Hania Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Widzę, że mój Farcik załapał się też do Twojej galerii :loveu: Quote
APSA Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Pucka, powiedzieć coś o wystawie? Sporo tam było i różnorodno :) Łysolki widziałam pierwszy raz w życiu, wcześniej wogóle o nich nie słyszałam. Najwięcej było chyba gładkodługowłosych, albo ja się na nich najbardziej skupiałam ;) Dostałam od Hani katalog i podszkoliłam się trochę w świnkowych rasach :) Śmieszne są długowłose całe w lokach :) Z obecnych na wystawie ras najbardziej mi się podobały TEDDY właśnie, a szczególnie CH TEDDY o trochę dłuższej sierści (to chyba ona klik - zdjęcie Hani). Sama jeśli bym kiedykolwiek miała mieć rasową świnkę, to albo teddy, albo - najchętniej - zwykłą gładkowłosą, albo gładkowłosą z rozetką na czole. Tutaj na dole strony jest galeria świnek, na którą trafiłam daaawno :loveu: http://img409.imageshack.us/img409/6584/lovkapy5.jpg niektóre z piękności :loveu: http://www.ansie.nl/images/cavia%20(32).jpg http://www.ansie.nl/images/cavia%20(2).jpg http://www.ansie.nl/images/cavia%20(9).jpg Wiq, US TEDDY są świetne, żałuję tylko, że nie mają miększej sierści :) Haniu, Farcik miałby się nie załapać? :loveu: Po jego zdjęciu z Kontrą zostałam kupiona ;) A teraz się CHWALĘ!!! To w pysku Saby to prawdziwa preparowana kość wieprzowa, którą Saba zamiast pochłonąć - aportuje :) Oraz film: klik. Quote
Anza&Hacker Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jejku jejku Saba ruleeeezzzzz! :loveu: Szkoda, że taki ciemny ten filmik, ale widać jak ładnie zaaportowała koche :cool3: p.s. już nie możemy się doczekać ponownego spotkania na obozie :) - Sabusia :loveu: Quote
milena182 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 na ostatnim zdjeciu(swinek;))sa trzy przeslicznie klony szkoda tylko ze nie tricolor:diabloti: Quote
Bonsai Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Trochę ciemny ten filmik. Ale i tak widać jak ślicznie zaaportowała. :) Quote
wiq Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 wątpię, żebym kiedyś jeszcze bawiła się w gryzonie, ale jeśli już to w teddy właśnie;) ha, gratulacje!:D teraz pora na paróweczkę;) Quote
shangri_la Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 cholircia a ja mam taki ciemny monitor ze wogole nie widze filmiku :placz: pozdrawiam Quote
APSA Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Anza, ja też już się niecierpliwię na obóz :) Na liście coraz więcej znajomych :loveu: Milena, zamiast tri-kolor, masz tri-świnki :p Bonsai, ciemny, bo nie mogłam czekać, aż się zrobi widniej ;) Wiq, do parówki jeszcze daleko... Shangri, dla Ciebie i innych, którym filmik za ciemny - voila: :) NOWY FILMIK APORTOWY Quote
Marta i Wika Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='APSA']NOWY FILMIK APORTOWY Super! :p W ogóle strasznie fajny aport sam w sobie, a tu jeszcze kość :-) Quote
APSA Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Nad aportem się swego czasu namęczyłam, ale warto było :) Z przeniesieniem na preparowaną kość nie miałam problemu - kość nie jest jakoś specjalnie atrakcyjna i można ją wymienić na smaczek. W następnej kolejności planuję ćwiczyć na kości wędzonej (już widzę swoje ręce - czarne i pachnące :evil_lol:), znacznie smakowitszej. Tu już pewnie nie pójdzie tak łatwo :) Długo miałam już spokój od nadprogramowych psów, więc wajwyższa pora urozmaicić sobie życie :evil_lol: Oto Punia :) : Szybko się odnalazła w nowych warunkach Nie wie, że czekają ją dalsze zmiany, więc śpi spokojnie ;) Punia, Saba i Punia :) Quote
eria Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 chcesz powiedzieć że masz teraz dwie Punie ??? :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
APSA Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Ano :-) Strasznie jest psica kochana :loveu: Tylko mamy problem: ja mam dodatkową Punię, Magda ma extra Zębatkę, obie na święta wyjeżdżamy i niezbyt jest co zroić z tymczasikami :( Quote
Bonsai Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Filmik świetny. :) A Punia aportuje? Też chcemy filmik. :razz: Quote
APSA Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Eria, co dwie Punia to nie jedna :evil_lol: :loveu: Bonsai, którą Punię masz na myśli? :evil_lol: Moja nie aportuje. Ja mogę co najwyżej zaaportować ją :evil_lol: Może w weekend uda mi się sfilmować najbliższe aportowi zachowanie, jakie przejawia. Duża Punia aportuje, ale nie wiem, czy uda się coś sfilmić.Zębatka ma dom!!! :cunao: Quote
morisowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A dla dużej Puni mamy tymczas na święta :cunao: Quote
wiq Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hmm.. muszę poćwiczyć aport parówki, ciekawe, jak nam pójdzie;) podziwiam wszystkich biorących psy na tymczasy. PPSy musisz zabrać na święta. 3mam kciuki za odpowiedni domek dla Puni i gratuluję Zębatce:D Quote
APSA Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Punia ma już odpowiedni domek, tylko daleeeko i z pewnych względów musi poczekać, aż będzie mogła tam pojechać. Na Święta jedzie do koleżanki, a ja - już tylko z czterema zwierzakami - do rodziców :) Po świętach mam nadzieję, że się jeszcze z Punią spotkamy :) Quote
morisowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 No ja mam nadzieję, że po świętach będę mogła spotkać Punię z Tobą, jesli wiesz, co mam na myśli :razz: Quote
pucka69 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A do Gdyni i spowrotem się przypadkiem nie wybieracie? Znowu świnki do transportu .... Quote
wiq Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asia, świetne to było: już tylko z czterema zwierzakami :evil_lol::evil_lol: nic to przecie;) grunt to tolerancyjna rodzina;) Quote
APSA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Magda, czekam :cool3: Pucka, niestety się nie wybieramy (przejrzałam repertuar :evil_lol:) Chyba zresztą ten transport i tak nieaktualny? Wiq, moje wszystkie zwierzaki razem wzięte to tylko niecałe 30 kg, jak jeden średni piesek :evil_lol: Bonsai, też się strasznie cieszymy, ona czekała na dom najdłużej ze wszystkich moich tymczasów. Dodatkowo tego samego dnia znalazł nowy dom Percy (mój Parszywek), a w tym samym tygodniu dwa starsze psy z Palucha :loveu: Byłam dzisiaj na obiecanym dawno temu spacerze po zakolu wawerskim (piękny kawał łąk nad Wisłą) z Ulą i Zulą :) Pogoda dobra do spaceru z psami - na tyle zimno, że nikt inny się nie pętał, a nie na tyle żeby zmarznąć. Warunki fotograficzne średnie, ale nie byłabym sobą, jakbym nie zrobiła choć kilku zdjęć ;) Teren spaceru Uczestniczki :) Zulka - ucieszyła się na mój widok :loveu: A potem nad kanałkiem spotkałyśmy takie cuda :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 faktycznie, 30 kg to jak przeciętny flat:evil_lol: fajna gończa:) panienki Twe of kors tyż. a co to za gryzonie? szczury? Quote
pucka69 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ale super szczur! No transport - nieaktualny, niestety! Teraz szukamy - Wrocław - Warszawa. Dla dwóch świnek - jakby ktoś cos słyszał - to do Visennej - bo ja wyjezdzam i az do środy mnie nie bedzie. Życzymy z moim świnkowym towarzystwem Wesołego Zająca Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='APSA'] Jest moja idolka! :multi: - gwiazda urodziwa ukochana! :loveu: [quote name='APSA']Zulka - ucieszyła się na mój widok :loveu: ...a nie przypadkiem na swoje nieodłączne kółeczko?! :evil_lol: [quote name='APSA'] A potem nad kanałkiem spotkałyśmy takie cuda :loveu: :loveu: :loveu: Czyżby przystojny słodziak był z gat. Rattus rattus? :loveu: Quote
Recommended Posts