Xiara Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Super fotka i przepiękny piesek :loveu: Pozdrawiam. Quote
APSA Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Bonsai, a jakby kałuże wyschły, zawsze możemy iść nad stawik :p (w schronisku podobnie - jak nie ma kałuż, zostaje rów z wodą :p) Aniu, ptak piękny, ale jeszcze piękniejsze są te dzikie, wolne :) Marta, Sabie czasem ja znajduję takie "gałązki" :evil_lol: Jak są do udźwignięcia, to służą jednocześnie jako Porządny Wymęczacz pSa i Odwracacz Uwagi od Zapachów Zwierzyny :) A jak są nie do udźwignięcia, to mam widowisko pt. "Paaańcia, ten patyczek nie chce się ze mną bawić!" Anza, moje też nie lubią, ale z bólem znoszą. Czasem się z nimi bawię w 'wannowe agility', więc z samą wanną nie ma problemów. Trudniej przetłumaczyć im, zeby nie wyskoczyły ociekające wodą, ale surowe mięsko od czasu do czasu robi swoje ;) Magda, przecież już ustalałyśmy, że i my jesteśmy inne, i nasze PSMy :lol: Saba po kąpieli też nie ma głupawki. Jak wreszcie pozwolę jej wyjść z łazienki, idzie przygaszona na posłanie odleżeć ten stres. Eria, patyczek najlepszym przyjacielem psa :evil_lol: Ola, chyba tak, bo ze znanych mi psów największe kije nosi jamnik :lol: Milena, to chyba standard u jamników, ta miłość go "patyczków" :) Viq, :lol: jednym słowem CHAOS :lol: Xiara, witaj :) powtórzę Sabie, że się spodobała ;) Jeszcze coś ze spaceru sokołowego, tym razem na czterech nogach: ośmiomiesięczny Yogi - wypłaszacz bażantów Sabie się wcale nie spodobał - natrętny gówniarz i tyle :eviltong: Quote
wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 jaka to rasa? na szorstkich wyzlach nie nie rozeznaje.. stawiam na WNS.. Nie no, Saba to jest pregowana Bystra i tyle:D Quote
APSA Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Też się za bardzo nie znam, a w końcu nie zapytałam, co on jest :oops: węgier? Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Obiecuję sobie, że w następnym życiu natychmiast nabędę sobie TAKI zestaw spacerowy. :loveu: Quote
wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ja stawiam na wyzla niemieckiego szorstkiego, ale moze byc i fousek.. czym sie roznia szorstki i ostry niemiec od siebie, a czym od fouska to nie mam pojecia:evil_lol: tak jak z ledwoscia rozrozowniam GP od kopovów..:/ albo podhalany od czuwaczy.. wstyd.. Quote
eria Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 mi się wydaje że niemiecki szorstkowłosy, fouski chyba nie są takie ciemne..... Quote
Anza&Hacker Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 APSA ten psiook jest śliczny:loveu: - ale ja czekam na nowe fotki!:mad:Marta i Wika napisał(a):A może spróbuj mojego sposobu? Tylko na to potrzeba trochę czasu. http://martajermaczek.blox.pl/2006/12/wpis.htmlDzięki :) - ja już kiedyś bawiłam się w "łazienkowe agility", ale myśle, że mi to i tak nie pomorze - on po prostu nie lubi kąpieli i tyle - a chyba nie mam potrzeby tego zmieniać na siłe bo siedzi w wannie grzecznie jak już, a kąpiel co pare miesięcy - tylko ta mina jak na fotach Wikuni w prysznicu :roll:.... za to potem :stupid: - te szaleństwa! :loveu: Quote
APSA Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Haniu, zestaw spacerowy godny polecenia :loveu: A dlaczego chcesz sobie taki sprawić dopiero w następnym życiu? :p Zastanawiam się ciągle nad tym wyżłem, jaka to rasa :hmmmm: Może być i czeski, bo został przywieziony z Czech. No nie wiem. :niewiem: Anza, chcesz zdjęcie - proszę. I psiowe i sportowe ;) Dostałam gończy kalendarz :laugh2_2:od właścicielki Zuli (zdjęcie Zulki "obsługuje" najbliższy tydzień :)) Quote
Anza&Hacker Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Dzięki za foto!:loveu: p.s. a to TA Zula? :cool3: Quote
APSA Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Ktoś, kogo dawno nie było, czyli... :cool3: stroik! :lol: Quote
eria Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 mój ulubieniec się wreszcie zjawił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
milena182 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 eria napisał(a):mój ulubieniec się wreszcie zjawił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jezeli chodzi o facetow tej galeri to moj tez:razz: Quote
Bonsai Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Gdzie dostałaś taki piękny stroiczek? :razz: Mysz jest świetna! :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Mysza rządzi! :loveu: - moje gryzonie by od razu stroik wtryniły :diabloti: Quote
Marta i Wika Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 APSA napisał(a): I on tak pozuje na stroiku, i, że tak powiem, nie spieprza? ;-) Może przyklejony? ;-) Quote
APSA Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Wiedziałam, że Mysz Was ucieszy :) Narobiłam mu dziś tyle zdjęć, że starczy może i na tydzień. Marta, on nie tyle nie spieprza, co od czasu do czasu się gdzieś zatrzymuje :evil_lol: A teraz jeszcze rzadszy gość w swojej galerii - Kicia. Chciałam zrobić jej zdjęcie, jak się bawi zabawką na sznurku, ale Kicia stwierdziła, że jest niedopieszczona i głodna i pozować nie będzie :obrazic: Jedyne, co mi się udało zrobić, to atakujący wielkogłów: Potem przyprowadziłam do pokoju Strasznego Wyjącego Poskramiacza Kotów (odkurzacz). Efekt - Kicia przynajmniej siediała nieruchomo :evil_lol: tyle że wciśnięty w kąt za łóżkiem (zaraz mi się oberwie za znęcanie się nad kotem ;)) Na szczęście Kicia nie jest obrażalska. Gdy Okropny Wyjec zniknął, wyszła zza łóżka i pozwoliła się zaprosić do zabawy:) c.d.n. Quote
Anza&Hacker Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No i jaki Twój kotek też jest śliczny :loveu: - pierwsze kici foto mi się strasznie podoba! :roll: Quote
Agushka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Huraaa Pan Mysz we własnej osobie:multi::multi::multi: Asiu a juz myslałam, że zapomniałaś o moim ulubieńcu :cool3: poznajmy się? Quote
milena182 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Apsa ja też mam kicie ale od niedawna,moze zauwazylas jej foto w banerku:razz: Quote
APSA Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Milena, ja Ci nawet proponowałam jej jakieś imiona, kiedy się nad tym u siebie zastanawiałaś (na czym stanęło?) Aga, jakże bym mogła zapomnieć o Myszu? Anza, dziękuję w imieniu Kici ;) Taura, w końcu trafiłaś :multi: :lol: Zapraszam częściej :) Konie i psy to najwspanialsze zwierzęta, najbardziej 'udomowione' :loveu: Quote
milena182 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 APSA napisał(a):Milena, ja Ci nawet proponowałam jej jakieś imiona, kiedy się nad tym u siebie zastanawiałaś (na czym stanęło?) :loveu' Stanelo na kici i jestes jedyna osoba ktora o to zapytala Quote
Recommended Posts