Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to przygód miałyście bez liku :lol: Punia mądrala wiedziała gdzie iść a że potem jej się troszkę "pozajączkowało" to pewnie ze zmęczenia. Albo stwierdziła, że już Cię wyprowadziła na znaną Ci dróżkę i na tym jej rola się kończy :) Dobrze masz z tym "lasem pod nosem"... ja niby też nie mam na co narzekać ale jednak do lasu musze kawałek podjechać.
Z komentowaniem fotek się wstrzymam bo czekam na dalszy ciąg :evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wśród moich znajomych popularne jest powiedzenie "Jedziesz Mariusz, Jedziesz!!" (Pudzian rzecz jasna :cool3: ). Oglądając zdjęcia z zawodów można tylko zakrzyknąć "Jedziesz, Apsa, jedziesz!!" :evil_lol:

Posted

No i o te z wystawy mi chodziło bo napisałaś że c.d.n.. to czekałam :) Saba jest cudowna na tych fotkach :loveu::loveu::loveu: Punia oczywiście też ale to wiadomo. To pierwsze zdjęcie Saby wygrało w naszym domowym konkursie (jury: ja i mój syn Michał) My się codziennie zajadle kłócimy, które zdjęcie nam się najbardziej podoba a w tym przypadku byliśmy jednogłośni:lol::lol:

Posted

Żal mi tego psiaka nie dałoby się przepiać go na linke taką metalową powlekaną czerwonym czyms? Wytrzymała ale o niebo lżejsza od tego łańcucha.A na kogo on się tak złości na zdjęciu?

Fotki super.Widziałem was rok temu na zawodach agility sylwestrowych :D
Ja byłem z Kają która miała wtedy zszytą łape i chodziła i skakała w bucie ::P

Posted

Oleg a gdzie taką linkę można kupić? Bo o tym nie pomyślałam. Mój porąbany teść trzyma psy na łańcuchach, próbowałam już każdej metody ale na tego człowieka żadna nie skutkuje :angryy::angryy: Jak kupie taką linkę i sama je przywiążę to może da sobie spokój. Najwyżej popatrzy na mnie jak na wariatkę ale to nic nowego...
Sorka APSA że u Ciebie ale od razu kuję żelazo póki gorące :)

Posted

Tośka, może lepiej "Jedziesz, Punia, jedziesz!"? :lol:

Olekg, obawiam się, że ciężar łańcucha to akurat pomniejszy problem :shake:
Nie jestem nawet pewna, na ile regularnie ten pies dostaje wodę...
A złości się na mojego ojca, który go zaczepia.
Ja Was nie pamiętam :oops:, majaczy mi tylko jakiś pies w bucie.
Czy to Wy?

Agushka, nie szkodzi. Na niektórych niestety nie ma sposobu :shake:
Sabcia cieszy się z kolejnych fanów :evil_lol:

Trochę latającego pSa :cool3:

(a ostrzegali, że na głowę wejdzie :evil_lol:)

Posted

Ja też chcę takiego psa, który za frizbi lata :-( Zamieńmy się, jak Ci dam rudego, Ty mi pręgowaną i jeszcze dam Ci 15 kg royala, dobra? :diabloti:

(a ostrzegali, że na głowę wejdzie :evil_lol:)

Posted

Punia z rudym - fajne zestawienie. A Sabę pewnie możnaby poznać z Gorbim. Czyli same plusy :evil_lol: Tylko Moris nie byłby zadowolony :evil_lol:

Mamy dziś słońce :multi:
Saba latająca za piłeczką ;)

A piłeczka gdzie???

TAM!

c.d.n.

Posted

Eria, a czy słyszałaś o opisanych przypadkach wścieklizny u ptaków?

nie słyszałam, przerabialiśmy wściekliznę z jednym z weterynarzy z którym mam zajęcia i to właśnie on nam mówił że źródłem zakażenia są wszystkie zwierzęta stałocieplne, tylko są róznice w podatności na infekcje. I jeszcze że najbardziej wrażliwe są miesożerne, potem roślinożerne, potem człowiek...

Posted

Dla odmiany troche Puni :) Bardzo dynamicznej Puni ;)

Udało mi się zmusić ją do ruchu - widać jaki to dla niej wysiłek!

A potem Punia się rozbrykała i już nie musiałam jej do niczego zmuszać :)

Posted

Ja nie mogę. Punia, ależ się rozhuśtałaś!! :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Toż to kupa szaleństwa w jednym małym kudłatym ciałku :loveu::loveu::loveu: I latająca Sabcia :multi::multi: Asia ja mam dziś od rana dobry humor a teraz mam jeszcze lepszy :lol: Twoja galeria z rana to jak skondensowany uśmiech...

Posted

Dla jedynej wiernej fanki Saby ;-)

W tym miejscu masz rzecz jasna na myśli mnie? :mad:

Jak mogłaś!? Jak mogłaś zmuszać PSicę do wysiłku? :evil_lol:

Rozpędza się...

I piękny ukłonik zabawowy :loveu:

Posted

Marta, PSy bardzo dziękują za komplement :lol:

Agushka, zawstydzasz mnie :oops:

Ola, ona według niektórych jest mieszańcem rasy, co ma redbulla w genach :evil_lol: (czyli border collie) Albo za dużo ptaków podglądała w młodości :lol:

To jeszcze troszkę :)
Ile to się biedny pieS musi namęczyć :evil_lol:

Żeby dobyć piłeczkę

Dorwę!

Kto tak potrafi (odbijać się o brzeg fotografii :lol:)

Ładne mam ząbki :cool3:

I się wydało, jaki ma charakterek :evil_lol:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: BOMBA!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Eh, co ja bym dała żeby i mój cielak tak ładnie się obijał :roll: Ona to jak już przednie łapy uniesie to jest sukces :eviltong: :eviltong: