APSA Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Bonsai, czas najprawdopodobniej 1/1000 lub 1/800 Miroszki, nie da się zaprzeczyć, że Melisa ma urok :) Podobno się już nieźle zaaklimatyzowała w nowym domu i szaleje z kotem :) Kamcia, Kicia jest głośna i ruchliwa tylko czasami, większość czasu spi :) Tośka, czemuż zawdzięczam tę wizytę? ;) Aniu, dzieńdobrywieczór, pozdrawiam z pracy :) Ostatnio jestem wyjątkowo zagoniona. W sobotę pomagałam kręcić reportaż z turnieju piłki nożnej, w niedzielę byłyśmy z PSicami na zawodach agility (kochane wywalczyły mi jakieś trofea :loveu: których jeszcze nie widziałam, bo wyszłam wcześniej). A we wtorek bezpośrednio z pracy skoczyłam do Krakowa na konferencję naukową, przenocowałam i wróciłam na rano do pracy. Na nadchodzący weekend zaplanowałam sobie intensywne nicnierobienie ;) W Krakowie poznałam Samograjkę :loveu: z jej zwierzyńcem, w tym takiego śmiesznego chochlika ;) Quote
bazylowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 APSA napisał(a): Ostatnio jestem wyjątkowo zagoniona. W sobotę pomagałam kręcić reportaż z turnieju piłki nożnej, w niedzielę byłyśmy z PSicami na zawodach agility (kochane wywalczyły mi jakieś trofea :loveu: których jeszcze nie widziałam, bo wyszłam wcześniej). A we wtorek bezpośrednio z pracy skoczyłam do Krakowa na konferencję naukową, przenocowałam i wróciłam na rano do pracy. Na nadchodzący weekend zaplanowałam sobie intensywne nicnierobienie ;) Oj intensywne nicnierobienie jest jaknajbardziej wskazane :p Quote
samograj Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 APSA napisał(a): W Krakowie poznałam Samograjkę :loveu: z jej zwierzyńcem, w tym takiego śmiesznego chochlika ;) A ja poznałam APSĘ,:multi: :multi: :multi: super dziewczyna, szkoda, że nie miałyśmy więcej czasu, szkoda, że było już ciemno, pokazałabym CI słynną jabłoń, na którą włazi YETI, zobaczyłabyś szalone biegi haszczaków i goniącą za nimi ŻMIŁKĘ, grającą , jak przystało na 100% ogara i zawody między YETIM i CZADZIKIEM, który wyżej obsika krzaczek:evil_lol: Mam nadzieję, że wpadniesz kiedyś na dłużej:loveu: Quote
APSA Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Aniu, oj tak! Nicnierobienie zaczynam od nienastawienia budzika :D Druga Aniu - Saograjko, też żałuję, że miałam tak mało czasu. Jak będę miała okazję chętnie wpadnę. Mam też na dzieję na rewizytę :cool3: Po raz pierwszy będąc w Krakowie nie zobaczyłam też ani kawałka miasta :( W związku z nadmiernym zapsieniem - oto co robimy: Psów mam dość, więc razem z Kicią oglądamy sobie zdjęcia kotów ... na dogomanii, oczywiście :evil_lol: . . . . Quote
eria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 cześć Asiu!! jak to - dość psów :diabloti: foty Puni poproszę :diabloti: masz czas do rana bo uciekam spać:diabloti: Quote
Czoko Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Asiu właśnie parsknęłam śmiechem gdy zobaczyłam pełen komentarz do zdjeciaTwojej Kici oglądającej zdjęcie Mruczusia - mojego zdrajcy. Quote
samograj Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale Ona ślicza I... Dostojna!!! MÓWIĘ O PUNI. Quote
eria Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 dzień doberek! to jest przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: i to na drzewie też super!!!!!!!:loveu: :loveu: Quote
APSA Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Czoko, miło mi, że się spodobało :lol: A co na to Mruczuś? Samograj, w pełni się zgazam, Punia śliczna i dostojna :loveu: choć nie zawsze :evil_lol: Milena, tak, przynajmniej znaczek na obudowie ma te dwie literki Eria, przez grzeczność nie zaprzeczę :evil_lol: To jeszcze odrobina Saby dla wyrównania :cool3: Quote
samograj Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 JAKIE TO USIASTE CUDO!!!!:loveu: :loveu: W ogóle masz niezłe laseczki i w dodatku jakie uczone!!! Quote
anetta Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cos jej na pysiu wyskoczylo :evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='APSA']To jeszcze odrobina Saby dla wyrównania :cool3: ooooo jakie ładniunie portreciki...... Quote
Kati Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cudo, po prostu cudo. Piekna mordka, bardzo mi się podoba. Swietne fotki. Quote
APSA Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Samograj, ano trafiły mi się takie piękne i mądre :loveu: Ale tak tańczyć jak Czadzik jeszcze nie potrafią ;) Anetta, to uczulenie na śnieg :evil_lol: Agunia, Kati, przy takiej modelce i dobrym świetle portrety same wychodzą ;) Trochę aktualniejsze zdjęcia spacerkowe - przypadkowe psy z parku: c.d.n. :cool3: Quote
samograj Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ten to prawie jak nasz laureat konkursu ZDJĘCIE STYCZNIA: "PIŁKOŁAPACZ":p :eviltong: Quote
Bonsai Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ale cudna jest ta Twoja Punia!! Saba z pyszczkiem w śniegu też wygląda uroczo. A zdjęcia przypadkowych psów z parku - gratuluje ostrości i uchwycenia ich w pełnym biegu bez uszczerbku dla jakości zdjęcia! :) No, może jedynie troche ciemne. ;) Quote
APSA Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Samograj, może trochę podobne... Zdjęcia Marysi są dla mnie wzorem do naśladowania i czasem nawet uda mi się cyknąć coś trochę podobnego :p Bonsai, nie będę mówić, ile razy więcej zdjęć poszło do kosza :evil_lol: Są ciemne, bo im krótszy czas, tym większa ostrość... a nie chciało mi się potem ich rozjaśniać w programie graficznym ;) Spaceru ciąg dalszy: c.d.n. Quote
Anza&Hacker Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Fajne fotki w ruchu takie - nie rozmazane :razz: Kocisko miszczostwo! :loveu: Co ja widze :crazyeye: - mój Czadowy idol i tutaj! :multi: To tyż zasługuje na wysokie uznanie - z serii urzekła mnie Twoja historia :loveu: Niby zwykłe zdjęcie, ale ma to "coś" - gratki Asiu za to i kotka!!! :cool1: Quote
wiq Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 odwiedzilam i sie nie zawiodlam - fotki na kazdej stronie, i to jakie:loveu: (moje ulubione portrety..:loveu:) Quote
Bonsai Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hmmm... A może spróbujesz zwiększyć czułość ISO? Przy krótkich czasach rozjaśni zdjęcie. No, oczywiście zawsze można poprawić to w programie, najważniejsza jest ostrość. :) Quote
miroszki Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Coraz bardziej się przekonuję, że z Jaszki i Meliski świetna jest Para! :smile: Jaszka patrzy na swoją Wielką Miłość z niesamowitą czułością i sympatią... :loveu: (gdybyś wstawiła kilka zdjęc do galerii Syberyjczyka - bym się nie obraziła :smile: ) Quote
APSA Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Anza, dziękuję za uznanie:B-fly: ;) Wiq, staram się, żeby ciepłych fotek nie zabrakło ;) Mam teraz fazę na wstawianie Bonsai, mogę zwiększyć czułość, ale to znowu zwiększy zaszumienie zdjęcia. Z dwojga złego wolę chyba ciemne ;) Przy jakim ISO robiłam te zdęcia? :hmmmm: Miroszki, też byłam/jestem pod wrażeniem tych wspólnych Melisowo-Jaszkowych zabaw :) . . . Już do Was pędzę ;) Lecimy dalej - patyczaki: Quote
miroszki Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Lecimy dalej - patyczaki: __________________ Bardzo mi się podobają te seryjne zdjęcia! ;) Quote
Recommended Posts