milena182 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 moriswa twoja choroba jest bardzo powazna:diabloti: Quote
Marta i Wika Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='APSA']Zdjęcie jest jednocześlie odnośnikiem do dużego formatu, na którym widać, jak blisko podleciała do moich zwierzaków pani kopciuszkowa. Musi co ma gdzieś niedaleko gniazdko i chciała odwrócić uwagę Kici. Oj, żeby przypadkiem Kicia nie zwróciła na nią uwagi za bardzo :shake: A dziś rano na spacerze spotkałyśmy stadko małych ptaszków, chyba makolągw, słyszałyśmy śpiew szpaków, makolągw i kopciuszków, a w pewnym momencie niedaleko nas ruszył do lotu zastęp bażantów - krzyczący kogut i pięć kur :) Niezły haremik :razz: [quote name='morisowa']Znów rozpaskudzasz tymczasa :mad: Łóżka takiej się zachciewa, a Ty zamiast pogonić to zdjęcia robisz :mad: No to trzeba szukać domku z wygodnym łóżkiem :evil_lol: Quote
APSA Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Anza, :) W nawyk Ci wchodzi odpisywanie jako pierwsza :evil_lol: Magda, ja już po prostu do tych Twoich tymczasów sił nie mam :eviltong: Musisz się niestety liczyć z tym, że co mi dasz, to rozpaskudzę :evil_lol: Bonsai, teraz jak daję zdjęcia Puni, to zawsze z myślą o Tobie :) Milena, choroba poważna, a do tego ciężko dostać zgodę na lekarstwo :shake: Marta, jakoś Kicia nie zauważyła kopciuszkowej - chyba była za daleko. Poza tym ona woli gryzonie i jaszczurki. Ja mam nadzieję, że tam gdzie trafi duża Punia, będą wygodne łóżka :evil_lol: Nareszcie trochę wiosny i u nas :) bratki :loveu: dać więcej? :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Pierwsza, pierwsza, pierwsza! :eviltong: Daj więcej, bardzo fajne kwieciska! :p Quote
APSA Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Bratki :loveu: Tulipki :) Stokrotka ogrodowa :) i "naturalna" :loveu: Quote
Marta i Wika Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='APSA']Marta, jakoś Kicia nie zauważyła kopciuszkowej - chyba była za daleko. Poza tym ona woli gryzonie i jaszczurki. Idzie na łatwiznę ;-) Ptaszka złapać trudniej. Ja mam nadzieję, że tam gdzie trafi duża Punia, będą wygodne łóżka :evil_lol: No i jeszcze będzie można na nie włazić :-) "Gdym odjeżdżał na zawsze znajomym gościńcem Patrzyły na mnie bratków wielkie, złote oczy Podbite szafirowym dookoła sińcem." B.Leśmian Zapraszam na kwiatki do mnie teraz - zaraz wstawię :-) Quote
morisowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Piękne kwiatki, szczególnie bratki i zwykła stokrotka :multi: (moje ulubione wiosenne kwiatki). Milena - ciężka moja choroba i najgorsze to, co napisała Apsa, zgody na lekarstwo nie dostanę :shake: Apsa - za karę duża Punia po sterylce pojedzie dziś do mnie :eviltong: (brat powiedział, że jak musi to niech będzie, ale potem mam dać spokój "czy tylko ty i Asia bierzecie psy??? ktoś inny nie może???") Quote
Anza&Hacker Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nowe kwiatki też fajne :loveu: - musze sobie pogadać z tymi co mnie ostatnio wyprzedzają - na osobności! :mad: Quote
Tośka_m Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Anza - nie dość, że się pierwsza ładujesz, to jeszcze masz avatar podobny kolorystycznie do mojego i patrząc na niego myślę, że już tu byłam :eviltong: Piękności wiosenne, a to serduszko jest po prostu przeurocze :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Tośka_m napisał(a):Anza - nie dość, że się pierwsza ładujesz, to jeszcze masz avatar podobny kolorystycznie do mojego i patrząc na niego myślę, że już tu byłam :eviltong: No wiesz :obrazic: - ja MUSZE być pierwsza, pierwsza, pierwsza! - to taka maniakaloność już :cool3: ..a avatar wczoraj zmieniłam zanim to napisałaś - i jakoś nie wydaje mi sie podobny :megagrin: Quote
Tośka_m Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 "Dzisiaj 06:39" :mdleje: szacunek, masz od dziś pełne prawo, a wręcz obowiązek do bycia pierwszą ;) Quote
Anza&Hacker Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Tośka_m napisał(a): :mdleje: szacunek, masz od dziś pełne prawo, a wręcz obowiązek do bycia pierwszą ;)Dziękuje :oops: - ja osobiście wstaje o 5:00 bo przecież trzeba mieć czas na spacerek i jakiś mały trening z pieskiem rano! :p Quote
Bonsai Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 APSA napisał(a):Bonsai, teraz jak daję zdjęcia Puni, to zawsze z myślą o Tobie :) :multi: A coś wszystkim przyszła dziś ochota na robienie zdjęć kwiatkom - ja też trochę tego porobiłam. :eviltong: Ale nie mam gdzie wstawić... :p Quote
pucka69 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Apso! Czy ten ktoś tutaj na zdjęciu nie przypomina Ci kogoś, kogo znasz? a oto Hela: Quote
APSA Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Marta, byłam, pierwsza :multi: ;) Viq, dla mnie wszystkie są urokliwe :loveu: Magda, to w sprawie kwiatków jeteśmy zgodne :lol: A Punia w końcu nie została ukarana :evil_lol: i dalej skakała po łóżkach. Anza, Ty motywujesz do tego, żeby próbować Cię wyprzedzić :evil_lol: Budzisz w innych ducha psortowej rywalizacji :evil_lol: Bonsai, ja liczę na to, że niedługo założysz nową galerię :cool3: Pucka, a przypomina, przypomina :lol: Tylko większa :) Helcia! :loveu: W weekend wreszcie odkurzyłam aparat i coś niecoś zrobiłam :cool3: DUUUŻO Ale że nie mam zbyt wiele czasu na wstawianie, to będzie na raty. Na początek psy, żeby być choć czasem w zgodzie z tematyką forum ;) Kawałek porannego niedzielnego spaceru :) Quote
Marta i Wika Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='APSA'] Ta psica chyba nie czyta Dogomanii :lol: A przynajmniej niedokładnie. Bo gdyby czytała niektóre wątki, to dowiedziałaby się, że w założonym halterze pies nie biega, nie cieszy się, nie szaleje, tylko idzie wolno z opuszczoną głową ;-) Bo halter uciska na kufę i sprawia że pies cały czas czuje się karcony :lol: Quote
Anza&Hacker Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Sabcia! :loveu: ...a z tym halterem to pewnie jakiś wyjątek od reguły! :diabloti: Quote
APSA Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Marta, moje psy to wogóle dziwne jakieś :evil_lol: jak ich pani :p Anza, a aby wstawiam z dedykacją dla Ciebie :) Kilka zdjęć psiaków ze schroniska: spacer pudelek kundelek (wg mnie szpicowaty ;)) zapatrzona szczęśliwy rozszczekany i roztańczony zawąchany Quote
morisowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='APSA'] szczęśliwy :iloveyou: :iloveyou: Saszeńka mój :iloveyou: Quote
wiq Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 przynajmniej chwila szczęścia dla nich... co to haltera - ja się wszystkich pozbyłam i jednak przychylam się do zdania jego przeciwników.. Quote
APSA Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Magda, :) Wiq, ja też genaralnie jestem przeciw, Sabie zakładam wyłącznie jako atrapę kagańca, ale przy tymczasowanych psiakach ułatwiam sobie życie, jeśli mogę ;) A dużej Puni, jak widać, kantarek zbyt nie przeszkadzał :) Quote
Hania Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 A ja myślę, że z kantarkiem juest tak, że bardzo dużo zależy od psa. Znam psy, które znoszą go ciężko. Ale znam parę psów gdzie kantarek dał właścicielom szanse na rozpoczęcie jakiejś pracy z psem. Zdjęcia super :p Quote
Recommended Posts