Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no problem - wyrazy uznania naprawde bardzo się należą! :loveu:

Patyczaki też fajne :lol:

...a ja za to nie wiem jak zrobić zdjęcie, które jest takie ogólnie czarne, a tylko część jest widoczna czegoś - jak Twój kot przykładowo - jest jakaś recepta? :roll:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samograj, dajemy :)
Może jak ktoś mnie nominuje, a nie ja sama, to dostanę jakieś punkty :evil_lol:

Anza, przepis na to zdjęcia dawałam parę stron wcześniej. W skrócie: potrzebny jest słoneczny dzień i okno, przez które to ostre słońce wpada. Sadza się modela w plamie światła, ustawia krótki czas migawki => model jest normalny, tło ciemne.

Miroszki, skoro lubisz seryjne... ;)

Posted

Dzięki wielkie za przepis - jest naprawde "jak krowie na rowie" - czyli zrozumiałam bez problemowo, jeszcze raz big, big thx :loveu:

oooo.... fajne zdjecie - te kontakty między labem i tym drugim - do podęcznika CS'ów by się nadało :cool3:

...a wiesz może jak dokładniej by opisać zachowanie collie? Mój Hacker tak robi - to ma być taka "dominacyjna" zabawa? ...mi na takie coś wygląda, bo może sie łatwo w walke jeszcze przeobrazić u mojego :shake:
...ale ja zapobiegawcza to od razu jak psy na siebie tak skaczą kończe zabawe :lol:

Posted

[quote name='APSA']Samograj, dajemy :)
Może jak ktoś mnie nominuje, a nie ja sama, to dostanę jakieś punkty :evil_lol:

NOMINUJCIE APSĘ, BO MNIE TEŻ NIE WYPADA;) :eviltong: :evil_lol: - lepiej niech to zrobi ktoś "z zewnatrz":cool3:
Wtedy możemy uzyskać 10 pkt.w najgorszym wypadku

FAJNA PSIARNIA!!!!!:loveu: :loveu:
GRATULACJE Z OKAZJI100!!!

Posted

Anza, trudno mi powedzieć, co dokłądnie robi collie i w jakim celu. Myślę, że masz rację, że to zabawa z ustalaniem hierarchii. To co wiem, to że oba psy to samce, collie chyba jest dorosły, a ten drugi nie ma jeszcze skończonego roku.

Milena, Eria, Czoko, Samograj i inni :smilecol:, Wasze zdrowie! :pepsi: ;)

Samograjko, widzę że nawet emotki masz grające :)

Magda
, a po co ja mam robić zdjęcia, skoro mamy takie urocze Twoje :evil_lol:

I takie :iloveyou:

Posted

[quote name='APSA']
I takie :iloveyou:

REWELACJA !!!!! :loveu:

Dobry wieczór Asiu.
Jak to dobrze zajrzeć do NORMALNEJ galerii - fotobloga.
Po tych wszystkich domach wariatów w których ostatnio ( i zawsze zresztą ) bywam. :cool1:

Posted

Apsa, Hanka, Samograj - :oops: ale ja nie umiem robić zdjęć, to Apsa jest od tego, ja tylko cykam "idiot-kamerą" zdjęcia do ogłoszeń i trochę na pamiątkę.

Apsa-gratuluję setnej strony! (choć to zależy od prywatnych ustawień forum ;)) Ale bardziej tysięcznego posta!!! (wystarczy, że ktoś coś skasuje wcześniej :evil_lol: )
Cudne portreciki :loveu: Może przez weekend obfocisz mi piecha, skoro bedzie wtedy "tfuj"? :diabloti:

Posted

Gratuluję jubileuszu! :D
Z wywyższej okazji ucałuj ode mnie wszystkie swoje zwierzaki. ;)

A nawiasem mówiąc, co się dzieje z galerią schroniskową? Tak dawno się tam nikt nie odzywał, że wolę tutaj umieścić swoje pytaine. :p

Posted

[quote name='APSA']Dziękuję :loveu:

Jeszcze jeden prezent, który dostałam już dawno - pieczątka by Evelina :razz:

PRZERÓBKA ŚLICZNA (fajna kolorystyka) no i gratuluje pieczęci, trzeba te setkę przypieczętować!!!
JAK FAJNIE SKACZĄ CI LITERKI, JA MAM SAMOGRAJA stabilnego;(