Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Można w nieskończoność PSy oglądać:loveu: - ja rozumiem, że Ci się nie chce - bo Ty masz je całą dobe prawie przy sobie - a ja tylko od czasu do czasu na dogo :-(

...a piesek na tymczasie naprawde fajny :p

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, to już drugi sobowtór Saby, którego widzę na zdjęciach. Pierwszy był na światówce w Poznaniu - znajomi mnie potem pytali, czy byłam, bo widzieli Sabę.

Anza, specjalnie dla Ciebie ;)

minka :evil_lol:

Posted

Witaj!!!! :multi: :multi: :multi:
Ale mnie tu dawno nie było :oops: Ale zaległości już nadrobiłam i jestem zachwycona :loveu: Już nie chciałam przytaczać wszystkich fotek jakie mi siępodobały, bo musiałbym zacytować prawie wszystkie :loveu: :loveu: :loveu: Ale najbardziej rozwaliła mnie fotka PSic z chustami na głowie, a zwłaszcza minka Puni :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

No i ta foteczka też jest boska :loveu:

A sobowtór Saby - o matko, ja bym powiedziała że to jest czysta Saba!!!! :eviltong:

Posted

[quote name='APSA']
Viq, weźmy Sabę i Bystrą i stwórzmy na ich bazie nową rasę :evil_lol:
Patrzcie, jakie cudo ma
Morisowa na tymczasie :loveu:
JA mysle ze do waszej rasy mozna dodac jeszcze Kore Oli.Morisowa mogłaby na cały etat zajmowac sie znajdowaniem domów i kase czerpać od TOZU
(bez urazy)

Posted

[quote name='milena182']Morisowa mogłaby na cały etat zajmowac sie znajdowaniem domów i kase czerpać od TOZU(bez urazy)
Milena, nie ma w tym żadnej obrazy, to by było spełnienie marzeń! (na cały etat pomagać psom i mieć za co żyć ;) ) Poważnie, jeśli mi się w życiu uda, to będę pracować w schonisku, a może kiedyś własne (na Podlasiu) założę :cool3: A adopcje są w tym wszystkim najważniejsze.

Posted

Ola, ja chyba mam u Ciebie większe zaległości ;)

Milena, dobra, dołożę Korę Oli, potem założę PSeudohodowlę nowej sabystrkoro-rasy i przynajmniej będę miała z czego żyć :evil_lol:

Mamy fantastyczny Księżyc (jutro pełnia) i udało mi się go zdjąć :bigcool:

Po zrobieniu tych zdjęć poprosiłam o kolejne wskazówki, poustawiałam sobie odpowiednio parametry na aparacie i... okazało się, że przyszły chmury i zasłoniły mi łysego ("Księzyc zniknął, pogardził mną" :lol:)
Na pocieszenie mam światełkowego aniołka w oknie sąsiadów :)

Posted

Jejku, Asiu (tak masz na imię prawda? :oops: ) ale piękne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Śliczny masz księżyc u siebie nad domkiem :p

I czyżby Kore ktoś chciał wziąźć do PSeudohodowli? :cool3: No to musze niestety rozczarować bo Kora po sterylce jest :diabloti: Szczeniaków z niej nie będzie :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
I czyżby Kore ktoś chciał wziąźć do PSeudohodowli? :cool3: No to musze niestety rozczarować bo Kora po sterylce jest :diabloti: Szczeniaków z niej nie będzie :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Ale do tej PSeudohodowli ma również iść Saba, a ona też po sterylce oczywiście :evil_lol:

Posted

Shangri, witaj w 2007 :) Kolory to zasługa grudniowego słońca :loveu:

Magda, wiem :razz: Ja znów jestem bardziej zawampirzona niż zakocona ;)
Już w tym miesiącu kolejna premiera :multi: (przemilczę, że nie tego, co trzeba), w piątek powinnam wykupić bilety :bigcool:(rety, cieszę się, że będę znów forsę przepuszczać :stupid:). A propos, co z "Tiramisu" i 'wieczorami'? :cool3:

Aga, Milena, Ola, Eria, dziękuję :)

Aniu, zrobiłam moją Konicą Minoltą, tylko na pełnym manualu (czas migawki coś koło 1/60 - 1/100, przysłona 4-6, ostrość też ręcznie).
Pierwszy raz mi się udało :bigcool:

Kati, wszystkie moje dotychczasowe próby też się tak kończyły - jasna kropka lub wyraźnie poruszone kółko na nieostrym tle :)

Wracając do wątku PSeudohodowli - a od czego mamy klonowanie? :evil_lol:

Dziś trochę kluska ;) (pseudokluska :evil_lol:)

:evil_lol:

Klusek prawie wystawowy

Ogląda się na Panią :)

Posted

[quote name='APSA']
Magda, wiem :razz: Ja znów jestem bardziej zawampirzona niż zakocona ;)
Już w tym miesiącu kolejna premiera :multi: (przemilczę, że nie tego, co trzeba), w piątek powinnam wykupić bilety :bigcool:(rety, cieszę się, że będę znów forsę przepuszczać :stupid:). A propos, co z "Tiramisu" i 'wieczorami'? :cool3:
Ale i tak na premierę nie idziemy. Choć, gdy nowa premiera nastanie tu, czy wiesz, Apso, co zostanie nam..? Więc na nasz nienasycony głód proponuję wieczór rosyjski :cool3: Tiramisu chyba sobie daruję.

Co do fotek - hmm, takie małe kluski nie w moim typie ;)

Posted

Asiu, piękne kolorystycznie zdjęcia. Takie ostatnie minuty zachodzącego słońca to moje ulubione minuty....
Robisz zdjęcia na pełnym manualu ... Ja mam fajny aparat , ale jeszcze sporo wody upłynie zanim wykorzystam jego możliwości :cool1:

Posted

Asiu! Przyszłam i ja podziwiać księżyc - rzeczywiście śliczne zdjęcie Ci wyszło. Mam półautomat ale może kiedyś się dorwę do czegoś z manualem.
Narazie po 2 tygodniach nieobecności w biurze muszę walczyć z kolejnymi dokumentami i terminami - w Galeriach nie ujawniam się oprócz swojej - tylko rano przeglądam subskrypcje i muszę znikać...właśnie się dowiedziałam że jestem oddelegowana na inwentaryzację i mam się postarać pogodzić z nią swoją pracę.... argument - wieloletnie doświadczenie kiedyś w pracy w księgowości...
Jak widzisz podczas przerwy na herbatkę Księżyc mnie pokonał...
Kiedyś zapytałaś o zachowanie Choculki w stosunku do suk - nigdy nie wiem jak się zachowa - niektóre atakuje a z innymi szaleńczo zgodnie się bawi...

Posted

Nie było mnie kilku dni, a tu proszę jakie zaległości. :) Ale bardzo miło mi się je nadrabiało. :) Śliczny księżyc, ja niestety nie mam takiej cierpliwości ani czasu na zbytnie eksperymentowanie na manualu... :-( A bardzo bym chciała.

Posted

Anza, dobrze, nie słódź, bo zemdli :evil_lol:

Magda, Wieczór z szampanem :cool3: (nie rozumiem, czemu nie z wódką :evil_lol:)

Haniu, widzę, że mamy podobny słoneczny gust :)
Choć w grudniu to nawet w południe słońce świeci "wieczorowo" :)

Czoko, księżycowi nie można się oprzeć :lol:
Czy Ty w jakimś urzędzie pracujesz?

Bonsai, już gdzieś pisałam, że zaczełam eksperymenty z manualem, ponieważ aparat uparcie nie chciał czytać mi w myślach i nie robił takich zdjęć, jakie bym chciała (i nadal nie robi, ale jest duża poprawa :))

Powrót do ołówka

Posted

To nie urząd tylko firma rozliczająca na zlecenie różnych Sp-ni Mieszkaniowych , wspólnot itp. zużycie ciepła przez poszczególnych lokatorów - w związku z czym mam równoczesnie inwentaryzację, końcówkę dostarczania dokumentów dla jednego sezonu grzewczego i przygotowania do kolejnego.

A rysujesz rzeczywiście prześlicznie!!! Gratuluję!!!