Marta_Ares Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ale super przerobeczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ale mysz swietnie wyszedl:eviltong::evil_lol: Quote
Bonsai Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ogonek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :* :) a przeróbka mysza w bombce genialna. :) Życzę Ci APSO Wesołych Świąt! Żeby Twoje maluchy dobrze się chowały, abyś dalej robiła tak świetne zdjęcia i cudowne przeróbki z myszami w bombkach ( :) ), żebyś nie poddawała się w trudach schroniskowego wolontariatu (bo czasami bywają naprawdę ciężkie chwile), aby Twoi podopieczni znaleźli wspaniałe domki (bo taki prezent byłby chyba najpiekniejszym świątecznym prezentem). Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Staropolskim obyczajem gdy w Wigilię gwiazdka wstaje Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Ci radości aby wszystko się zdarzyło z roku na rok lepiej było! Quote
milena182 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 gdy pierwsza gwiazdka na niebie zablysnie niech was aniolek uscisnie na wigilijnym stole oplatek polozy i w moim imieniu zyczenia zlozy Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. Quote
Kati Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 wesołych świąt, wielu radości i mnóstwa prezentów życzy Kasia i Rudolf. Quote
APSA Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Bardzo dziękujemy wszystkim za życzenia :loveu: Wkleję dziś jedno zdjęcie z Wigilii, na którym są wszyscy nasi czworonożni goście (i dwie PSiospodynie :)) Quote
APSA Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Jamnik Mazurek :cool3: - rówieśnik Puni, należy do rodziny (druga strona rodziny niż Czarek). Chłopaki, jak widać, dogadywały się bez większych problemów. Na początku Mazur musiał jak zwykle wszystko zwiedzić w tempie ekspresowym. Czarek w tym czasie próbował mu coś powiedzieć do słuchu, ale Mazur nie raczył tego zauważyć ;) Dwa mikrusy latające jak goopie po śliskiej podłodze dawały ciekwe efekty audio-wizualne :lol: W końcu doszły do wniosku, że najlepiej jest udawać, że ten drugi nie istnieje. Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 APSA; napisał(a):Jamnik Mazurek :cool3: - rówieśnik Puni, należy do rodziny (druga strona rodziny niż Czarek). Chłopaki, jak widać, dogadywały się bez większych problemów. Na początku Mazur musiał jak zwykle wszystko zwiedzić w tempie ekspresowym. Czarek w tym czasie próbował mu coś powiedzieć do słuchu, ale Mazur nie raczył tego zauważyć ;) Dwa mikrusy latające jak goopie po śliskiej podłodze dawały ciekwe efekty audio-wizualne :lol: W końcu doszły do wniosku, że najlepiej jest udawać, że ten drugi nie istnieje. A co na te harce mówiły PSiospodynie? :eviltong: Quote
APSA Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 GoSPodynie były w tym czasie bardzo zajęte witaniem dwunożnych gości ;) Mazur Latarniooki :evil_lol: Drań jest taki szybki, że nie da się go normalnie złapać na zdjęciu. A oto jak dzisiaj rano przystroiła się Punia :lol: Prezenty :multi: Quote
Bonsai Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ogonek!!! :) Mmmm, ale pięknie prezentują się prezenty dla PSic... Co było w środku? :D (wybacz, ciekawski człowiek jestem :) ) Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 To co Punia robiła że sprawiła sobie dekorację w postaci pokrywki od kosza :grin: Quote
APSA Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Bonsai, W opakowaniach PSich prezentów było to, co widać na pierwszym planie: smakołyki :multi:[SIZE=2] Figa, witaj :) Wolę nie wnikać, co Punia robiła :evil_lol: Koniec grudnia, Boże Narodzenie, a na dworze... Quote
Bonsai Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Śliczne zdjęcia APSA! Można zapytać, jaki masz aparat? :D (choć wiem, że zdjęcia robi fotograf, a nie aparat. :) ) Quote
APSA Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Te zdjęcia były robione Konicą Minoltą, tryb manualny. Trochę PSów :) "co tam jest?" Quote
Anza&Hacker Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 APSA śliczne zdjęcia, choć nie PSów, zwłaszcza te czerwone owocki - piękne kolory:loveu: edit: psy też są the best:lol: Quote
Bonsai Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ale ogonek! ;) Zdradź sekret, jak to możliwe, że Punia ma tak piękny ogon? :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Asiu , i już PO ŚWIĘTACH .... Co było w tych torebeczkach pod choinką ???? Quote
APSA Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Eria :evil_lol: Punia-gimnastyczka. Swoją drogą, Punia właśnie wróciła ze spaceru, na który musiałam ją niemal siłą wypchnąć :evil_lol: Anza, dziękuję za uznanie :) To też w dużej mierze zasługa Słońca :loveu: Bonsai, a więc tak: kąpiel w szamponie "napuszającym", czesanie, suszenie, układanie i tak codziennie przez cztery lata :lol: ;) Haniu, w torbach same pyszności :loveu: Najwięcej dostałam słodyczy (na miesiąc mi starczy :evil_lol:), do tego dwie książki i kalendarz z psami i kotami :) i coś jeszcze, ale w tej chwili nie pamiętam. Jeszcze jeden ogonek :) Mam jeszcze całą masę portretów Czarka, ale bym Was nimi zanudziła :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Portrety PSic są słodkie! i ogonek Puniowy tyż:loveu: Quote
wiq Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 roslinki piekne, ale 2 ostatnie portrety - bomba:loveu: Quote
zolly Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 nie no... ja tu zostaję i kropka! :loveu: Quote
Recommended Posts