Bonsai Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ależ Wam zazdroszczę tego obozu... :eviltong: Klikam teraz Piegusa, ale malutko, malutko. Uczy się bardzo szybko, tylko nie chcę go przeciążać - dużo mi CSuje odkąd u mnie jest. Quote
APSA Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 I słusznie zazdrościsz! A wiesz, że ja już miałam nie jechać? Jedna znajoma mnie przekonała :) W chwili przerwy :) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ależ czysta woda :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 oo u Ciebie też łabądki, zapraszam do mnie, jest rodzinka łabądków :cool3: :cool3: Samiec dzisiaj Foxi pogonił w obronie młodych i samicy, aż się wystraszyłam :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 śliczne zdjęcia i zwierzaki :loveu: bardzo mi się podoba ta galeria,postaram się częściej zaglądać :cool3: Quote
pucka69 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Apso - sianko chyba to samo ;) - pojemnik sprawdza się doskonale przy transporcie młodych swinek. A że Helenka tam nie mieszka to sama wiesz najlepiej, byłaś u mnie przecież :) A widziałyście jakie śliczne dzieci urodziła świnka Krysia? Quote
Tośka_m Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Czerwony pies, czerwona pańcia :diabloti: Witamy ponownie wśród dogomaniaków ;) Quote
APSA Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Marysiu, pierwsza klasa cystości :loveu: A Was nie było :( Eria, widziałam, słodkie :) U nas tylko samiec dzielnie patrolował całe jezioro. Rodzicom udało się wypatrzeć samicę na gnieździe. Elizusiek, witaj w PSiej galerii :) Pucka, wiem, wiem, tylko się przekomarzam ;) Małe świniaczki są cudowne :loveu: Wiq, ano :evil_lol: (ale tak naprawdę mój podstęp dozdjęciowy :evil_lol:) Tośka, a u nas pańcia i pies żółte :diabloti: Tylko Saba się wyłamuje czerwienią. Kilka zdjęć z weekendu :) Morze :) :loveu: :loveu: :loveu: (:stupid: :evil_lol:) klik = powiększenie Sunia z Palucha Na koniec dzisiejszy pozujący Puniaczek :) Quote
Marta i Wika Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='APSA'] Na koniec dzisiejszy pozujący Puniaczek :) Łysy Puniaczek! :multi: :lol: Quote
morisowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='APSA'] Kilka zdjęć z weekendu :) :loveu: :loveu: :loveu: (:stupid: :evil_lol:) :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: a pomyśl, co będziesz mogła za tydzień wstawić :multi: Quote
Bonsai Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Caluski dla Ogonka ode mnie i od Pieguska! :loveu: Dla Saby też. :) Quote
morisowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Apso, mam prośbę a piszę w galerii, bo proszę o pomoc też wszystkich Was, odwiedzających. Chodzi o głosowanie na schronisko, które w tym miesiącu dostanie pomoc od sklepu Krakvet. Dokładniej chodzi o głosowanie na schronisko w Białymstoku. Tam wreszcie coś się zaczyna dziać, coraz więcej osób się włącza w pomoc bezdomnym psom, warto zmotywować do dalszego wysiłku. tu jest linkdo wątku, w pierwszym poście instrukcja jak zagłosować: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69576 to zajmie chwilę, a dziś ostatni dizeń głosowania. Z Białymstokiem konkuruje fundacja Kot, która ma raptem 20-30 kotów pod opieką... Quote
APSA Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Marta, jedna taka powiedziała, ż nie pilnuję Psa i wpadł pod kosiarkę :evil_lol: Bonsai, nawzajem pozdrowienia dla Kamy i Pieguska :) Magda, będę mogła wstawić TO: klik = powiększ oraz to: Powiększenie Niedługo będę wstawiać więcej czworołapów ;-) Quote
morisowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 APSA napisał(a): Marta, jedna taka powiedziała, ż nie pilnuję Psa i wpadł pod kosiarkę :evil_lol: To ja :p APSA napisał(a): Niedługo będę wstawiać więcej czworołapów ;-) czworołapy, Asiu, to pod koniec września :cool3: mrauuuu!!! :loveu: a dwa dwułapy :diabloti: z tego zdjęcia to mi calkiem odpowiadają do oglądania w galerii i na żywo :eviltong: Jakie kolejne fotki z tej serii będą? Quote
APSA Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Z tej serii tzn. gdyńskiej? Zależy, co będą grać we wrześniu ;-) A teraz coś z zupełnie innej serii: :loveu: Quote
morisowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 z "tej serii" czyli teatralnej ;) szczurki :loveu: Quote
Marta i Wika Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 APSA napisał(a): Jakie cudo :loveu: Całkiem jak nasza Scurunia. Quote
eria Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ale szczurki :loveu: :loveu: Twoje czy prawie Twoje??:cool3: Quote
Elizusiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Śliczne szczurki :loveu: zawsze chciałam mieć szczurki a miałam myszki :roll: Quote
APSA Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Jejku, jak cudownie siedzieć sobie z ogonkiem na szyi :loveu: Drugim na przedramieniu, a trzecim na klawiaturze :evil_lol: Eria, one nie całkiem moje, dwa już nawet zamówione, a dwanaście szuka domu... Ale tak myślę, że te ostatnie, które zostaną... Jestem nimi oczarowana :loveu: (czy może: zauroczona ;)) W tej chwili na karku siedzi mi ten: Na przedramieniu ten: (wcześnej biegał po klawiaturze) i jeden z białych: Kilka innych też chciało na rączki, ale do tego potrzebowałabym mieć więcej par rąk i oczu :) Komu szczurka, komu? :cool3: Quote
morisowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Apsa znów powiększyła zwierzyniec (tymczasowy) :eviltong: I nie chodzi mi w tej chwili o szczurki :p Quote
morisowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 bo jak ja pisałam to koszatniczek jeszcze nie było :p nie wiem, czemu Apsa milczy, więc zdradzę tylko, że to 5 ogonów mojego ulubionego gatunku (oraz świerzbowiec i plantacje grzybków, ale z tym to akurat walczymy) Apsa, nie pochwalisz się??? Quote
Recommended Posts