APSA Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Aga, widziałam, widziałam :) i czekam, aż się oswoją :) Anetta, Eria, świneczka przesłodka :loveu: żal było oddawać... Marysiu, dziękujemy :) świnka niestety była "moja" tylko przez 10 godzin. Milena, fotki nadmorskie robione w Gdyni, świnka w pociągu pod Gdańskiem :) Anza, jak napisała Magda - świnka była tylko eskortowana do nowego domu Marta, kiedy tylko zechcesz :) Poza ostatnim tygodniem kwietnia i pierwszym tygodniem maja ;) Haska, łabędzie były świetne, zwłaszcza młody, tylko szczypały w palce :evil_lol: Aniu, PSice pozdrawiają :lol: Magda, :grins: i dzięki za świnkowe wyjaśnienia :) Ze zdjęć kaczo-mewich wyszło tylko coś takiego: Quote
APSA Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 A teraz świnka, świnka i jeszcze raz świnka Dać więcej? :cool3: Quote
pucka69 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Świnka Helenka jest u mnie! : ... ogląda ja zza krat - świnka Inka. Quote
APSA Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Ale 100 helciowych zdjęć jest u mnie :evil_lol: i nie zrezygnuję z ich prezentacji ;) . Quote
wiq Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Apsa, a co dostał PS w nagrodę?:cool3: belgi dają czadu.. mnie strasznie się podobają gronki, nie wiem, czy do końca jestem wyleczona:evil_lol: Quote
miroszki Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dzień dobry Asiu! ;) Nie porzypadam za świnkami "chomikowatymi", ale na tym zdjęciu świneczka-kuleczka mnie urzekła..! :loveu: Pozdrawiam, Alesja ;) Quote
Agushka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Asia! ty jeszcze pytasz, czy dać więcej? Jasne, że dać :) Quote
APSA Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Wiq, smakołyki, zabawki i miskę dla spanieli - o taką: Miroszki, ja zwykle wolę większe prosiaczki, ale chomiczkoHelcia jest cudna :loveu: Aga, :) Quote
Anza&Hacker Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Piękna ta świnia - więcej, więcej, więcej ślicznych fot prośątka! :loveu: Quote
Tośka_m Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jaka piękna świnka świnka :loveu: Poznamy się wreszcie na majowym klikerowym obozie ;) Quote
Marta i Wika Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 APSA a Ty bierzesz na obóz inne stwory oprócz PSów? :-) Quote
APSA Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Anza, proszę :) Tośka, też już się na to cieszę :) Tylko boję się, że nie będę pamiętać, jak masz naprawdę na imię :eviltong: Marta, tak, biorę - rodziców :evil_lol: (sami mi podpowiedzieli tę odpowiedź :lol:) Nie wiem jeszcze, jak z Kicią i Myszem. Jeśli nie uda się ich nikomu zostawić - pojadą. Na razie ostatni proś :) Quote
Tośka_m Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='APSA'] Tośka, też już się na to cieszę :) Tylko boję się, że nie będę pamiętać, jak masz naprawdę na imię :eviltong: Nie szkodzi, na Tochera też reaguję ;) btw miałam kiedyś świnkę świnkę o imieniu Tosia, chodziła za mną krok w krok po domu i ogrodzie i była przesłodka :p Quote
Agushka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Asia prosiaczek słodziutki:loveu::loveu::loveu: Nasze Hele, Mele są kudłate, tak jak Luśka. Ufociłam je właśnie ale baterie mi siadły więc wrzucę pewnie jutro :razz: Quote
Hania Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 EEEEEEEEEEE. A już miałam nadzieję, że będziesz miała świneczkę. Zobaczymy się w sobotę? Quote
samograj Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jeździcie na wystawy świnek???? Czy takie cudo mogłoby u nas zamieszkać???? Quote
APSA Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Pucka, śliczna świnka to i śliczne zdjęcia :loveu: :p Olek, ja też chcę... i dużo innych zwierząt też... Tośka, zaczynam ćwiczyć :lol:: Martyna, wszystkie świnki są przesłodkie ;) tylko niektóre inaczej :evil_lol: Anza, nie-za-ma-co :lol: Aga, widziałam, są świczne :loveu: :loveu: :loveu: Bonsai, wszystkie prosiątka są cudne :loveu: (jestem gatunkistką, a co! :eviltong:) Jedziecie na obóz? :) Haniu, wszystko przede mną :p ale na razie wstrzymam się przed czymkolwiek nowym To maleństwo było naprawdę malutkie - takie, jakich rasowi hodowcy na pewno jeszcze nie oddzielają od matek - do 300 g daleko :-/ Wybieram się, koło południa, a Wy w jakich godzinach będziecie? :) Kwiężna ciemności ;) Quote
Hania Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 samograj napisał(a):Jeździcie na wystawy świnek???? Trudno powiedzieć, że jeździmy - ja pierwszy raz jadę ze swoimi prosiakami w sobotę i zżera mnie ciekawość. APSA napisał(a): Wybieram się, koło południa, a Wy w jakich godzinach będziecie? :) Zobaczymy jak długo to nowe wstrzyma się przed Tobą :evil_lol: . Ja będę cały dzień - bo i wystawiam prosiaki i sprawuję opiekę wet (w związku z czym muszę już być o 8 :placz: ) Quote
pucka69 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Moje obie świnki już razem w klatce. Inka nieco zdziwiona (4,5 roku-1,1kg). Helenka- biegająca, kwicząca, podskakująca,ciekawska;) Na szczęście okazało sie, ze nie jestem przeziębiona - mogłabym zarazic Helenkę- tylko mam alergię na pyłki. Quote
Bonsai Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 APSA napisał(a): Jedziecie na obóz? :) Jeszcze nie jesteśmy zapisani, wstrzymam się z tym do chwili jak Piegus będzie już u mnie - czyli najprawdopodobniej w tym tygodniu. Ale bardzo chcę jechać i miejmy nadzieję dam radę. :) Quote
Recommended Posts