Agushka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 No to przygód miałyście bez liku :lol: Punia mądrala wiedziała gdzie iść a że potem jej się troszkę "pozajączkowało" to pewnie ze zmęczenia. Albo stwierdziła, że już Cię wyprowadziła na znaną Ci dróżkę i na tym jej rola się kończy :) Dobrze masz z tym "lasem pod nosem"... ja niby też nie mam na co narzekać ale jednak do lasu musze kawałek podjechać. Z komentowaniem fotek się wstrzymam bo czekam na dalszy ciąg :evil_lol::evil_lol: Quote
APSA Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Z dzisiejszego spaceru więcej nie ma :p Mogę za to wkleić jeszcze trochę zawodów: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/agility/DSC_0035.jpg http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/agility/DSC_0034.jpg Quote
Tośka_m Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Wśród moich znajomych popularne jest powiedzenie "Jedziesz Mariusz, Jedziesz!!" (Pudzian rzecz jasna :cool3: ). Oglądając zdjęcia z zawodów można tylko zakrzyknąć "Jedziesz, Apsa, jedziesz!!" :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 No i o te z wystawy mi chodziło bo napisałaś że c.d.n.. to czekałam :) Saba jest cudowna na tych fotkach :loveu::loveu::loveu: Punia oczywiście też ale to wiadomo. To pierwsze zdjęcie Saby wygrało w naszym domowym konkursie (jury: ja i mój syn Michał) My się codziennie zajadle kłócimy, które zdjęcie nam się najbardziej podoba a w tym przypadku byliśmy jednogłośni:lol::lol: Quote
olekg89 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Żal mi tego psiaka nie dałoby się przepiać go na linke taką metalową powlekaną czerwonym czyms? Wytrzymała ale o niebo lżejsza od tego łańcucha.A na kogo on się tak złości na zdjęciu? Fotki super.Widziałem was rok temu na zawodach agility sylwestrowych :D Ja byłem z Kają która miała wtedy zszytą łape i chodziła i skakała w bucie ::P Quote
Agushka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Oleg a gdzie taką linkę można kupić? Bo o tym nie pomyślałam. Mój porąbany teść trzyma psy na łańcuchach, próbowałam już każdej metody ale na tego człowieka żadna nie skutkuje :angryy::angryy: Jak kupie taką linkę i sama je przywiążę to może da sobie spokój. Najwyżej popatrzy na mnie jak na wariatkę ale to nic nowego... Sorka APSA że u Ciebie ale od razu kuję żelazo póki gorące :) Quote
APSA Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Tośka, może lepiej "Jedziesz, Punia, jedziesz!"? :lol: Olekg, obawiam się, że ciężar łańcucha to akurat pomniejszy problem :shake: Nie jestem nawet pewna, na ile regularnie ten pies dostaje wodę... A złości się na mojego ojca, który go zaczepia. Ja Was nie pamiętam :oops:, majaczy mi tylko jakiś pies w bucie. Czy to Wy? Agushka, nie szkodzi. Na niektórych niestety nie ma sposobu :shake: Sabcia cieszy się z kolejnych fanów :evil_lol: Trochę latającego pSa :cool3: (a ostrzegali, że na głowę wejdzie :evil_lol:) Quote
Tośka_m Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ja też chcę takiego psa, który za frizbi lata :-( Zamieńmy się, jak Ci dam rudego, Ty mi pręgowaną i jeszcze dam Ci 15 kg royala, dobra? :diabloti: (a ostrzegali, że na głowę wejdzie :evil_lol:) Quote
APSA Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Punia z rudym - fajne zestawienie. A Sabę pewnie możnaby poznać z Gorbim. Czyli same plusy :evil_lol: Tylko Moris nie byłby zadowolony :evil_lol: Mamy dziś słońce :multi: Saba latająca za piłeczką ;) A piłeczka gdzie??? TAM! c.d.n. Quote
eria Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Eria, a czy słyszałaś o opisanych przypadkach wścieklizny u ptaków? nie słyszałam, przerabialiśmy wściekliznę z jednym z weterynarzy z którym mam zajęcia i to właśnie on nam mówił że źródłem zakażenia są wszystkie zwierzęta stałocieplne, tylko są róznice w podatności na infekcje. I jeszcze że najbardziej wrażliwe są miesożerne, potem roślinożerne, potem człowiek... Quote
Agushka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Saba jest rewelacyjna. Jej skrzydeł nie potrzeba, żeby latać. Quote
APSA Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Dla jedynej wiernej fanki Saby ;) jeszcze trochę: Dorwę ją, dorwę! Dorwana :) Leeecęęę! Pędzę do ciebie ile sił w łapach! Quote
APSA Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Dla odmiany troche Puni :) Bardzo dynamicznej Puni ;) Udało mi się zmusić ją do ruchu - widać jaki to dla niej wysiłek! A potem Punia się rozbrykała i już nie musiałam jej do niczego zmuszać :) Quote
Marta_Ares Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Piekne psy:loveu: :loveu: i jak zawsze swietneeeee foty Quote
Agushka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ja nie mogę. Punia, ależ się rozhuśtałaś!! :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Toż to kupa szaleństwa w jednym małym kudłatym ciałku :loveu::loveu::loveu: I latająca Sabcia :multi::multi: Asia ja mam dziś od rana dobry humor a teraz mam jeszcze lepszy :lol: Twoja galeria z rana to jak skondensowany uśmiech... Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Superman normalnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj Sabcia się musiała wcześniej redbulla chyba napić :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Tośka_m Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dla jedynej wiernej fanki Saby ;-) W tym miejscu masz rzecz jasna na myśli mnie? :mad: Jak mogłaś!? Jak mogłaś zmuszać PSicę do wysiłku? :evil_lol: Rozpędza się... I piękny ukłonik zabawowy :loveu: Quote
APSA Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Marta, PSy bardzo dziękują za komplement :lol: Agushka, zawstydzasz mnie :oops: Ola, ona według niektórych jest mieszańcem rasy, co ma redbulla w genach :evil_lol: (czyli border collie) Albo za dużo ptaków podglądała w młodości :lol: To jeszcze troszkę :) Ile to się biedny pieS musi namęczyć :evil_lol: Żeby dobyć piłeczkę Dorwę! Kto tak potrafi (odbijać się o brzeg fotografii :lol:) Ładne mam ząbki :cool3: I się wydało, jaki ma charakterek :evil_lol: Quote
APSA Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Tośka, oczywiście, oczywiście :lol: Wszyscy wiedzą, że ja się lubię znęcać nad zwierzętami :diabloti: Punia dziękuje za uwagę Quote
morisowa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 APSA napisał(a):Wszyscy wiedzą, że ja się lubię znęcać nad zwierzętami :diabloti: Oj tak, potwierdzam! i ja przy Tobie nauczyłam się znęcania :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: BOMBA!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Eh, co ja bym dała żeby i mój cielak tak ładnie się obijał :roll: Ona to jak już przednie łapy uniesie to jest sukces :eviltong: :eviltong: Quote
Usia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Czy to kot czy samolot nieeeeeeee to punia !! ;) super fota:multi: Quote
milena182 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hej masz sliczne sunie ale moja uwage szczegolnie zwaca Punia poniewaz jej charakter jest niesamowicie podobny do mojej Diany:cool3: Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Mnie też bardziej Punia przekonuje :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts