Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dzieńdoberek :p Ale śliczne zdjątka i filmiki :loveu: :loveu: :loveu: Ja z moją też jesteśmy w trakcie nauki kroku hiszpańskiego :eviltong: Kora umie już cztery kroczki zrobić :loveu: :loveu: Za to Pan Mysz wymiata :loveu: :loveu: :loveu: Jaki on jest szybciutki i żwawy :eviltong: Quote
APSA Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Viq, rozmowę przeżyłam, choć nie liczę jakoś specjalnie, że coś z tego będzie - seminarium magisterskie może kolidować... Eria, Mysz prosi o przekazanie Majci zgrzytanych pozdrowień :evil_lol: Ola, gratulacje dla Kory :) Jak się już obie nasze sucze nauczą, to może wyślijmy je razem na jakiś konkurs taneczny, pasowałyby do siebie :lol: Co do tago leżenia w fotelu - Saba faktycznie miała pretensje, że zawracam jej głowę i jeszcze błyskam po oczach. Natomiast Punia tylko na mnie pojrzała, westchnęła: "Rety, znów ten aparat" i czym prędzej zwinąła się w kłębek :) Tylko jedno ucho miała na mnie nastawione :lol: A teraz relacja z dzisiejszego słonecznego :loveu: dnia. Punkt pierwszy - trening agility. Czujny obserwator Rozskakane goldenki :) Quote
APSA Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Ciąg dalszy - zmiana warty. Przepraszam, zmiana grupy :lol: I Sabcia na koniec :) (Punia powiedziała, że już się naskakała i na dziś wystarczy :evil_lol:) Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 cwiczycie w pecicach? a ten oa to asti? pieknie wyglada saba w powietrzu:loveu: p.s. uwielbiam takie podejscie:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 A mam jeszcze pytanko :p Czy ty swoje sucze trenujesz do Dog Dance? Czy tylko tak dla rozrywki i zabawy ćwiczycie "niezwyczajne" sztuczki? ;) Bo ja z moją już od prawie roku ćwiczymy Canine Freestyle :p Moje pierwsze skojarzenie: skąd się tam wzieła Kora??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hehe co za skok!!! :p :p Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Witam... :):):) pieknego masz psa... :) rudzielec jak mój :) Quote
APSA Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Viq, wszystko się zgadza :D Ćwiczymy w Pęcicach, marmurek to Asti, a Saba pięknie wygląda w powietrzu :lol: Olu, trenujemy wszystko, co się da :evil_lol: Trudno mi powiedzieć, czy te obroty, krok hiszpański i inne takie to po prostu sztuczki, czy element tańca z psem. Chciałabym kiedyś ułożyć jakiś program freestyle, ale nie wiem, czy na chceniu się nie skończy :p A Wy z Korą ćwiczycie w jakiejś szkółce? Ile już umiecie? Jak to skąd Kora w Pęcicach? Przyjechała do nas na trening ;) (Saba była widziana na światówce w Poznaniu, choć mnie tam nie było, więc czemu Kora nie miałaby wpaść do nas?) Witaj Luizo :multi: Może Saba i Cerber mają wspólnego przodka w dziesiątym pokoleniu :evil_lol: Po treningu - spacer po pęcickich łąkach :) Tak PSiska lecą do pańci :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 APSA; napisał(a):Olu, trenujemy wszystko, co się da :evil_lol: Trudno mi powiedzieć, czy te obroty, krok hiszpański i inne takie to po prostu sztuczki, czy element tańca z psem. Chciałabym kiedyś ułożyć jakiś program freestyle, ale nie wiem, czy na chceniu się nie skończy :p A Wy z Korą ćwiczycie w jakiejś szkółce? Ile już umiecie? Jak to skąd Kora w Pęcicach? Przyjechała do nas na trening ;) (Saba była widziana na światówce w Poznaniu, choć mnie tam nie było, więc czemu Kora nie miałaby wpaść do nas?) Ja po prostu kiedyś w necie zobaczyłam to: http://youtube.com/watch?v=NCAbF9577Mc i sie po prostu zakochałam w Dog Dance :loveu: Zaczełam sama szkolić, wymyślając bez niczyjej pomocy metody szkolenia :p Umiemy już większość podstawowych sztuczek, ale do profesjonalnego układu jeszcze daleko... A najlepsze jest to że Kora nie umie czegoś co jest dosłownie podstawą tańca z psem - chodzenia przy nodze :D No i niestety przy chodzeniu tyłem dooopka jej skręca w lewo (jej lewo :eviltong: ) To naprawde jest świetna zabawa :multi: I Kora na agility :roll: Nie wyobrażam jej sobie w tej roli :eviltong: Uwilebiam grupowe fotki :loveu: Nawet jeśli ta grupka to tylko wda PSy :eviltong: Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 APSA, widzisz, jakam madra?:evil_lol: ja po przecztaniu grudniowego MP tez zaczelam szkolic do dog dance:evil_lol: ale raczej w sensie sztuczek:) uwielbiam fotki w takim sloncu:loveu::loveu: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Ola&Kora']A mam jeszcze pytanko :p Czy ty swoje sucze trenujesz do Dog Dance? Czy tylko tak dla rozrywki i zabawy ćwiczycie "niezwyczajne" sztuczki? ;) Bo ja z moją już od prawie roku ćwiczymy Canine Freestyle :p Moje pierwsze skojarzenie: skąd się tam wzieła Kora??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja też myslalam, że to Kora :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote=haska_12;Ja też myslalam, że to Kora :loveu: :evil_lol: :loveu: Hehehe dupki mają bardzo podobne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='APSA'] Witaj Luizo :multi: Może Saba i Cerber mają wspólnego przodka w dziesiątym pokoleniu :evil_lol: heh mają na pewno coś wspólnego :P są psami :P to już jest coś wspołnego :D:D:D:D:D ale ja jestem szczera i mądra co :D heh ta foteczka podoba mi się najbardziej. Twója sunie ma przepiękną szyję, znaczy kolor na szyi i łapach, a mordke ma podobną do liska :D jest słodziutka, a ile ona ma lat?????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
APSA Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Ola, też uwielbiam grupowe :loveu: Mam nadzieję, że w przyszłości moja własna grupka się powiększy :) Filmik już kiedyś widziałam (nawet nie raz), pies jest fantastyczny :loveu: Witaj Haska :) Czyżby Kora miała taką szeroką doopkę, jak ta labka? :evil_lol: Ola, możesz w takim razie posisać laba do domniemanych przodków Kory :evil_lol: Viq, przez Ciebie muszę teraz przekopać dom, żeby znalećź grudiowy MP i sprawdzić, co tam było :evil_lol: Też uwielbiam takie słońce :loveu: Luiza, według dość dokładnych szacunków Punia ma koło 8 lat. U mnie jest od ponad pięciu. A futerko na szyi to chyba najmilsza część całej Puni :) Dalszy ciąg wczorajszego dnia. Po powrocie z treningu od razu poszłyśmy na spacer do lasu, żeby w pełni wykorzystać piękną pogodę :) oznakowane konne ścieżki :) Jagody w grudniu? :crazyeye: A jednak możliwe i do tego całkiem smaczne :) Wierzcie lub nie, ale na tym zdjęciu jest dzięcioł :evil_lol: Tutaj trochę lepiej go widać. Kto go znajdzie? Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 JA, JA WIDZE DZIĘCIOŁKA!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 i co, znalazlas mp? hmm.. chyba widze tego dzieciola:> Quote
APSA Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Znalacłąm MP :p Ola, brawo :multi: W nagrodę możesz rzucić Sabie patyczka :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 APSA; napisał(a):Ola, brawo :multi: W nagrodę możesz rzucić Sabie patyczka :evil_lol: Hura!!!! Uwaga Sabcia... RZUCAM!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Śliczne masz widoczki :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 dawno mnie tu nie było, a widzę foteczki :loveu: tu pięknie wyszły :loveu: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT3937.jpg Amstaf pierwsza klasa na tym portrecie:loveu: Quote
Bonsai Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Swietne zdjęcia, cudne krajobrazy, przekochane zwierzaki. :) Też mi się marzy agility z moim psem, ale: po 1. nie mam odpowiedniego psa (mam suńkę 12-letnią, która w wyniku pewnego wypadku w młodości nie może teraz zbytnio nadwyrężać jednej nóżki.. Z resztą młodością już nie grzeszy. Po 2. Nie ma toru agility w okolicach mojego miasta (albo bynajmniej mi o takim nie wiadomo). Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzien dobry :) Twoja galeria mi się coraz bardziej podoba :diabloti: Chyba będę tu coraz częściej zaglądac :diabloti:.. tylko daj popatrzec na nowe fotki :evil_lol: Quote
Agushka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 A no własnie Asiu. Gdzie nowe foteczki? Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzieńdoberek :p Co u ciebie słychać? Jak mija dzień? ;) Quote
Recommended Posts