Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli myślisz o pierwszych przewidywaniach, do nie :evil_lol:
Na początku najbardziej spodobała mi się Oliwcia :loveu:, ale wyłazi z niej okropny szczeniak :diabloti: i teraz już nie wiem, co lubię najbardziej. Jednak wiem, PUNIĘ!!!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APSA napisał(a):
Wczoraj przyjechali do mnie goście z prowincji. Jest ich troje :evil_lol:, dwie dziewczynki i jeden rodzynek. Wszyscy młodzi i dobrze wychowani.
Najmłodsza i najmniejsza dziewuszka to Oliwka, zwykle wygląda tak :lol:

Jej starsza koleżanka (a może ciotka?) - Melisa

Oraz Gremlin

Dziewczyny już się chyba odnalazły w nowej rzeczywistości. Oliwka jest cała szczęśliwa, jeśli tylko ktoś poświęci jej trochę uwagi :) Najgorzej się czuje Gremlin, sytuacja go lekko przerasta, ale mamy nadzieję, że i on dojdzie szybko do siebie.
c.d.n.

No to masz teraz niezłą sforke :p Tylko patrzeć jak sąsiedzi się wkurzą hehehe...
A co będzie terazz tymi pieseczkami ?? Pewnie szukają nowych domków prawda ??

Posted

mamabazyla napisał(a):
A co będzie terazz tymi pieseczkami ?? Pewnie szukają nowych domków prawda ??

szukają i to intensywnie! popytajcie znajomych, może ktoś się skusi :diabloti:

Posted

Dziewczyny już się chyba odnalazły w nowej rzeczywistości. Oliwka jest cała szczęśliwa, jeśli tylko ktoś poświęci jej trochę uwagi :) Najgorzej się czuje Gremlin, sytuacja go lekko przerasta, ale mamy nadzieję, że i on dojdzie szybko do siebie.

Dziwisz się, że go przerasta? Same baby i on jeden...

Posted

Aniu, mam nadzieję, że sąsiedzi to jakoś przeżyją. One nie są jakoś specjalnie problemowe (moza jednym szczekaczem :diabloti:), w nocy grzecznie śpią. Mam jeszcze to szczęście, że pode mną mieszkanie wynajmują studenci, a nade mną mieszkają psiarze z dość głośną suczką. No i mam nadzieję, że podlaskie jak najszybciej sobie pójdą :evil_lol:

Marta, w takim towarzystwie rodzynek powinien się czuć jak pan i władca! Poza tym nie jest jedynym facetem, jest jeszcze Mysz (jedyny nieciachnięty z mojego stadka :evil_lol:)

Taura, a ja mam nadzieję, że stadko jak naprędzej się znów zmniejszy ;)
Bardzo fajnie jest mieć przez chwilę takie stado, ale na dłuższą metę to bardzo męczące.

Posted

W bloku, w bloku, nic nie pokręciłaś :) Ale moich własnych ciągle tyle samo: dwie PSice, jedna Kicia i jeden Mysz. Na razie nie planuję zmieniać tego stanu.

Posted

Eria, na te warunki, które mam, optimum to jeden-dwa spokojne psiaki.
Ale gdyby mi się kiedyś warunki polepszyły... może by było więcej :loveu:

Taura, uff, bo już myślałam, że mi życzysz tego stada na stałe ;)
Masz psa tylko jednego, ale za to jakiego! :loveu:

Mam teraz chwilowo spokój - tylko trzy sztuki u mnie zostały. Melisa do poniedziałku w lecznicy, dochodzi do siebie po sterylizacji, Olcia przeprowadziła się do Magdy i mam nadzieję, że już nie wróci ;) (są chętni, ale na razie ciii).
Byłyśmy dziś na dwugodzinnym śnieżnym spacerku w pięć psów :loveu: Wszystko wymęczone, Punia odmówiła wieczornego wyjścia - na wszelki wypadek już nawet nie wyglądała zza rogu :evil_lol:
Zdjęcia mam, ale dam za parę dni - mam w poniedziałek egzamin i zajęty cały weekend...

Guest Kamcia_14
Posted

APSA ma rację , dwa PSy to idealna ilość, trzy to już za dużo:shake: a jeden stanowczo za mało :loveu:

Eh .. Czyli ja mam stanowczo za mało psic :evil_lol:. Ale nie martwić się .
Planuje powiększyć swój psi asortyment o suczke :multi:. Mam psa rasowego to czas na kundelka :razz:.

Posted

Kamcia, witaj w PSiej galerii :)
Znaleźć Ci jakąś odpowiednią kundelkę? :cool3:

Eria, już się robi!
Obiecane zdjęcia:

:cool3: Mała, nie przy ludziach!

Zjem cię, zjem cię, urwę ucho. :evil_lol:

Posted

Hej witajcie :loveu:. Galeria piękna :loveu:.

A psy świetne :loveu:.

Jeśli nie odbierzecie to jako reklamę to zapraszam do galeri kamci :evil_lol:.
Ale jeśli jest to paskudne reklamowanie galeri to sorka . Ale Ciii .
Nic nie mówić Kiki ( Kamcia_14) . Ehh gdyby się dowiedziała żę odstraszam jej ludzu to :mad:.

Posted

Eria, staram się, żeby były fajniste ;)

Milena, w takim haremie to tylko żyć, nie umierać :cool3: Jedynie Gremlin jest pewnym konkurentem, ale niedługo zrobimy z niego eunucha :evil_lol:

Anza, widzieć tyle psów to czysta przyjemność :loveu:
Zajmować się tyloma w 1,5 osoby ;) mieszkając w bloku to też sporo pracy.

Arystokratko, witaj :) A odbierzemy jako reklamę :eviltong: Ładna ta Wasza Kamcia, rzadko westie bardziej przypomina teriera niż pluszaka :)

Bonsai, cudownie, że wróciłaś :D
A Ogonek...
. . . . . . . . . ... walczy ze śniegiem:

Kilka ujęć z ostatniej wizyty w schronisku:

Mój ukochany :loveu: choć ostatnio mam go trochę dość

:evil_lol:

Więcej zdjęć powyższych psiaków w paluchowej galerii.

Posted

Fajne fotki, fajne psiaki i ujęcia w takim świetle jakie bardzo lubię:loveu: :loveu: :loveu:
Króciutko dzisiaj, bo mam oszczędzać rękę, żegnam się z dogo na jakiś czas - ręka to tylko wymówka, no może taka kropka nad i !!!

Posted

Samograj, ja też uwielbiam to zimowe słońce :loveu: Zdjęcia same wychodzą :)

Anza, słoneczko to było wtedy, jak te zdjęcia robiłam... teraz i u nas pada.

Jakiś czas temu odkryłam, że dogomania jest fantastycznym źródłem przepisów na przeróżne pszysmaki, i zaczęłam je wypróbowywać :sabber:
Oto wyniki:

Ciasto marchewkowe z przepisu Coztego

Ciasto bananowe Samograj, zmodyfikowane :)

Chlebek i bułeczki przepisu Marty od Wiki

Zaczęłam się ślinć przy wstawianiu tych zdjęć :evil_lol:
Pyszności :eating: Mają tylko jedną wadę - za szybko znikają :lol: