Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Chciałabym, bardzo... ale walczę z moim TZem, już mówiłam że się uparł jak osioł i nie chce się zgodzić na drugiego psa. :placz::placz: Gdybym wiedziała, że taki z niego osioł to zastanowiłabym się dwadzieścia razy 14 la temu... Quote
morisowa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Agushka napisał(a):Chciałabym, bardzo... ale walczę z moim TZem, już mówiłam że się uparł jak osioł i nie chce się zgodzić na drugiego psa. :placz::placz: Gdybym wiedziała, że taki z niego osioł to zastanowiłabym się dwadzieścia razy 14 la temu... Tokaj, bo o nim tu mowa, ma około 4 lata, w schronisku od roku. Gdy widziałam go w klatce, też się dziwiłam, że takie cudo tyle czeka. Na spacerze się wyjaśniło - ma problem z tylnymi łapami :shake: Nie chodzi normalnie. Może to dysplazja? nie znam się, a poza tym to by trzeba badania zrobić. No i po co komu taki pies :shake: Więc siedzi w klatce od ponad roku. Druga sprawa to dodam, że jest wredny do innych psów - na spacerze rzucił się na ... sunię z którą był razem w boksie do tej pory. Ale jak przekonasz osła :evil_lol: to chętnie doradzę psa, co by się nadawał na drugiego :diabloti: Quote
Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 morisowa napisał(a):Tokaj, bo o nim tu mowa, ma około 4 lata, w schronisku od roku. Gdy widziałam go w klatce, też się dziwiłam, że takie cudo tyle czeka. Na spacerze się wyjaśniło - ma problem z tylnymi łapami :shake: Nie chodzi normalnie. Może to dysplazja? nie znam się, a poza tym to by trzeba badania zrobić. No i po co komu taki pies :shake: Więc siedzi w klatce od ponad roku. Druga sprawa to dodam, że jest wredny do innych psów - na spacerze rzucił się na ... sunię z którą był razem w boksie do tej pory. Ale jak przekonasz osła :evil_lol: to chętnie doradzę psa, co by się nadawał na drugiego :diabloti: Ehhh... pracuję nad nim, może mi sie uda kiedyś... A ja dziś wpadłam na inny pomysł, ale to musze obgadać z moim Tatą. Moi rodzice zaraz po świętach wprowadzają się do naszego domu na wsi. Wprawdzie oni mają Pinia i on jest wredna małpa jesli chodzi o inne psy ale może uda mi się przekonać Tatę że koniecznie potrzebna jest im suka :) No ale to plany. Zobaczymy, czy się uda... W Tokaju się zakochałam, w domu walka rozgorzała prawie na noże... z TZem się nie odzywam do odwołania... Po tym, co napisałaś niestety stwierdziłam, że i tak nie mogłabym zabrać go do domu :( Mieszkam na piątym piętrze i nie mam windy... Jeśli on ma problem z łapami to dla niego jedynym wyjściem jest dom z ogrodem. Jak mój na wsi... Ale tam znowu jest Pinio i kółko sie zamyka.... Quote
APSA Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Tokaja byśmy Ci nie polecały, ale niestety ONków do adopcji zawsze trochę się znajdzie. O paluchowych ONkach jest ten wątek, jeśli uda się przekonać osła, znaczy TZ-ta - tylko wybrać ;) Zaległości myszowe :) : Quote
eria Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 jak ja uwielbiam Mysza :loveu: :loveu: :loveu: normalnie wchodzę tu żeby sprawdzić czy czasem nowych fot Mysza nie ma :loveu: Quote
APSA Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Eria, może załóż galerię gryzoni (skoro były już wilki i chyba koty) :cool3: Będzie się można napatrzeć na myszy, szczury, świnki i inne takie cudeńka :loveu: bez konieczności przeglądania całej masy psich wątków :evil_lol: Ostatnio wreszczie wypatrzyłam u Ciebie Majcię :) Quote
eria Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='APSA']Eria, może załóż galerię gryzoni (skoro były już wilki i chyba koty) :cool3: Będzie się można napatrzeć na myszy, szczury, świnki i inne takie cudeńka :loveu: bez konieczności przeglądania całej masy psich wątków :evil_lol: Ostatnio wreszczie wypatrzyłam u Ciebie Majcię :) wkleiłam dziś foty Majci :cool3: a galeria gryzoni - hmm - coś w tym jest ;) Quote
Bonsai Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='APSA']Eria, może załóż galerię gryzoni (skoro były już wilki i chyba koty) :cool3: Będzie się można napatrzeć na myszy, szczury, świnki i inne takie cudeńka :loveu: bez konieczności przeglądania całej masy psich wątków :evil_lol: Oooo jestem jak najbardziej za, jednak proszę o uwzględnienie w temacie "gryzonie i zajęczaki" , tak abym mogła wstawić fotki mojego królika. :) Quote
Hanna R. Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ahoj, przygodo ! Tyle jest jeszcze do zobaczenia ... :p Quote
Tośka_m Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='APSA'] Tośka, a masz w planach dłuższe wilcze obserwacje? Jak jeszcze miałam nadzieję, że mi się uda z wilczą magisterką, zastanawiałam się, jak to pogodzić z maniem PSów. Na szczęście nic z tego nie wyszło :eviltong: No wlasnie jesli chce jechac na kilka dni (bo na dzien wybrac sie do Stobnicy nie ma sensu - ciezko sie tam dostac komunikacja publiczna, a jeszcze ciezej wydostac), to musze rudego odstawic do rodzicow. Wspollokatorow mam kochanych, ale nie chce im zostawiac psa na glowie. Pztm teraz sie nie wybieram, bo pogoda nie nadaje sie na focenie, a moje obserwacje chce w 100% fotografowac... Chyba poczekam do wiosny. No i znowu moj ulubiony Tuf. Pieknie sie usmiecha. Quote
APSA Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Eria, to na co czekasz? :cool3: Ja właśnie założyłam drugą galerię i nie chcę się za bardzo rzucać w oczy. Widzę że gryzonio-i-zajęczako-maniaków jest tu sporo :) Haniu, na szczęście zwykle wybierają oglądanie świata w moim towarzystwie :p Tośka, nic mi nie mów o dojazdach - ja tam byłam sama z WARSZAWY. Jeden dzień podróży w jedną stronę (w tym 10 km spacerek z plecakiem z Oborników?), dzień na miejscu i dzień na podróż z powrotem (już tylko 2 km pieszo). Jak to dobrze, że UW :diabloti: upupiło mi plany. Na marginesie, widziałaś zdjęcia Monty Sloana ze Stobnicy? :loveu: Wklejam jeszcze naszego dalszego sąsiada: I wyłączam komputer (albo i nie :shake:) Quote
Ola&Kora Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Jejku, ale mi sie Tuf podoba :loveu: :loveu: :loveu: Gdybym tylko mogła to od razu bym go wzieła... ale niestety nie moge... :-( A wogóle czemu taki piękny pies jeszcze nie znalazł domku.. :-( Quote
Bonsai Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='APSA'] Ja właśnie założyłam drugą galerię i nie chcę się za bardzo rzucać w oczy. Ale trzeba się rzucać w oczy! Bo galeria jest wspaniała (mimo, że ma w tej chwili dopiero 2 strony :) ). KLIK Quote
wiq Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 za duzo tych piesów w schronach:placz::placz: Quote
eria Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 dla zainteresowanych : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36479 utworzyłam galerię gryzoni :loveu: Quote
APSA Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Ola, ja się od dłuższego czasu zastanawiam, czy jednak nie mam na niego warunków... Taki kochany psiak :loveu: Bonsai, ja się nie chcę rzucać w oczy modowi, galeria oczywiście rzucać się powinna! Będę więc musiała znów zmienić swój banner ;) Viq, niestety :( Na szczęście masa ludzi zajmuje się promocją bezdomnych. Eria, :multi: już pędzę! Jedno zdjęcie z dzisiejszego poranka :): Quote
morisowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='APSA'] Sambulec :loveu: Quote
APSA Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Saba wyszła jak lis!!!Raczej szakal :evil_lol: Morisowa, a poznajesz tę okolicę? :cool3: Podpowiem, że rok temu miałyśmy z nią ciężkie przejścia :diabloti: Dodatkowego psa nie musisz mi szukać, jeśli bym miała coś brać, to wiem co, ty też wiesz. Quote
bazylowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='APSA'] U mnie się panoszą likaony a u Ciebie widze, że szakale :evil_lol: Egzotycznie się nam na dogo zrobiło :evil_lol: PS Asiu dzięki za pw :p właśnie o to mi chodziło. Teraz tylko podrzucę to gdzie trzeba... Quote
morisowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='APSA'] Morisowa, a poznajesz tę okolicę? :cool3: Podpowiem, że rok temu miałyśmy z nią ciężkie przejścia :diabloti: Dolinka Służewicka? architektura krajobrazu? (jaka jest definicja struktury i fizjonomii krajobrazu? przydałoby mi się do prezentacji wtorkowej) Quote
Bonsai Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Świetne oświetlenie, świetne kolory, świetne zdjęcie. :D Tylko... Czemu takie samotne...? ;] Prosimy hurtem. :) Quote
milena182 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 znalazlam cos apropo tej fotki http://kelpie.dogheart.hu/sport.htm Quote
Hanna R. Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Bonsai'] Świetne oświetlenie, świetne kolory, świetne zdjęcie. :D Tylko... Czemu takie samotne...? ;] Prosimy hurtem. :) Asiu - popieram cytowaną przed... yyyy... piszczynię :p Dlaczego tylko jedno ??? Quote
Recommended Posts