Anza&Hacker Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 PSice rulezzz!:loveu: Dawno nas nie było.... cóż nauka:shake: Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ale śliczna fotka :loveu: :loveu: :loveu: Sabcia wyszła jak likaon w porranym słońcu wschodzącym na sawannie... :p A jeszcze co do sprawy Tufa, to u mnie jedym problemem są rodzice... Oni w życiu nie zgodzili by się na drugiego psa.... :-( A ja odkąd pierwsz raz zobaczyłam Tufcia na twojej galerii ciągle o nim myśle... :-( Ale niestety drugiego psa bede mogła mieć jak pojadę na studia, a to jeszcze dobry rok musi minąć... :-( A mam nadzieję że do tego czasu biedak znajdzie wreszcie dom... w końcu czeka już tak długo... Quote
APSA Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Hurtem to ja Wam odpowiem: fotka jest jedna, bo tylko jedna wyszła :eviltong: Aniu, zakładamy dogo-zoo? :lol: Magda, brawo! :evil_lol: (eee???) Bonsai, dziękuję za uznanie :) Reszta odpowiedzi powyżej :p Haniu, (patrz wyżej :p) Anza, witamy ponownie :) Znasz to? Sławne cytaty :evil_lol:: "Uczyć się, uczyć i jeszcze raz uczyć!" - Lenin "Lenić się, lenić i jeszcze raz lenić!" - uczeń Ola, z Tufem to niestety ciężka sprawa, nie jest już młody i jest na tyłach schroniska... Szakal, lis, kojot, likaon. A ja myślałam, że Saba jest mieszańcem PSÓW :lol: A jak jeszcze dodać hienę, to już nawet nie będą same psowate :lol: Profesjonalny dog handling :lol: Ćwiczenia na równowagę Bajeczna sunia ;) (półroczna Bajka) "Nudny ten spacer" Teraz lepiej :) Stójka: Aga, znów coś dla Ciebie :razz: Tuf nie był dziś w nastroju do zdjęć, ale coś tam udało się zrobić: Quote
Agushka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='APSA'] Aga, znów coś dla Ciebie :razz: Asia ja chyba sie zaraz poryczę przez te schroniskowe ONki. Jest jeszcze Saba której potrzeba na lekarstwa i której tak niewiele mogłam w tym miesiącu dorzucić do skarpety buuuu... Ona na szczęście jest na tymczasie u Czarodziejki ale bidulka ma już 10 lat... rzadko kto bierze takie psy :placz: Quote
morisowa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='APSA'] Profesjonalny dog handling :lol: Czemu ja go trzymałam za ogon??? :crazyeye: [quote name='APSA'] Bajeczna sunia ;) (półroczna Bajka) A to obecnie moja schroniskowa miłość :loveu: :loveu: :loveu: Pierwszy raz szczeniak, pierwszy raz takie coś małe i pierwszy raz sunia. Ale ją uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczeniorka w klatce od miesiąca, na tyłach schroniska, gdzie nikt nie szuka szczniaków. [quote name='APSA'] Aga, znów coś dla Ciebie :razz: Agushka, Medoc też ma jakieś 10 lat... Quote
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 witaj jestem tu po raz pierwszy superaśne masz psinki i reszstę inwentarza też, narazie jestem w połowie Twojej galerii super foteczki i fotorelacje przytoczę kilka które zrobiły na mnie szczególne wrażenie Quote
APSA Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Milena, dzięki za linka :) Mam dopisać kelpie do przodków Saby? :lol: Aga, nie płacz :glaszcze:, płaczem ich losu nie zmienisz Magda, za dużo gadamy ostatnio o facetach z ogonkami :evil_lol: Tygra, witaj w PSiej galerii :) Widzę, że gustujesz w fotkach Puniołaka :evil_lol: A propos egzotycznych zwierząt - Tygra ma w domu płaszczkę ;) Atak z dwóch stron :evil_lol: Bajeczka raz jeszcze :) Quote
milena182 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 o jaki slodziutki:loveu::loveu:jak chcesz to dopisz je do jej przodkow ale skacze podobnie nie zaprzeczysz Quote
tygra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 obie suńki mi się podobają - Punia ma taki spokój wymalowany na pysiu jak moja Brenda tyle że moja jest większa i starsza, a Sabcia to widzę że taka energiczna jak moja Trygra (płaszczka :)) Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Bosh... :placz: Jak ja bym chciała go mieć... :-( Jak wytrzyma do moich studiów to przysięgam, że go wezmę.... Kurcze, tak bardzo chciałabym mu pomóc.... :-( Wiek tu naprawdę mnie nie interesuje...:-( Quote
Bonsai Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Co do schroniskowych psiaków- wpis pozostawiłam gdzieś tam :) Co do Twojej osobistej ferajny: nie mam co komentować bo nadal czekam na nowe fotki. :mad: Quote
APSA Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Nowych fotek mojej ferajny chwilowo nie będzie, ponieważ jestem bardzo zejęta siedzeniem w domu ze stanem podgorączkowym i udawaniem, że robię przedświąteczne porządki :p Jak się wreszcie wezmę za zdjęciowe archiwum, będzie maaasa zdjęć. Milena, słodziutki, młody i z fajnym charakterem :razz: Tygra, też tak pomyślałam :) Choć Sabcia chyba jednak spokojniejsza. Ola, niestety ma szansę doczekać... Quote
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 APSA; napisał(a):Ola, niestety ma szansę doczekać... Wiesz... z jednej strony to smutne że biedaczek ma małą szansę na dom... Ale z drugiej to ja bym się bardzo cieszyła gdyby jednak Tuf był jeszcze w schroniejakbym poszła już na studia i mogłabym go adoptować... wiem, że to bardzo samolubne myślenie... ale ja się od pierwszego wejrzenia zakochałam w Tufie :loveu: W razie czego zaopiekuj się nim do mojego przyjazdu ;) Quote
APSA Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Ola, wybierasz się na studia do Wawki? :cool3: Teraz jesteś w klasie maturalnej? Jeżeli Tuf nie znajdzie do października domu, masz u mnie opiekę nad nim :p Wstawię wreszcie kilka zdjęć, ale bynajmniej nie PSich. Proszę państwa - oto skutek uboczny robienia generalnego porządku :evil_lol:: #1 Ciasto bananowe a'la Samograj :cool3: #2 Ciasto drożdżowe (a'la APSA :evil_lol:) Już ktoś się na nie czai :lol: #3 (jeszcze jako półprodukty) wafelki a'la pani Danusia z Polanki :razz: Smacznego :) :sabber: :sabber: :sabber: Quote
Agushka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Asia! Ty mi tu takie smakołyki o 22 dajesz? Normalnie się zaśliniłam:evil_lol: Ehhh to przez Ciebie pójdę teraz i się najem czekolady... Quote
APSA Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Czekolada na noc niezdrowa :eviltong: Nie to co ciasto własnej produkcji :facelick: Okrutna jestem :evil_lol: PS. Śliczny masz bannerek :) Quote
Agushka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Nie mam domowego ciasta :placz::placz: zjadłam dziecku czekoladę bo mi smaka na słodycze narobiłaś :evil_lol::evil_lol: p.s. banerek zrobiła mi Eria bo ten śliczny od Ciebie wczoraj zamienił się w żabę... serio... Ale podzielam Twoje zdanie, ten tez jest cudowny... Quote
morisowa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 To ja się pochwalę, że próbowałam te pyszności :eviltong: Apsa, a zdjęcie z nożem? :evil_lol: Quote
APSA Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 No dobra. Ostrzegam, będzie drastycznie. Dzieci i osoby o słabych nerwach są proszone o odejście od komputera. Już? Można pokazywać? Oto akt ZBRODNI: Oprawca, którego dłoń widać na zdjęciu, nie został schwytany. Ciasto nie przeżyło. Kurczyło się, aż zostały z niego tylko okruszki :evil_lol: Quote
eria Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ojeeeej .....chyba też się najem czekolady :placz: Quote
wiq Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ola, Ty chcesz brac psa na studiach, a ja sie zastanawiam, co z moimi zrobie.. Chyba wezme ze soba:evil_lol: 3:evil_lol: Hmm... też mam smaka na coś słodkiego..:placz: Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Co ja tu widze? jakie pysznosci:evil_lol: :lol: :lol: ajki onek piekny:loveu: :loveu: :loveu: kocham takie z czarna maska:loveu: Quote
APSA Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Narobiłam wszystkim smaku :evil_lol: Viq, a dokąd się wybierasz na studia? Marta, ciekawe skąd te upodobania? :evil_lol: Jeśli dobrze poszło, to powinien być już "na swoim" :) Tygra, pomocniczka jak się patrzy :lol: Obie bardzo mi pomagają, szczególnie z utylizacją przypalonego spodu :evil_lol: W związku z nadchodzącymi świętami mamy w domu gości. A wśród tych gości taki jeden... i mam teraz dwie myszy, nie jedną ;) Mysz #1 Mysz #2 :evil_lol: Obie myszy razem :) Quote
Recommended Posts