eria Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 APSA przyznaj się skąd wzięłaś drugiego mysza który na dodatek nie jest myszą ??????? Quote
APSA Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Wiska, witaj w naszych skromnych progach :) Tośka, już włączam ekspres :razz: Kawa z cukrem czy bez? Anza, ano :) Mysz #1 coraz bardziej się oswaja, a mysz #2 - :loveu: Drugi mysz to Czarek, jest naszym gościem. Na co dzień mieszka pod Łodzią wraz z dwoma innymi psiakami. :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='APSA']Mysz #2 :evil_lol: Super mysz, świetna morda :-) Dogadują się z PSicami? Tak patrzę na te Twoje wypieki... pyszności, u nas jeszcze niewiele jest, mogę najwyżej uraczyć towarzystwo zdjęciami rozkrojonego ogromnego indyka, z którego mama i babcia wyciągają kości i przygotowują go do nadziewania, a piesek przygląda się i czeka... ale to nie jest jakiś szczególnie smakowity widok ;-) Quote
olekg89 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Alez ten Czaruś podoibny do mojego :D jakies 60cm i 30kg różnicy ,ale śliczny :D A właściwy Pan mysz też interesujacy.:) Ale mało zdjęć Sabów i Puniów Quote
APSA Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Marta, towarzystwo dogaduje się bez problemu - znają się od dawna :) Indyk powiadasz? PSom już ślinka cieknie ;) Olekg, czyżby Twój Czarek miał ponad 80 cm? Nasz mam tak na oko ze 20-25. I 4 kilo żywej wagi :evil_lol: Skoro mało Sabów i Puniów to proszę: Groźna Punia Obronna głosi Strasznym Sąsiadom, że to jest Jej Teren :diabloti: Polowanie na mysz :evil_lol: Przy okazji pochwalę się zaktualizowanym bannerkiem :) Quote
Marta i Wika Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='APSA'] Groźna Punia Obronna głosi Strasznym Sąsiadom, że to jest Jej Teren :diabloti: Oj, groźną minę ma, zupełnie inny pies! ;-) Quote
wiq Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ło, do takiego kaukaza na podwórko bym nie weszła!:evil_lol: ps. studia.. może wet, może stomatolog, może leśnik..:evil_lol: Quote
Tośka_m Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Jaka mina :loveu: Kawę białą, bez cukru pijam :cool3: Quote
bazylowa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Asiu dla Ciebie i Twoich psiaków spełnienia marzeń i fajnego Nowego Roku :p Quote
Ola&Kora Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 APSA; napisał(a):Ola, wybierasz się na studia do Wawki? :cool3: Teraz jesteś w klasie maturalnej? Jeżeli Tuf nie znajdzie do października domu, masz u mnie opiekę nad nim :p Oj nie... ja jestem dopiero w 2 liceum... :-( Ale zaraz po ogłoszeniu wyników (mam nadzieje że się dostanę) przeprowadzam sie do Wawy i od razu mogłabym wziąźć Tufa... Ale po jeszcze ponad rok... gdzieś tak półtora.... :-( :-( Jejku... jak ja bym chciała mu pomóc.... :-( wiq; napisał(a):Ola, Ty chcesz brac psa na studiach, a ja sie zastanawiam, co z moimi zrobie.. Chyba wezme ze soba:evil_lol: 3:evil_lol: Ja niezamierzam Kory zostawiać w domu z moją nieodpowiedzialną rodzinką :eviltong: No a jak pojade to musze jej towarzystwo załatwić :cool3: Quote
samograj Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='tygra'] ALE BOMBA!!! APSA! Przyjmij od nas Życzenia RADOSNYCH ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA, ABY CAŁY TWÓJ ZWIERZINIEC ROZGADAŁ SIĘ W NOC WIGILIJNĄ!!! Quote
APSA Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Olek, 66 cm - toż to maleństwo ;) Marta, Punia ma wiele twarzy :evil_lol: Tośka, kawa gotowa, zapraszam :cool3: Ola, no to jeszcze trochę : ( Towarzystwo dla Kory obowiązkowo! :p Aniu, Tygra, druga Aniu, dziękujemy ślicznie i nawzajem :) Quote
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dziękuję ci bardzo za przpiekne życzonka świąteczne :*:*:*:* Ja dopiero jutro bede takie rozsyłać :eviltong: Quote
wiq Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 druga przeróbka z myszem jest genialna!:lol: Quote
Tośka_m Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Asiu ma miła, czyżbyś już wszystko w domciu zrobiła i się nudziła, że w PSie siedzisz i majstrujesz? :cool3: Przeróbki bombowe! Quote
Anza&Hacker Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Mysza w bombce jest świetna!:loveu: Quote
eria Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 no ale to to jest REWELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts