Czoko Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Czekamy na informacje o Melce - może odezwie się Ktoś z nowego domku. Życzymy Meluni powodzenia! Quote
APSA Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Milena, wczoraj chwilę potęskniłam, ale teraz jestem zbyt zawalona i nie mam czasu nawet na tęsknienie, szczególnie że w międzyczasie przyjechało to: Bonsai, pani ogonka ucałowana :lol: Marta, już nie tęsknię, dostałam kolejną znajdkę na pocieszenie ;) Czoko, mam nadzieję, że nowa rodzina zda relację, jak im z Melką. Quote
Bonsai Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ale śliczny psiak. I dobre zdjęcie. Takie fajne rozmyte tło. :) Quote
milena182 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a imie jej zmienili?ten nowy bandzior juz terroryzuje kobiety z ktorymi mu przyszlo mieszkac:diabloti::-o:cool3: Quote
bazylowa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 APSA to zdjęcie jest świetne :loveu: Quote
miroszki Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 APSA Mam nadzieję, że nowy domek dla Meliski okaze się najlepszym dla niej miejscem w świecie ludzi! ;) Czekamy na informację o (szczęśliwej) Melce! Jaszka czuje się bardzo dobrze, nie może się doczekać kolejnego spotkania ze swoimi przyjaciółmi! Następnego dnia po zabiegu już miał "wariacje" spacerowo-wybiegowe, bawił się żwawo zabawkami, - innymi słowy, zachowywał się, jak prawdziwy Jaszka!:) Pozdrawiamy ciepło, Jaszka i Alesja ;) Quote
morisowa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Melissa mieszka w bloku na Mokotowie, z dwójką dzieci (starsza podstawówka) oraz z kocurkiem. Rodzina bardzo sympatyczna. Wcześniej mieli mixa jamnika, teraz chcieli konkretniejszej wielkości psa :cool3: Jutro pewnie będę do nich dzwonić, to mogę dać znać, jak się Melka czuje. Ale skoro oni nie dzwonią wcześniej, to znaczy, że wszystko ok. ten nowy bandzior juz terroryzuje kobiety z ktorymi mu przyszlo mieszkac bandziorka, to sunia, Zębatka ;) Quote
APSA Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Bonsai, z grzeczności nie zaprzeczę :evil_lol: Milena, nowy bandzior... :roll: / :lol: Pięknie bawi się z Sabą (!), udało jej się pokłócić z Punią (:crazyeye: !!!), zachowuje się coraz bardziej jak szczeniak :diabloti: Przynajmniej nie wkręciła się mi we włosy :evil_lol: Aniu, to modelki są świetne :loveu: Miroszki, ja się zastanawiam, czy nie dałoby się namówić nowej rodziny Melki na spacer po Polu Mokotowskim raz na jakiś czas :razz: Magda, jesteś! Czekałam na Ciebie z tą fotką: Quote
APSA Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Przypadkiem :evil_lol: A dokładniej tak: robiłam Kici zdjęcia w plamie słońca na podłodze. Przy tym słońcu wychodzi zawsze ogromny kontrast, albo to w słońcu jest przeswietlone, albo cała reszta bardzo ciemna - tak jest tutaj. Kicia właśnie weszła w plamę światła, kiedy naciskałam spust :loveu: Jeszcze trochę przyciemniłam prawą stronę, żeby nie rozpraszała i voila :) Kilka innych zdjęć - efekt zabawy w Rembrandta ;) Quote
eria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 cześć Asiu, piękne zdjęcia, zwłaszcza kot :loveu: Quote
Agushka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dobry wieczór Asiu :) Przepiękne zdjęcia, oniemiałam i tak mi już pewnie chwilkę zostanie :) Quote
Bonsai Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ja tam niestety nie mam takiego fajnego światła, a też mi się marzą fotki , gdzie model jest jasny, a reszta ciemna - i bez pomocy programów. ;] To zdjęcie pani ogonka mi się podoba: Teraz chyba z kolei zakocham się w jej oczkach... :loveu: Quote
morisowa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='APSA']Magda, jesteś! Czekałam na Ciebie z tą fotką: Moja miłość :loveu: :loveu: :loveu: jedna z kilku... :diabloti: Quote
APSA Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Eria, cześć i dziękuję :-) Nadrabiam właśnie zaległości u Was :) Aga, witam, mam nadzieję, że odzyskałaś już głos ;) Bonsai, takie światło trafia się raz na długi czas :) Oczka ogonka w rzeczywistości są jeszcze piękniejsze :) Aniu, dziękuję :-) Magda, to jeszcze: Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ah te oczy :loveu: :loveu: :loveu: Asiu-nadrabiaj nadrabiaj:eviltong: Quote
Bonsai Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='APSA'] Bonsai, takie światło trafia się raz na długi czas :) Oczka ogonka w rzeczywistości są jeszcze piękniejsze :) W takim razie zamiawiam serię zdjęć z oczkami ogonka w roli głównej, żebym mogła zobaczyć choć namiastkę ich piękności. :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ten kot to żywy :evil_lol: :evil_lol:. ? Super galeria ;) Byłam kiedyś u was ale po tym jak skasowały mi się subskrybcje nie mogłam trafić do moich ulubionych :loveu: galeri . Teraz dodaje na wszelki wypadek moje ulubione galerie do ulubionych ;) Apsa wpadnij do nas do galeri ;) Quote
APSA Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Eria, nadrobiłam, ale po godzinie z powrotem miałam zaległości :eviltong: Bonsai, zamówienie przyjęte, postaram się o zdjęcia oczek ogonka ;) Kamcia, żywy, a w każdym razie głośny i ruchliwy :evil_lol: Pamiętam Was i galerię Kamci :) A dziś widziałam psiaka podobnego do niej :) Zaległa Melka portretowa: Quote
Bonsai Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Z ostatniej serii podoba mi się najbardziej jedynka. :) Wyczytałam, że przesłona 4.5, a czas? Strasznie podoba mi się to rozmyte tło. Quote
miroszki Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Po obejrzeniu takich portretów - co tam portrety, pierwszeństwo rzecz jasna ma Meliska na zdjęciach!:loveu: - można się oblizać! Pozdrawiamy!;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='APSA']Kamcia, żywy, a w każdym razie głośny i ruchliwy :evil_lol: Pamiętam Was i galerię Kamci :smile: A dziś widziałam psiaka podobnego do niej :smile: Ehh :shake: Współczuje kota :evil_lol: te głośne i ruchliwe są najgorsze :evil_lol: Miło nam że pamiętasz o galeri kamci :loveu: :loveu: Quote
Tośka_m Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Fajny efekt zabawy w pana R ;) Punia spowita światło-cieniami :loveu: Quote
Recommended Posts