Anza&Hacker Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no problem - wyrazy uznania naprawde bardzo się należą! :loveu: Patyczaki też fajne :lol: ...a ja za to nie wiem jak zrobić zdjęcie, które jest takie ogólnie czarne, a tylko część jest widoczna czegoś - jak Twój kot przykładowo - jest jakaś recepta? :roll: Quote
samograj Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witaj APSA!!! Dzięki za zdjęcia:loveu: DAJEMY TO NA KONKURS ZDJĘCIE MARCA ,tytuł "SAMOTNY BIAŁY...KIEŁ" ? Quote
APSA Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Samograj, dajemy :) Może jak ktoś mnie nominuje, a nie ja sama, to dostanę jakieś punkty :evil_lol: Anza, przepis na to zdjęcia dawałam parę stron wcześniej. W skrócie: potrzebny jest słoneczny dzień i okno, przez które to ostre słońce wpada. Sadza się modela w plamie światła, ustawia krótki czas migawki => model jest normalny, tło ciemne. Miroszki, skoro lubisz seryjne... ;) Quote
Anza&Hacker Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dzięki wielkie za przepis - jest naprawde "jak krowie na rowie" - czyli zrozumiałam bez problemowo, jeszcze raz big, big thx :loveu: oooo.... fajne zdjecie - te kontakty między labem i tym drugim - do podęcznika CS'ów by się nadało :cool3: ...a wiesz może jak dokładniej by opisać zachowanie collie? Mój Hacker tak robi - to ma być taka "dominacyjna" zabawa? ...mi na takie coś wygląda, bo może sie łatwo w walke jeszcze przeobrazić u mojego :shake: ...ale ja zapobiegawcza to od razu jak psy na siebie tak skaczą kończe zabawe :lol: Quote
milena182 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 setna:laola::knajpa::drinka::cunao::drinking: Quote
morisowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Apsa, cudna Melka! Ale Melka już bryka z kotem w nowym domu, może porób takie fajniste fotki Zębatce, żeby łatwiej się jej pozbyć :cool3: Quote
eria Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 oo u Asi setna stronka!!!!!!!!!!!! :drink1: zdjęcia super,ale nie tak super jak zawsze,bo część jest ciemna ;) Quote
Czoko Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziś przywabiła mnie do Ciebie informacja o nowych seryjnych zdjeciach - a trafiłam na 100 stronę! serdecznie gratuluję! Quote
samograj Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='APSA']Samograj, dajemy :) Może jak ktoś mnie nominuje, a nie ja sama, to dostanę jakieś punkty :evil_lol: NOMINUJCIE APSĘ, BO MNIE TEŻ NIE WYPADA;) :eviltong: :evil_lol: - lepiej niech to zrobi ktoś "z zewnatrz":cool3: Wtedy możemy uzyskać 10 pkt.w najgorszym wypadku FAJNA PSIARNIA!!!!!:loveu: :loveu: GRATULACJE Z OKAZJI100!!! Quote
APSA Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Anza, trudno mi powedzieć, co dokłądnie robi collie i w jakim celu. Myślę, że masz rację, że to zabawa z ustalaniem hierarchii. To co wiem, to że oba psy to samce, collie chyba jest dorosły, a ten drugi nie ma jeszcze skończonego roku. Milena, Eria, Czoko, Samograj i inni :smilecol:, Wasze zdrowie! :pepsi: ;) Samograjko, widzę że nawet emotki masz grające :) Magda, a po co ja mam robić zdjęcia, skoro mamy takie urocze Twoje :evil_lol: I takie :iloveyou: Quote
Hanna R. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='APSA'] I takie :iloveyou: REWELACJA !!!!! :loveu: Dobry wieczór Asiu. Jak to dobrze zajrzeć do NORMALNEJ galerii - fotobloga. Po tych wszystkich domach wariatów w których ostatnio ( i zawsze zresztą ) bywam. :cool1: Quote
samograj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 BOMBA!!! TEŻ DO KONKURSU BYM DAŁA: Pozdrowionka od psiaków i ludzkiej rodzinki!!! Quote
APSA Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Z okazji jubileuszu po raz pierwszy wszystkie moje zwierzaki naraz ;) Quote
morisowa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Apsa, Hanka, Samograj - :oops: ale ja nie umiem robić zdjęć, to Apsa jest od tego, ja tylko cykam "idiot-kamerą" zdjęcia do ogłoszeń i trochę na pamiątkę. Apsa-gratuluję setnej strony! (choć to zależy od prywatnych ustawień forum ;)) Ale bardziej tysięcznego posta!!! (wystarczy, że ktoś coś skasuje wcześniej :evil_lol: ) Cudne portreciki :loveu: Może przez weekend obfocisz mi piecha, skoro bedzie wtedy "tfuj"? :diabloti: Quote
Agushka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć Asiu :) rewelacyjna ta fotka:loveu::loveu::loveu: i Pan Mysz się pojawił jubileuszowo :) Quote
samograj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='APSA']Z okazji jubileuszu po raz pierwszy wszystkie moje zwierzaki naraz ;) DZIĘKUJĘMY!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ooo... wszystkie na raz! :lol: Świetne zestawienie! :loveu: Quote
Bonsai Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Gratuluję jubileuszu! :D Z wywyższej okazji ucałuj ode mnie wszystkie swoje zwierzaki. ;) A nawiasem mówiąc, co się dzieje z galerią schroniskową? Tak dawno się tam nikt nie odzywał, że wolę tutaj umieścić swoje pytaine. :p Quote
eria Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a ode mnie przeróbeczki są w wątku banerkowym,a jedną wkleję tu bo mi się strasznie podoba :loveu: Quote
miroszki Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 eria Bardzo ładne..! Eleganckie, zrównoważone, harmonijne - cudowne! Pozdrawiam ;) Quote
Anza&Hacker Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :crazyeye: [quote name='eria'] Przecuuuudne!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
APSA Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Dziękuję :loveu: Jeszcze jeden prezent, który dostałam już dawno - pieczątka by Evelina :razz: Quote
milena182 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 tez kiedys dostalam odznake dogomaniaka ale nie ruchomą:-(:placz: przerobka sliczna Quote
samograj Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='APSA']Dziękuję :loveu: Jeszcze jeden prezent, który dostałam już dawno - pieczątka by Evelina :razz: PRZERÓBKA ŚLICZNA (fajna kolorystyka) no i gratuluje pieczęci, trzeba te setkę przypieczętować!!! JAK FAJNIE SKACZĄ CI LITERKI, JA MAM SAMOGRAJA stabilnego;( Quote
Recommended Posts