APSA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Dzięki wszystkim za propozycje tytułu :) Wykorzystałam pomysł Agi, lekko zmodyfikowany ;) Czoko ma rację, nie jednemu psu Choco ;) w naszej galerii pojawiły się już dwie :lol: Ostatnio siedziałam cicho między innymi dlatego, że ciężko z PSicami pracowałyśmy ;) - w ciągu ostatniego miesiąca dwukrotnie wzięłyśmy udział w zawodach agility :) i nawet coś tam wygrałyśmy :multi: Zdjęcia - autorstwa Żakliny Michalczuk: to typowa Punia "zawodowa" :evil_lol: Jak widać Puń potrafi również biegać :lol: Ostatnie zdjęcie - autor Łukasz Kowa Quote
wiq Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 i od razu widać, co jara PSy;) gratuluję zawodów:p Quote
Anza&Hacker Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No piekne to zdjęcie Puni ostatnie! :loveu: ...i w kooońcu moje ukochane PSice w wydaniu sportowym! :multi: ...a jeszcze mam pytanie, czemu nie jedziecie na obóz? :-( Quote
APSA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Wiq, ano :cool3: ale Punia tak pędzi tylko jak jest odpowiednio zimno. Anza, jedziemy, zgłoszenie przyjęte, tylko jeszcze nas nie ma w tabelce :) . Quote
Anza&Hacker Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 APSA napisał(a):Anza, jedziemy, zgłoszenie przyjęte, tylko jeszcze nas nie ma w tabelce :) . :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Marta i Wika Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Zazdroszczę Wam takiego fajnego toru... oj, zazdroszczę... :-) Quote
Bonsai Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Gratulacje zawodów! Ja za to biorę Piegusa. :loveu: I też z nim zamierzam co nieco porobić. ;) Quote
APSA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Anza, :) :loveu: :) Marta, wpadnij do nas! ;) Bonsai, dziękuję :) i również gratuluję :) Czy mi się dobrze wydaje, że masz uż jednego psa (sukę)? Króliczka jestem pewna, ale psów na dogomanii za dużo, żeby je wszystkie spamiętać :eviltong: ;) Moje zdjęcia z zawodów :evil_lol: Gulden - terier tybetański (jak wskazuje nazwa rasy to typowym owczarek) Oskar - prawie owczarek niemiecki, który bardzo przypadł Puni do gustu :) Ava - "owczarek syjamski" :evil_lol: (teraz jest bardziej jednolita, jak ją poznałam miała umaszczenie typowego kota syjamskiego :)) Na koniec niepoprawne, z fleszem po oczach ;) Quote
eria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ah jakie dumne z tymi medalami!!!!!!!!!!!!!! normalnie duma roznosi!!!!! :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 APSA napisał(a):Marta, wpadnij do nas! ;) A wiesz, że myślę o tym? :-) Quote
Agushka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 O ja cię kręcę! jakie śliczne medalistki:loveu::loveu: Asia gratuluję :) Quote
Bonsai Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Bonsai, dziękuję :) i również gratuluję :) Czy mi się dobrze wydaje, że masz uż jednego psa (sukę)? Króliczka jestem pewna, ale psów na dogomanii za dużo, żeby je wszystkie spamiętać Tak, mam sunię 13-letnią. :) Z pewnością będzie ustawiać Piegusa, ale raczej nie przewiduję szczególnych problemów. Ślicznie wyglądają PSice z medalami!!!! Quote
APSA Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Eria, w końcu nie każdy dostaje Takie Medale :razz: Marta, to na co czekasz? Zapraszamy! Już ;) Anza, medale jak medale ;) Ale jakie PSy :loveu: Aga, dziękuję :) Poniżej w zdjęciach coś dla Ciebie :cool3: Bonsai, a z obecną sunią coś robiłaś, w sensie szkoleniowym? Kiedy bierzesz Piegusa? Rozumiem, że sasypiesz nas zdjęciami obydwu :razz: Wiq, dumne ale bardziej zmęczone :evil_lol: A maliniak cudowny :loveu: choć dłużej jak 5 minut bym z takim psem nie wytrzymała ;) Zdjęcia z ostatniej wycieczki - do teatru. Niekoniecznie najbliższego :evil_lol: Teart znajduje się bowiem dwie minuty spacerkiem od... Na czym byłyśmy :) (klik = powiększ) Kogo jeszcze spotkałyśmy :) I z kim wracałyśmy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 O mamusiu kochana jaka śliczna świneczka:loveu::loveu::loveu: A wiesz Asia, że u nas mieszkają teraz dwie prosiaczkowe dziewczynki? Quote
anetta Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :loveu:jaka kruszyneczka :loveu:Jest piekna :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Gratuluję Takich Medali! :loveu: :klacz: :klacz: :loveu: I świnki takoż :multi: Pozdrawiam Marysia i Una www.una.net.pl Quote
Anza&Hacker Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ...a to teraz ta piękna świnka z Tobą zostanie, czy tylko taki towarzysz podróży był? :loveu: Quote
Marta i Wika Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='APSA']Marta, to na co czekasz? Zapraszamy! Już ;) Hmm... a jakoś tak na początku kwietnia? :-) Jakie cudo :loveu: Jaka maleńka! Miałam kiedyś świniaka, ale on był ogrooomny! Kajtek się nazywał i ubarwiony był bardzo elegancko (czarny garnitur, biała głowa, krawat, skarpetki i rękawiczki) :-) Niestety zginął śmiercią tragiczną :shake: w paszczy bezwzględnego kota sąsiadów. Quote
morisowa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Pozwolę sobie odpowiedzieć na pytanie :p Świnka Hela, uratowana z zoo, była na tymczasie w Gdańsku i już jest w nowym domu w Wawie, ale nie u Apsy. My ją tylko przewiozłyśmy. Świnka była bardzo malutka, taki dzieciaczek, wyjątkowo słodka :loveu: nawet dla mnie, a nie jestem wielbicielką świnek (nie miałam i nie planuje by mieć kiedykolwiek, ale oczywiście nie mam nic przeciw świnkom wogóle). Łabądki były świetne, choć się ich trochę bałam :oops: gdy na mnie szarżowały. Jeden szczypnął Apsę, ale ogólnie karmienie było fajne :eviltong: Choć ja wolę mewy i kaczki (Apsa, masz ich zdjęcia?) Apsa, dzięki za obsadę w dużym formacie, znów telepatia zadziałała. :buzi: Quote
Recommended Posts