Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieńdoberek :p

Ale śliczne zdjątka i filmiki :loveu: :loveu: :loveu:
Ja z moją też jesteśmy w trakcie nauki kroku hiszpańskiego :eviltong: Kora umie już cztery kroczki zrobić :loveu: :loveu:
Za to Pan Mysz wymiata :loveu: :loveu: :loveu: Jaki on jest szybciutki i żwawy :eviltong:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viq, rozmowę przeżyłam, choć nie liczę jakoś specjalnie, że coś z tego będzie - seminarium magisterskie może kolidować...
Eria, Mysz prosi o przekazanie Majci zgrzytanych pozdrowień :evil_lol:

Ola, gratulacje dla Kory :) Jak się już obie nasze sucze nauczą, to może wyślijmy je razem na jakiś konkurs taneczny, pasowałyby do siebie :lol:

Co do tago leżenia w fotelu - Saba faktycznie miała pretensje, że zawracam jej głowę i jeszcze błyskam po oczach. Natomiast Punia tylko na mnie pojrzała, westchnęła: "Rety, znów ten aparat" i czym prędzej zwinąła się w kłębek :)
Tylko jedno ucho miała na mnie nastawione :lol:

A teraz relacja z dzisiejszego słonecznego :loveu: dnia.
Punkt pierwszy - trening agility.

Czujny obserwator

Rozskakane goldenki :)

Posted

Ciąg dalszy - zmiana warty. Przepraszam, zmiana grupy :lol:

I Sabcia na koniec :)

(Punia powiedziała, że już się naskakała i na dziś wystarczy :evil_lol:)

Posted

A mam jeszcze pytanko :p Czy ty swoje sucze trenujesz do Dog Dance? Czy tylko tak dla rozrywki i zabawy ćwiczycie "niezwyczajne" sztuczki? ;) Bo ja z moją już od prawie roku ćwiczymy Canine Freestyle :p

Moje pierwsze skojarzenie: skąd się tam wzieła Kora??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hehe co za skok!!! :p :p

Posted

Viq, wszystko się zgadza :D Ćwiczymy w Pęcicach, marmurek to Asti, a Saba pięknie wygląda w powietrzu :lol:

Olu, trenujemy wszystko, co się da :evil_lol: Trudno mi powiedzieć, czy te obroty, krok hiszpański i inne takie to po prostu sztuczki, czy element tańca z psem. Chciałabym kiedyś ułożyć jakiś program freestyle, ale nie wiem, czy na chceniu się nie skończy :p
A Wy z Korą ćwiczycie w jakiejś szkółce? Ile już umiecie?
Jak to skąd Kora w Pęcicach? Przyjechała do nas na trening ;)
(Saba była widziana na światówce w Poznaniu, choć mnie tam nie było, więc czemu Kora nie miałaby wpaść do nas?)

Witaj Luizo :multi:
Może Saba i Cerber mają wspólnego przodka w dziesiątym pokoleniu :evil_lol:

Po treningu - spacer po pęcickich łąkach :)

Tak PSiska lecą do pańci :loveu:

Posted

APSA; napisał(a):
Olu, trenujemy wszystko, co się da :evil_lol: Trudno mi powiedzieć, czy te obroty, krok hiszpański i inne takie to po prostu sztuczki, czy element tańca z psem. Chciałabym kiedyś ułożyć jakiś program freestyle, ale nie wiem, czy na chceniu się nie skończy :p
A Wy z Korą ćwiczycie w jakiejś szkółce? Ile już umiecie?
Jak to skąd Kora w Pęcicach? Przyjechała do nas na trening ;)
(Saba była widziana na światówce w Poznaniu, choć mnie tam nie było, więc czemu Kora nie miałaby wpaść do nas?)

Ja po prostu kiedyś w necie zobaczyłam to: http://youtube.com/watch?v=NCAbF9577Mc i sie po prostu zakochałam w Dog Dance :loveu: Zaczełam sama szkolić, wymyślając bez niczyjej pomocy metody szkolenia :p
Umiemy już większość podstawowych sztuczek, ale do profesjonalnego układu jeszcze daleko... A najlepsze jest to że Kora nie umie czegoś co jest dosłownie podstawą tańca z psem - chodzenia przy nodze :D No i niestety przy chodzeniu tyłem dooopka jej skręca w lewo (jej lewo :eviltong: )
To naprawde jest świetna zabawa :multi:
I Kora na agility :roll: Nie wyobrażam jej sobie w tej roli :eviltong:

Uwilebiam grupowe fotki :loveu: Nawet jeśli ta grupka to tylko wda PSy :eviltong:

Posted

APSA, widzisz, jakam madra?:evil_lol:
ja po przecztaniu grudniowego MP tez zaczelam szkolic do dog dance:evil_lol:
ale raczej w sensie sztuczek:)
uwielbiam fotki w takim sloncu:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ola&Kora']A mam jeszcze pytanko :p Czy ty swoje sucze trenujesz do Dog Dance? Czy tylko tak dla rozrywki i zabawy ćwiczycie "niezwyczajne" sztuczki? ;) Bo ja z moją już od prawie roku ćwiczymy Canine Freestyle :p

Moje pierwsze skojarzenie: skąd się tam wzieła Kora??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja też myslalam, że to Kora :loveu: :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='APSA']

Witaj Luizo :multi:
Może Saba i Cerber mają wspólnego przodka w dziesiątym pokoleniu :evil_lol:

heh mają na pewno coś wspólnego :P są psami :P to już jest coś wspołnego :D:D:D:D:D ale ja jestem szczera i mądra co :D

heh ta foteczka podoba mi się najbardziej. Twója sunie ma przepiękną szyję, znaczy kolor na szyi i łapach, a mordke ma podobną do liska :D jest słodziutka, a ile ona ma lat?????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ola, też uwielbiam grupowe :loveu:
Mam nadzieję, że w przyszłości moja własna grupka się powiększy :)
Filmik już kiedyś widziałam (nawet nie raz), pies jest fantastyczny :loveu:

Witaj Haska :)
Czyżby Kora miała taką szeroką doopkę, jak ta labka? :evil_lol:
Ola, możesz w takim razie posisać laba do domniemanych przodków Kory :evil_lol:

Viq, przez Ciebie muszę teraz przekopać dom, żeby znalećź grudiowy MP i sprawdzić, co tam było :evil_lol:
Też uwielbiam takie słońce :loveu:

Luiza, według dość dokładnych szacunków Punia ma koło 8 lat. U mnie jest od ponad pięciu. A futerko na szyi to chyba najmilsza część całej Puni :)

Dalszy ciąg wczorajszego dnia. Po powrocie z treningu od razu poszłyśmy na spacer do lasu, żeby w pełni wykorzystać piękną pogodę :)

oznakowane konne ścieżki :)

Jagody w grudniu? :crazyeye: A jednak możliwe

i do tego całkiem smaczne :)

Wierzcie lub nie, ale na tym zdjęciu jest dzięcioł :evil_lol:

Tutaj trochę lepiej go widać. Kto go znajdzie?

Posted

Swietne zdjęcia, cudne krajobrazy, przekochane zwierzaki. :)
Też mi się marzy agility z moim psem, ale: po 1. nie mam odpowiedniego psa (mam suńkę 12-letnią, która w wyniku pewnego wypadku w młodości nie może teraz zbytnio nadwyrężać jednej nóżki.. Z resztą młodością już nie grzeszy. Po 2. Nie ma toru agility w okolicach mojego miasta (albo bynajmniej mi o takim nie wiadomo).