecol: ale zwierzyniec w domu :evil_lol: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Podwójna tęcza! Znaczy się miałaś odrobinkę słońca... zazdroszczę, bo dziś u mnie zamiast nieba jest stalowoszare coś, co przecieka :roll: Quote
APSA Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Tak, pięknie wtedy było: najpierw porządna burza, potem jednocześnie wyjrzało słońce - uwielbiam takie widoki :loveu: (o ile nie muszę ich podziwiać spod drzewa ;)) A poza tym chciałam się pochwalić, bo... ...tego... ...eee... ...skończyłam studia :smilecol: i z tej okazji dostałam samochód :multi: :lol: duża wersja a poza tym miałam dziś pierwszą całkowicie moją adopcję zwierzaka w potrzebie - świnki morskiej :multi: Quote
eria Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 GRATULACJE !!!!!!!!! Ale masz brykę no no no !!! pozazdrościć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prosiaczek uroczy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta i Wika Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='APSA'] A poza tym chciałam się pochwalić, bo... ...tego... ...eee... ...skończyłam studia :smilecol: Nooo! To jest okazja!! :knajpa: GRATULACJE PANI MAGISTER! A ja byłam nawet w Warszawie krótko... tylko godzinę... na szczęście krótko ;-) bo po tygodniu spędzonym w okolicach Puszczy Białowieskiej Dworzec Centralny w Warszawie to był dla mnie totalny szok kulturowy... Quote
anetta Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wielkie gratulacje :multi::klacz::klacz::klacz: Wow, jaki bolid 8)) Te kola z tylu, ten kolor :loveu: Za adopcje :drinking::drinking::drinking::cunao: Quote
Tośka_m Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asiula, gratki wielkie, opijamy, opijamy!!!! :laola: :popcorn: :beerchug: :drink1: Quote
APSA Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Dziękuję, dziękuję :cunao: Wasze zdrowie! :beerchug: A teraz przypomnę, jak wyglądają główne bohaterki galerii ;) PSów wersja wakacyjna :) "No co?" I Aga wariatka :) Quote
Recommended Posts