Marysia_i_gończy Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Hej! Ja tu zaglądam, ale jakoś czasu nie było, to wystawa, to obróbka, to coś... ale zapadło mi w pamięć to zdjęcie: [quote name='APSA'] Ja bym je kadrowała mniej więcej tak: Próbowałam jeszcze coś zrobić z tym promyczkiem, ale nie dała rady. Zresztą, jak teraz na to patrzę, to już mi się "moja" wersja przestała podobać :lol: Joke jest SUPER - piękny koń i z wyglądu, i z opowieści :) Bombowy :) Czy ten gończy agilitowy to Zula? :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
APSA Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Milena, mieliśmy Kufla, ale już od kilku lat nie trenuje. Ale kojarzę parę jamników startujących w agility :p Wiq, witaj w PSiej galerii :multi: Czyżbyście też "się klikały"? :cool3: Marysiu, witaj ponownie :) Kadrowanie to sztuka, z którą cały czas mam pewne problemy - na tym zdjęciu jednocześnie chciałam pokazać i trochę tajemniczego ciemnego lasu, i kolorowe pola za tym lasem, i jeszcze ten promyczek... Dołączasz do grona fanów Joke'a? :lol: Zgadza się - na zdjęciu najwspanialsza "alternatywna" gończa Zulka ;) Jeszcze trzy zdjęca z treningu: Quote
Czoko Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Oczywiście też przyszłam natychmiast z pierwszą wizytą - ale chyba rzeczywiście będę musiała skorzystać ze spisu treści i zaległości stopniowo nadrobię. Pozdrawiam Ewa Quote
bazylowa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ojej jak ja Wam wszystkim tego agility zazdroszczę... Jak się mieszka w takiej dziurze to nie ma szans:shake: Quote
eria Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ael piękna ta borderka!!! I ten groenendael też boski - uwielbiam belgi:loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 husky:multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: masz wiecej jego fotek?????? Quote
wiq Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 my sie juz nie klikamy od jakiegos roku, ale mam duzy sentyment do tej metody;) choc kto wie - moze to bedzie znow nasz sposob na dlugie zimowe wieczory...;) p.s.tez uwielbiam belgi:loveu: Quote
APSA Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Dla miłośników haszczaków: I dla miłośników belgów: W następnym odcinku coś dla miłośników gryzoni :) Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 To już się nie mogę doczekać następnego odcinka :) Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :p:p:p:p czyzby agilitujaca swinka morska lub szczur?;) Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Wiq mysz najprawdziwsza polna mysz. Ale jaka :):) :) Quote
APSA Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Obiecany gryzoń :razz: Droga wolna? To wychodzę. Zwiedzanie: Oswojony? W siennej norce Czyścioszek :) I dwa filmiki (niestety dość ciemne)Zwiedzanie wanny Klatkowe agility ;) Oraz filmik z Sabą :) Punia też czasem ma takie mordercze zapędy :evil_lol: Dziś na spacer poszedł z nami Dinek. W pewnym momencie Punia się rozbrykała, pobawiłam się z nią, potem patrzę - a Dinek też ma ochotę na zabawę. Zaczęłam go zaczepiać, a on ukradł mi rękawiczkę i zaczął mordować :diabloti:. A potem zdarł mi z ręki drugą i to samo. Na to Punia stwierdziła, że ona się jeszcze nie wybrykała i dobiła rękawiczkę :diabloti: A w tym wszystkim plątała się Saba i jęczała, żeby jej rzucić patyczka :evil_lol: Nie rozumiem tylko, czemu one wszystkie nie mogły się bawić ZE SOBĄ. A jutro czeka mnie pierwsza w życiu rozmowa w sprawie pracy :nerwy: Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Boski Pan Mysz :) Filmiki rzeczywiście ciemne ale dało się zobaczyć że coś się miota po klatce :) Saba za to uskutecznia miotanie sznurem. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to nie wiesz, że fajnie jest się bawić ze SOBA ale z Pańcią jest "najlepsiejsza" zabawa? Quote
milena182 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 mysz sliczna planujesz ja wypuscic jak to pierwsza?moim psom sie jeszcze nie zdazylo morddowac rekawiczki ale pluszaki i to jeszcze piszczace...:diabloti::angryy::diabloti::evil_lol: Quote
eria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Psy jak psy, ale w tej galerii największą atrakcję stanowi dla mnie Pan Mysz :loveu: :loveu: :loveu: Więcej sesji Mysza !!!! Quote
APSA Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Pan Mysz przesyła swoim wiernym wielbicielkom uprzejme podgryzanie klatki: ZGRZYT ZGRZYT :evil_lol: Milena, tego Mysza raczej już nie wypuszczę - znów idzie zima, a on przyzwyczajony do domowych luksusów :) Poza tym ostatnio chyba chorował - przez kilka nocy z rzędu nie podgryzał klatki :-o aż się zaczęłam martwić. Mysz jest najstaranniej obfotografowywany :evil_lol: Dla żadnego innego zwierzaka nie przygotowuję najpierw stanowiska fotograficznego w wannie :lol: To jeszcze dwa zdjątka: Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 APSA dziekuje za fotki haszczaka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
APSA Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Marta, nie ma za co :) Wczoraj była piękna pogoda, słońce świeciło :loveu: a ja musiałam siedzieć na uczelni :placz: Koniec zajęć o zachodzie słońca :shake: Na szczęście dzisiaj też świeci i zamierzam to wykorzystać :p A tymczasem PSy, które z założenia miały nie mieć wstępu na meble. Czy wyglądają, jakby czuły się choć trochę nieswojo? :evil_lol: I trochę szkolenia (na razie sama Saba):krok hiszpański obrót wokół mne tyłem :) Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 slodki Mysz:loveu: filmiki zaraz obejrze:cool3: a jak rozmowa? Quote
Usia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 I dla miłośników belgów: super ja równiez dziekuje za haszczaka ;) no i jak mogłas jej przeszkodzić :mad: ;) Quote
eria Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 u APSY zdjęcia są zawsze cudowne, filmików nie oglądam bo na moim kompie wy się godzinę otwierały:shake: Pan Mysz- debeściak (Moja Majcia też nocami gryzie pręty klatki ZGRZYT ZGRZYT):evil_lol: Quote
Agushka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No tak, szczególnie tutaj się PIes czuje strasznie nieswojo, Aż z tej "nieswojości" się Puni przysnęło :) Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :loveu: :loveu: jak pani mogla przeszkodzic:mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts