APSA Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Jeśli myślisz o pierwszych przewidywaniach, do nie :evil_lol: Na początku najbardziej spodobała mi się Oliwcia :loveu:, ale wyłazi z niej okropny szczeniak :diabloti: i teraz już nie wiem, co lubię najbardziej. Jednak wiem, PUNIĘ!!! Quote
milena182 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 APSA napisał(a):Milena, Moris ma galerię, ale nie swoją :evil_lol: (tutaj) a te psiaki na 3 stronie to wszystkie sa u ciebie? ty nie mieszkasz w domku jednorodzinnym? Quote
APSA Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Bywa, że mieszkam w domu jednorodzinnym moich rodziców, ale jak mam więcej zajęć lub psów, mieszkam w bloku w Warszawie. Quote
bazylowa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 APSA napisał(a):Wczoraj przyjechali do mnie goście z prowincji. Jest ich troje :evil_lol:, dwie dziewczynki i jeden rodzynek. Wszyscy młodzi i dobrze wychowani. Najmłodsza i najmniejsza dziewuszka to Oliwka, zwykle wygląda tak :lol: Jej starsza koleżanka (a może ciotka?) - Melisa Oraz Gremlin Dziewczyny już się chyba odnalazły w nowej rzeczywistości. Oliwka jest cała szczęśliwa, jeśli tylko ktoś poświęci jej trochę uwagi :) Najgorzej się czuje Gremlin, sytuacja go lekko przerasta, ale mamy nadzieję, że i on dojdzie szybko do siebie. c.d.n. No to masz teraz niezłą sforke :p Tylko patrzeć jak sąsiedzi się wkurzą hehehe... A co będzie terazz tymi pieseczkami ?? Pewnie szukają nowych domków prawda ?? Quote
morisowa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 mamabazyla napisał(a):A co będzie terazz tymi pieseczkami ?? Pewnie szukają nowych domków prawda ?? szukają i to intensywnie! popytajcie znajomych, może ktoś się skusi :diabloti: Quote
Marta i Wika Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dziewczyny już się chyba odnalazły w nowej rzeczywistości. Oliwka jest cała szczęśliwa, jeśli tylko ktoś poświęci jej trochę uwagi :) Najgorzej się czuje Gremlin, sytuacja go lekko przerasta, ale mamy nadzieję, że i on dojdzie szybko do siebie. Dziwisz się, że go przerasta? Same baby i on jeden... Quote
APSA Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Aniu, mam nadzieję, że sąsiedzi to jakoś przeżyją. One nie są jakoś specjalnie problemowe (moza jednym szczekaczem :diabloti:), w nocy grzecznie śpią. Mam jeszcze to szczęście, że pode mną mieszkanie wynajmują studenci, a nade mną mieszkają psiarze z dość głośną suczką. No i mam nadzieję, że podlaskie jak najszybciej sobie pójdą :evil_lol: Marta, w takim towarzystwie rodzynek powinien się czuć jak pan i władca! Poza tym nie jest jedynym facetem, jest jeszcze Mysz (jedyny nieciachnięty z mojego stadka :evil_lol:) Taura, a ja mam nadzieję, że stadko jak naprędzej się znów zmniejszy ;) Bardzo fajnie jest mieć przez chwilę takie stado, ale na dłuższą metę to bardzo męczące. Quote
samograj Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Witaj APSIU!!! ALE MASZ TYCH PODOPIECZNYCH:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: i to w bloku???? Czy ja czegoś ie pokręciłam??? Quote
APSA Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 W bloku, w bloku, nic nie pokręciłaś :) Ale moich własnych ciągle tyle samo: dwie PSice, jedna Kicia i jeden Mysz. Na razie nie planuję zmieniać tego stanu. Quote
eria Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 APSA ma rację , dwa PSy to idealna ilość, trzy to już za dużo:shake: a jeden stanowczo za mało :loveu: Quote
APSA Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Eria, na te warunki, które mam, optimum to jeden-dwa spokojne psiaki. Ale gdyby mi się kiedyś warunki polepszyły... może by było więcej :loveu: Taura, uff, bo już myślałam, że mi życzysz tego stada na stałe ;) Masz psa tylko jednego, ale za to jakiego! :loveu: Mam teraz chwilowo spokój - tylko trzy sztuki u mnie zostały. Melisa do poniedziałku w lecznicy, dochodzi do siebie po sterylizacji, Olcia przeprowadziła się do Magdy i mam nadzieję, że już nie wróci ;) (są chętni, ale na razie ciii). Byłyśmy dziś na dwugodzinnym śnieżnym spacerku w pięć psów :loveu: Wszystko wymęczone, Punia odmówiła wieczornego wyjścia - na wszelki wypadek już nawet nie wyglądała zza rogu :evil_lol: Zdjęcia mam, ale dam za parę dni - mam w poniedziałek egzamin i zajęty cały weekend... Quote
eria Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 powodzenia na egzaminie i czekam na fotki w poniedziałek :lol: Quote
Marta i Wika Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Taura napisał(a):Jakiego?! Zwykłego! :lol: Jak to zwykłego? Nie dość że wymiata w agility, to jeszcze jakie ma uszy! :lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 APSA ma rację , dwa PSy to idealna ilość, trzy to już za dużo:shake: a jeden stanowczo za mało :loveu: Eh .. Czyli ja mam stanowczo za mało psic :evil_lol:. Ale nie martwić się . Planuje powiększyć swój psi asortyment o suczke :multi:. Mam psa rasowego to czas na kundelka :razz:. Quote
eria Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 APSIU a może jakieś fotki w wolnej chwili między zajmowaniem się stadkiem ????:eviltong: Quote
APSA Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Kamcia, witaj w PSiej galerii :) Znaleźć Ci jakąś odpowiednią kundelkę? :cool3: Eria, już się robi! Obiecane zdjęcia: :cool3: Mała, nie przy ludziach! Zjem cię, zjem cię, urwę ucho. :evil_lol: Quote
eria Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ale fajniste foteczki, Moris zachwycający :loveu: a Saba na pierwszej focie jak taki kojot albo cuś :loveu: Quote
milena182 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Moris ty przystojniaku tyle kobit do okoła:diabloti: Quote
Anza&Hacker Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [CENTER]ooo... ale fajnie widzieć tyle PSów razem :loveu: [/CENTER] Quote
arystokratka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hej witajcie :loveu:. Galeria piękna :loveu:. A psy świetne :loveu:. Jeśli nie odbierzecie to jako reklamę to zapraszam do galeri kamci :evil_lol:. Ale jeśli jest to paskudne reklamowanie galeri to sorka . Ale Ciii . Nic nie mówić Kiki ( Kamcia_14) . Ehh gdyby się dowiedziała żę odstraszam jej ludzu to :mad:. Quote
Bonsai Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ładne zdjęcia, ładne widoki, tylko.... gdzie ogonek?! :) Czyt. powróciła Bonsai. :D Quote
APSA Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Eria, staram się, żeby były fajniste ;) Milena, w takim haremie to tylko żyć, nie umierać :cool3: Jedynie Gremlin jest pewnym konkurentem, ale niedługo zrobimy z niego eunucha :evil_lol: Anza, widzieć tyle psów to czysta przyjemność :loveu: Zajmować się tyloma w 1,5 osoby ;) mieszkając w bloku to też sporo pracy. Arystokratko, witaj :) A odbierzemy jako reklamę :eviltong: Ładna ta Wasza Kamcia, rzadko westie bardziej przypomina teriera niż pluszaka :) Bonsai, cudownie, że wróciłaś :D A Ogonek... . . . . . . . . . ... walczy ze śniegiem: Kilka ujęć z ostatniej wizyty w schronisku: Mój ukochany :loveu: choć ostatnio mam go trochę dość :evil_lol: Więcej zdjęć powyższych psiaków w paluchowej galerii. Quote
samograj Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Fajne fotki, fajne psiaki i ujęcia w takim świetle jakie bardzo lubię:loveu: :loveu: :loveu: Króciutko dzisiaj, bo mam oszczędzać rękę, żegnam się z dogo na jakiś czas - ręka to tylko wymówka, no może taka kropka nad i !!! Quote
Anza&Hacker Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [CENTER]...a wiem, wiem, ale za to jaka z tego radość! :loveu: Nowe fotki śliczne... i to słoneczko :p - u nas ponuro i leeeeje :-( [/CENTER] Quote
APSA Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Samograj, ja też uwielbiam to zimowe słońce :loveu: Zdjęcia same wychodzą :) Anza, słoneczko to było wtedy, jak te zdjęcia robiłam... teraz i u nas pada. Jakiś czas temu odkryłam, że dogomania jest fantastycznym źródłem przepisów na przeróżne pszysmaki, i zaczęłam je wypróbowywać :sabber: Oto wyniki: Ciasto marchewkowe z przepisu Coztego Ciasto bananowe Samograj, zmodyfikowane :) Chlebek i bułeczki przepisu Marty od Wiki Zaczęłam się ślinć przy wstawianiu tych zdjęć :evil_lol: Pyszności :eating: Mają tylko jedną wadę - za szybko znikają :lol: Quote
Recommended Posts