Anza&Hacker Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ...ooo(!):loveu: - co ja widze pewien Pies i jego stylizowany ogon:diabloti: Quote
bazylowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 APSA napisał(a):Powinnaś szykować sobie na sylwestra szmatkę nasączoną zapachem cieczki - nie trzebaby Precla namawiać na spacery :evil_lol: łiiiiihihihi, że ja na to wcześniej nie wpadłam :evil_lol::evil_lol: Quote
bazylowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A ten domek to mi się strasznie podoba :p i ogonek też ma się rozumieć :razz: Quote
APSA Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Puszystość ze stylizowanym ogonem bojaźliwie pozdrawia ;) Aniu, domki śliczne, osiedle wygląda bardzo malowniczo, żeby jeszcze tych usterek nie było (u nas np. nie ma prostych ścian. Robotnicy najwyraźniej wychodzili z założenia, że jak ma być ściana, to ma być ściana, a żeby to trzymało pion, poziom, kąty proste - po co? :evil_lol:) Przygotowania do Sylwestra trwają: tabletki uspokajające naszykowane, od dłuższego czasu puszczam nagrane strzały z poprzedniego sylwestra, naszykowałam nawet sukom sylwestrowe kreacje :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='milena182']a to nie jest tak ze mozna od 16? Prawko można robic dopiero wtedy kiedy ma się dowd czyli od 18 roku życia... chyba, że ktoś wyrobi sobie tam pół roku przed 18 dowód tymczasowy na 5 lat, to wtedy wyjątkowo można takiego delikwenta przyjąć na prawko, ale to są wyjątki... Szczęśliwego nowego roku życzę :) Quote
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Asiu życzę Ci wspanialego Nowego Roku. Jest TYLE rzeczy do odkrycia. I do zrobienia. Quote
APSA Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Anza, zawiązałam im uszy, żeby im choć trochę stępić słuch. Dodatkowo te "nauszniki" powodują, że pies się choć częściowo skupia na tym, że ma coś niewygodnego na głowie, zamiast całą uwagę poświęcać petardom. Dziękujemy bardzo z dołu i z góry ;) za życzenia i wzajemnie Życzymy wszystkim, aby nadchodzący rok był jeszcze lepszy od mijającego :) Asia i zwierzyniec Quote
Tośka_m Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Punia ma tutaj minę, która zwaliła mnie z krzesła ze śmiechu :lol: Całe szczęście, że przeżyłyście dziewczyny! :multi: Wszystkiego najnajnaj w tym Nowym, Pięknym, Obiecującym i Świetlanym Roku :razz: Quote
eria Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 widzę że Twoje PSice też przerażone wystrzałami, ja mam ten komfort ,że moje zupełnie nie reagują na to :multi: Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Śliczny Puniak:loveu: a gdzie Sabcia?:mad: Quote
APSA Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Sabcia? Na wersalce oczywiście! Saba nie reaguje aż tak jak Punia. Była na lekach, przed północą i o północy ładowałam w nią żarcie (pełny brzych => włącza się układ wyciszający psa), ale najlepiej poskutkował Lateksowy Piszczak (tzn. już nie piszczak, bo piszczałka dawno wygryziona) - jak go wyjęłam, Saba o wszystkim zapomniała i zaczęła się bawić :) Punię też napompowałam żarciem (dziś nawet nie protestuje, że nie dostała śniadania!), leki, głośne radio, wata w uszach - szczęśliwa nie była, ale się nie trzęsła i nie miała rozszerzonych strachem źrenic, więc nie było źle. Tylko cały czas miała minę jak na tym zdjęciu w chustce ;) A w przyszłym roku może się uda gdzieś uciec na sylwestra. Ktoś chciał Sabcię? ;) Melancholia trawi mnie... Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Jaka słodka Sabusia - dzięki!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Śliczne widoczki:loveu::loveu::loveu: Tylko czemu bez nawet jednego PSa?!:mad: Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witaj Asiu. Dziękuję Ci pięknie za życzenia. Właśnie biorę się za nadrabianie zaległości. Cudowny ten zachód słońca. Ja mam wrażenie że przez ostatnii tydzień wogóle go nie widziałam ani wschodzącego ani zachodzącego. Jakoś mi tak szaro-buro było i nijako. Dobrze popatrzyć Twoimi oczami bo chociaż widzę, że było pięknie :) Quote
wiq Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 biedne PSy sie stresowały:shake: mnie na szczescie te atrakcje omijaja, bo sie suki nie boja.. Saba..:loveu: Ma cos z Bystrej;) Quote
morisowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ufff nadrobiłam poświąteczne zaległości :lol: cudne widoczki, urocza Saba (Sara :evil_lol: ) - melancholia tabletki dla suk to hydroksy..? Mój w tym roku na stressnalu i było duużo lepiej niż ostatnio na tych innych tabletkach (wiesz o co chodzi a ja nazwy nie pamiętam). Quote
APSA Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Anza, a ile można PSów oglądać? :eviltong: Aga, witaj ponownie :) U nas świeciło i świeci, tylko z przerwami ;) Viq, weźmy Sabę i Bystrą i stwórzmy na ich bazie nową rasę :evil_lol: A propos, znów dostałam doniesienie, że widziano Sabę gdzieś, gdzie się bym jej nie spodziewała. Patrzcie - ćwiczy sobie agility w Wielkiej Brytanii! http://www.agility-training.co.uk/ Magda, witaj wśród żywych (znaczy w necie :evil_lol:) Tabletki to hydroxyzinum. Tygra, :) Sabcia jest bardzo wdzięcznym modelem :) Patrzcie, jakie cudo ma Morisowa na tymczasie :loveu: wątek suni Quote
eria Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ojejeeeeejciuuu jaka słodycz !!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Asia jak mogłaś wysłać Sabcię na wyspę? A tak poważnie to pewnie gdyby mi ktoś pokazał to zdjęcie to byłabym przekonana, że to Saba. Quote
Recommended Posts