Bonsai Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Witam, i też podpisuję się pod prośbą o nowe foteczki. :) Quote
morisowa Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Apsa chwilowo nie ma dostepu do netu, np. dziś pocztę sprawdzi u mnie, ale na nowe fotki musimy poczekać. "Deser poczeka, niech rośnie wciąż w nas apetyt! Wieki pragnienia potęgują nasz szał" :evil_lol: Apsa wie, o co chodzi, może ktoś jeszcze też wie :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 piekny portrecik amstafa:loveu: masz piekne krajobrazy u siebie, jak zawsze szliczne foty:loveu: Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Dobry wieczór :) A włascicielka galerii gdzie się podziała? Quote
morisowa Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 haska_12 napisał(a):Dobry wieczór :) A włascicielka galerii gdzie się podziała? przebywa w Warszawie, ale bez komputera w domu, jeszcze kilka dni Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Morisowa to pozdrów Asię od nas i powiedz, że tęsknimy a jako zadośćuczynienie za opuszczenie własnej galerii na tak długo mogłaby zrobić mnóstwo fotek które to z wielką radością obejrzymy jak już do nas wróci :) Quote
APSA Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='morisowa'] "Deser poczeka, niech rośnie wciąż w nas apetyt! Wieki pragnienia potęgują nasz szał" Nie będę taka, nie każę na siebie czekać całych wieków ;) Przepraszam za tę przerwę, ale jestem na netowym odwyku :evil_lol: Nie mam chwilowo w domu internetu i korzystam z wolnego komputera na wydziale. Przepraszam, że nie odpiszę każdemu imiennie, wstawię za to zadośćuczynienie ;) Filmiki szkoleniowe: Punia - obroty tyłem Saba - obroty tyłem Punia - wstęp do formalnego aportu (wyciąganie sznura z miski) I zdjęcia (dalszy ciąg weekendu) Punia z jak zawsze zachwyconą miną Dalszy sąsiad - Czesław Quote
APSA Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Niedzielny poranek: Coś się czai w trawie... ...szykuje do ataku... ... atakuje! Quote
APSA Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 I jeszcze z okazji myszołajek ;) Mysz udaje chomiczka :) Zgrzytane pozdrowienia mikołajkowe od Mysza :) Quote
eria Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 zdjęcia psiaków jak zawsze rewelacja.... Ale normalnie jak widzę Mysza to wymiękam, a jak obejrzałam i przesłuchałam zgrzytane pozrowionka to sobie sok wylałam :evil_lol: Moja Majcia robi DOKŁADNIE to samo :shake: nocą oczywisćie :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Wiatm... ojej ale Ty masz niepowtarzalnego pieska, cudo, a jaki booski ogonek...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 najbardziej podobaja mi sie walki na kartoflisku/polu/whatever;) Quote
Agushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Asia Pan Mysz wygląda bardzo dostojnie. Zgrzytanko super :) chyba się czemuś dziwi? A zachwycona mina Puni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
milena182 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ale pan mysz jest sexi:loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
APSA Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Eria, ostatnio doszliśmy z Myszem do porozumienia - wstajemy o tej samej porze i wtedy zaczyna się zgrzytanie :) A jak zgrzyta w nocy, coraz częściej udaje mi się to przespać (Mysz jest w innym pokoju). Ciekawe jak długo potrwa ta sielanka. Luizo, Punia przesyła pomachania ogonkiem :) Agushka, Mysz się dziwi, bo wycelowałam w niego przez kraty obiektyw :evil_lol: Dzięki za pozdrowienia, zostały przekazane :loveu: Milena, to może powinnam złapać Myszowi panienkę :cool3: ;) Nie mam niestety więcej polowych walk PSów. W temacie pso-polnym zostało mi jedno zdjęcie: Widziane z daleka stado dzikich psów :shake: Jeszcze trochę grudniowego (na pewno? :crazyeye:) offtopicowania: Quote
Agushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Asia to napewno grudzień? Te maliny to jakoś czerwcowo wyglądają a kwiatek to hmm jakoś majowo :) Ale cóż, w naszym pięknym kraju wszystko jest możliwe:) A co do myszy... W sobotę byłam na działce i znalazłam w łóżku co nastęuje: dwie pogryzione na strzępy poduszki, nadgryzioną moją ulubioną kołdrę, jedną dorosłą zdechłą Mysz i dwie malutkie łyse myszki pośród pierza poduszkowego... Ja bardzo lubię gryzonie, bardzo ale przeciez nie w mojej pościeli!! Na to to ja się nie zgadzam.... Quote
Ola&Kora Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Normalnie zdjęcie idealne na tapetę na pulpicie :loveu: :loveu: :loveu: Mysz wygląda tak słodko, tak niewinnie... cudo po prostu :loveu: Quote
bazylowa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 łożesz qurka wodna MALINY !!!!!! mniam !!!! ale bym zjadła :sabber: Quote
Czoko Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Kiedyś wspomniałaś o niemiłym wydarzeniu podczas używania kantarka - poważnie zastanawiam się nad zakupem - czy mogłabyś u nas w galerii opisać jak do tego doszło i dokładniej co się stało. Quote
Marta i Wika Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='APSA'] ... atakuje! Ta fotka jest super :-) Ta przerażona mina Saby :lol: A Mysza też klikasz? :-) Pozdrowienia od Wikuni! Quote
APSA Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Aga, ano grudzień, wbrew pozorom :) Może zbuduj tym myszkom domek, to się wyniosą z łóżka :lol: Ola, ta niewinność to tylko pozory :diabloti: MamoBazyla, możesz nas odwiedzić, jeszcze kilka zostało :cool3: ;) Cześć Matra :multi: Mysza nie klikam, jeszcze :evil_lol: Pozdrawienia dla Wikuni :) Dziś jeszcze jeden filmik szkoleniowy: chodzenie przy nodze - zakręty w lewo Oraz bliskie spotkania trzeciego stopnia: Quote
Agushka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='APSA'] Może zbuduj tym myszkom domek, to się wyniosą z łóżka :lol: Oraz bliskie spotkania trzeciego stopnia: W tym rzecz że te myszy były nieżywe to domku nie było komu budować. Gdyby były mądre i wlazły do sprytnej pułapki to nie zginęłyby śmiercią tragiczna.. Ale skoro wolały się wprowadzić do łóżka to cóż... Za to Twój Pan Mysz widzę, oswaja się coraz bardziej, nawet Saba mu niestraszna :evil_lol::evil_lol: Quote
milena182 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 A propos Pana mysza:dzis na klasówce byla taka cisza ze tylko bylo slychac jak mysza gryzla podloge:evil_lol: Quote
Recommended Posts