milena182 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 sliczny kon oczy ma jak syberianka kesi Quote
APSA Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Olu, zawstydzasz mnie :oops: Ciekawe, czy Joke ucieszyłby się z porównania do Mansona :evil_lol: Milena, to może on jest Syberian Halfblood Quorter Horse? :evil_lol: Quote
eria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Niebieskie oko u konia fachowo nazywa się "rybim okiem" ;) Quote
Tośka_m Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Piękna opowieść o Joke'usiu :loveu: Jeszcze nigdy nie widziałam różnookiego konia, świetny jest :-o Quote
APSA Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Eria, a Bronka tarantka ma "żabi pysk" :lol: Tośka, masz ochotę poznać go osobiście :cool3: Dziś na spacerze na chwilę zaświeciło nam słońce :multi: Efekt: Gacek wielkouch :lol: Zapatrzony :crazyeye: niedługo grudzień, a one jeszcze rosną! :evil_lol: Saba: Masz tam coś? Dasz? Gacek: Masz tam coś? Dasz? Punia: Znowu każą pozować... :shake: Biedna mała zamęczana Punienka :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Extra!!! :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam kiedy cała gromadka jest na jednym zdjęciu :loveu: Quote
eria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Śliczne, najbardziej mi Punia do gustu przypadła:loveu: APSA - już mnie olśniło , po co chciałaś portrety Foxi :evil_lol: Będę czekać z niecierpliwością ! A może jakbym ładnie poprosiła, to i Kreon by się załapał?? Quote
Tośka_m Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='APSA'] Tośka, masz ochotę poznać go osobiście :cool3: A to jest propozycja? :cool3: Jakie ManMaty :loveu: Na kurdupelki nie robią takich szelek i Oz musi biegać w no name'ach :evil_lol: Pięęęękny portret!! :loveu: Quote
Agushka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Cudowności :loveu::loveu::loveu: Asia czy ja mogę spróbowac przerobić to zdjęcie na haft? Joke ma niesamowitą grzywę i ogon... Pięknie opowiedziałaś jego historię... A młodemu "do pyska" z tymi modrzewiowymi igiełkami. bo to co widzę w tle to chyba żywopłot modrzewiowy? Quote
milena182 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 apsa nie chcialabys zeby gacek zostal u ciebie? Quote
APSA Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Ola, też lubię, jak się wszystkie na jedno zdjęcie załapią :loveu: Niestety to się zwykle udaje tylko na zdjęciach pozowanych. To poniżej to jedno z moich ulubionych :loveu: Chwilę póżniej Saba z zimną krwią zamordowała niewinną nornicę :diabloti: Tośka, ja już od dawna myślę o tym, żeby skombinować na Polanę całą paczkę :cool3: A ja nawet nie wiedziałam, jakiej firmy są te szelki :eviltong: Punia czasem chodzi w czarnych z taśmy, też przejętych po Sabie (jaka ta Saba wszechstronna - pożycza szelki i mniejszym, i większym :evil_lol:) Agushka, oczywiście że możesz :loveu: A jak już przerobisz, to poproszę skan/zdjęcie tego haftu, żeby go sobie wydrukować i na ścianie powiesić :) Zgadza się, młody ma modrzew na nosie. Nie udało mi sie go ufocić, jak miał prawie całą "twarz" w rudym igliwiu :evil_lol: Milena, jakbym miała warunki na trzeciego psa na stałe - wzięłabym Tufa lub ewentualnie tego. Gacek jest pięknym, młodym psem ze wspaniałym charakterem, ma duże szanse na szybkie znalezienie domu. Eria :cool3: Może by i Kreon się załapał. Ale tak jak poprzednio - najpierw odczekam, aż zapomnisz, że mnie prosiłaś o portret :evil_lol: Quote
eria Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 APSA !!!!!!!!!!!!!! no po prostu mnie zatkało !!!! :loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKUJĘ !!!! Quote
morisowa Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='milena182']apsa nie chcialabys zeby gacek zostal u ciebie? Prawowitą "właścicielką" podlaskiego gacka jestem ja i to ja będe decydować, z kim podpiszę umowę adopcyjną :p Apsa nie ma szans! :diabloti: On za młody, za ładny, za grzeczny :diabloti: Dla Apsy jest Tuf :evil_lol: Też uwielbiam ten portrecik - ulubione psiska razem :loveu: Quote
bazylowa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Rewelacja !!!!!! Świetnie wyglądają razem :loveu: Quote
bazylowa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cudny jest ten koniś!!!! Oczy, grzywa i ogon ... Quote
APSA Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Witaj MamoPreclaiBazyla :multi: Mam nowe zdjęcia, jutro powinnam wkleić :cool3: A gacek pojechał dziś do nowego domu :loveu: Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Szkoda :( ale tylko dlatego, że więcej fotek gackowych nie będzie, ale ciesze się że tak szybko mu się udało. :multi::multi: Quote
APSA Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Nie będzie tylko moich gockotek, nowi właściciele obiecali, że przyślą zdjęcia i relacje :) Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 To mam nadzieję że nam też pokażesz :) Quote
APSA Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Obiecane zdjęcia - z wczorajszego treningu agility :) Golden bladym świtem Gość :loveu: W oczekiwaniu na swoją kolej :) Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ale sliczne oczko:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ale piękny gronek :loveu::loveu::loveu: I ten obok gronka też śliczniasty, oczka ma niebywałe.... Quote
APSA Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Ten obok grokna to border collie - Dżaja, która już dzielnie trenuje :) Kilku innych uczestników treningu: Nagroda za trudy już w pysku :) Quote
milena182 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 a nie macie tam jamniczka w waszym klubie? Quote
wiq Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 hej! piekne masz lachony:loveu:;) kojarzem Cie z klikera:p Quote
Recommended Posts