Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APSA, nie smakowało i dałaś PSOM:mad: :mad: :mad:

Ciasto bananowe Samograj, zmodyfikowane :smile:

ŻYJĄ JESZCZE!!!!

A ja podałam ten przepis, żeby wytruć dogomaniaków (chyba ,że modyfikacja służyła odtruciu - rozgryzłeś mnie Holmsie) , ale nie wiem czemu to zrobiłam, bo przecież ich koffam:niewiem: Wszak dogomania to całe moje życie, nawet ręki jeszcze nie zaczęłam oszczędzać:mad: .... ale już spadam
SMACZNEGO!!!

Posted

[quote name='APSA'] Jakiś czas temu odkryłam, że dogomania jest fantastycznym źródłem przepisów na przeróżne pszysmaki, i zaczęłam je wypróbowywać :sabber:[quote]
A ja przy okazji też :p Dwa pierwsze punkty już próbowałam :eviltong: Chlebek i bułeczki mogą się skończyć zanim je odwiedzę.

Posted

Oj Asiu jak ja Cię rozumiem!!!! Niby to 9 sesja, niby człowiek przyzwyczajony już, a jednak... Czasami stresik łapie:glaszcze: A z czego ten egzam był?? Bo ja miałam w tym semestrze tylko jeden - z biochemii farmakologicznej i to u mojego promotora w dodatku :eek2::shocked!:

Posted

Napisałam piękną długą błyskotliwą odpowiedź i mi się program zawiesił :placz::angryy::placz:

Rinuś, dużo tu zwierząt, bo lubię, gdy dużo zwierząt mnie otacza :loveu:

Samograj, a może powinnam napisać Lady Makbeth,
wiedząc o Twoich morderczych zapędach, wolę się zabezpieczyć i po pierwsze zastosować na wszelki wypadek stosowne modyfiacje Twojego przepisu, a po drugie najpierw go sprawdzić na dobrowolnym deustatorze. Za królika doświadczalnego służy mi zazwyczaj - jak już sama wspomniała - Magda (Morisowa). Gdy nie mam pod ręką jej nieocenionej pomocy, jako myszy laboratoryjnej używam Mysza. Jeśli ten wstępny test wypadnie pomyślnie, sama próbuję ciasto. A gdy mam już całkowitą pewność co do jego bezpieczeństwa, wtedy i tylko wtedy mogę nim poczęstować PSice.

Magda, punkt trzeci też już zaliczony ;) Teraz czeka pasztet bezmięsny :sabber:

Aniu, miałam egzamin z filozofii przyrody - dość dziwaczny przedmiot, szczególnie na 5. roku. A teraz mam większy stresik, bo zaczynam pracę :nerwy:
Dziś byłam pierwszy dzień, jestem padnięta i to pewnie dlatego wypisuję tu takie TFUrcze głupoty
:evil_lol:

Mysie zaegłości:

Posted

Marta, ma wirysy, nie da się zaprzeczyć :)
A Scuru jest swietny :loveu:

Anza, tylko mi Mysza nie schrupaj! ;)

Bonsai, Ogonek zawsze do usług ;) A Tuf jest stworzony do śniegu :lol:

To jeszcze zaległa Kicia:

Posted

Asiu, dawno mnie u Was nie było ...
Przez ten czas rozrośliście się trochę :p
Moja Aśka robi przyczajkę na Ciebie :razz:
Nadal .
Ale nie masz sie bać.
Chyba ...

REWELACJA !!!!!!

Posted

Haniu, witaj po przerwie :) Przyczajka, mówisz? To mam teraz zagwozdkę :hmmmm:

Samograjko, zapakować i wysłać priorytetem? :p
Twoje (Kasi) śnieżne psy na pewno by się ucieszyły z takiej atrakcji :diabloti:
Specjalnie dla Ciebie jeszcze jedna Kicia :lol:

Posted

Ha, zwabiłam tu Tośkę "na Tufa" :laugh2_2: :lol:

Byłam dziś u znajomej (Hani od gończych i ogarów) i jej zwierzyńca :)
Wymiziałam małe gończe potworki i uroczego rasowego prosiaczka :loveu:

Potworek - model, który przeleżał dwie godziny na kolanach :)

I potworka, na której ciężko złapać ostrość, wyjątkowo na moment zaległa.

Ciocia Kontra :)

Piękność :loveu:

Papużko, papużko... ;)

Posted

[quote name='APSA']Haniu, witaj po przerwie :) Przyczajka, mówisz? To mam teraz zagwozdkę :hmmmm:

Samograjko, zapakować i wysłać priorytetem? :p
Twoje (Kasi) śnieżne psy na pewno by się ucieszyły z takiej atrakcji :diabloti:
Specjalnie dla Ciebie jeszcze jedna Kicia :lol:

DZIĘKI!!!
Po ogarach haszczaki to dla mnie takie duże koty, mają zgrabne kocie ruchy i sa bardzo gibkie, haszczakom można odgiąć głowę do tyłu , tak , że prawie leży na grzbiecie, a spróbuj to zrobić z ogarem:mad:
Miałaś APSA szczęście ogladać u HANI prawie laureatkę konkursu ZDJĘCIE ROKU.;)(KONTRA)
A TEN KOCIAK- ECH, CUDNY!!!

A JA NIGDY NIE BĘDĘ MOGŁA MIEĆ TAKIEGO, BO MI MOJE PSIURY NAPADNĄ - choć może na swojego by nie nalatywały???

Posted

[quote name='samograj']A TEN KOCIAK- ECH, CUDNY!!!

A JA NIGDY NIE BĘDĘ MOGŁA MIEĆ TAKIEGO, BO MI MOJE PSIURY NAPADNĄ - choć może na swojego by nie nalatywały???

To kot Skarpeta :evil_lol: . Wielka indywidualistka.
Moje na moje zwierzaki nie nalatują. A jak moja siostra przywiozła małą skarpetkę to Dumka z Hilary (amstafką) wzieły się za łby kto ją będzie wylizywał. Efekt był taki, ze mała Skrapeta czasem chodziła mokra od psiej śliny a Hilary miała ciążę urojoną. Moze dlatego w przeciwieństwie do drugiego mojego kota nie przepada za psami :evil_lol:

Posted

[quote name='APSA']Ha, zwabiłam tu Tośkę "na Tufa" :laugh2_2: :lol:
Hahaha, a i owszem, jestem wielką Tufową fanką. On taki łajkowy jest :loveu:

Stęskniłam się za świnkowym chrumkaniem i mocno się zastanawiam czy nie powrócić do hodowli świniaków :p

Jaka słodka kluska :loveu: Widać na jej mordce zachodzące intensywne procesy myślowe :lol:

A wiecie, że szylkretowe futerko u kotów moga mieć tylko samiczki? :cool3:

Posted

Taura, najśmieszniejsze, że jak prosiaczek przycupnie, to się robi okrąglutki :lol: Przypomina włochaty kopiec :lol: I te błękitne oczka :loveu: I pokwękiwanie :loveu:

Samograj, tak tak, widziałam sławną Kontrę :)
A ten kociak na zdęciu ma 13 lat :cool3: (dobrze pamiętam?)
Niestety dorosłe haszczaki mogą nie uznać czegoś takiego jak "swój kot" :shake:

Haniu, Twoje zwierzaki są w ogóle niesamowite!
Dowód: :crazyeye:

Anza, mi też się szylkrety bardzo podobały :loveu: I trikolorki :) Teraz trochę mi się zmieniło i za najpiękniejsze uważam colorpointy z białym na pysiu :loveu:

Tośka, Tufik dziś też był na spacerze, wyszarpał mnie porządnie, po czym nagle stwierdził "to teraz sobie pochodzę na luźnej smyczy".
Mi też tęskno do świnek, ale chwilowo nie mam siły na więcej zwierząt.
A wiemy :cool3: że szylkretki i trikolorki to tylko kociczki a nie kocurki :)

Shanrgi, ma się rozumieć :) To Cięty, który powinien się nazywać Cudny :)

Jeszcze trochę z wczoraj:

Z panią hodowczynią :cool3:

Dla odmiany ogar, dla odmiany nie Hani i dla odmiany dorosły ;)

Posted

[quote name='APSA']
Aniu, miałam egzamin z filozofii przyrody - dość dziwaczny przedmiot, szczególnie na 5. roku. A teraz mam większy stresik, bo zaczynam pracę :nerwy:
Dziś byłam pierwszy dzień, jestem padnięta i to pewnie dlatego wypisuję tu takie TFUrcze głupoty

Ojej... miałam to w zeszłym roku... beznadzieja... na szczęście nie było egzaminu tylko zaliczenie na ocenę.
A co to za praca??