Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiciulka :loveu: cudna kicia, super fotki, dzięki Apsa! Ona jest na prawdę piękna :loveu: buraska moja kochana :loveu:

[quote name='APSA'] A oto jaki "domek" znalazła sobie Kicia :evil_lol:

Małe wyjaśnienie: to mój chlebak :lol: Kicia z resztą towarzystwa (poza Myszem) wpadła do mnie w odwiedziny. No i takie urocze miejsce sobie znalazła. Całe szczęście, że nie było brata i bratowej, bo już by nie było tak wesoło :diabloti:

Posted

Ale gały!!!
APSA jak wklejasz filmiki- mnie to trzeba napisać krok po kroku, jakbyś mysza uczyła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tak myślę, że szybciej by pojął!!!
SABA tym razem była lepsza!!! Nasz CZADZIK potrafi stać na tylnych łapkach i kręcic sie w kólko nawet bez łapówki-chcialam,żeby gogunia mogła sobie taki filmik wkleić u siebie!!!

Posted

Dziś poprawiłam pogodę na tyle, że Kicia wyszła... ale czym prędzej schowała się pod daszek

PSom pogoda oczywiście wcale nie przeszkadzała

Punia włączyła już tryb zimowy - na spacerach zamiast się snuć szaleje!

Bajkowy domek :)

Po południu nie było już śladu po śniegu...

I portrecik psa

wykonany takimi ambitnymi kredkami :evil_lol:

Posted

APSA domek naprawdę jak z bajki. Musi być miło wracać do takiego miejsca w mroźny wieczór... A Kicia wyrasta na gwiazdę Twojej galerii :) Ale w dalszym ciągu moim faworytem jest Pan Mysz.
Oglądałam Twoje świnki. Zaraz po psach to moje ukochane zwierzątka. U mnie w domu od kiedy pamiętam zawsze mieszka prosiaczek. Miesiac temu pożegnaliśmy Bulmę. Była u nas 9 lat. Moje dziecko wpadło w czarną rozpacz, to była pierwsza śmierć z jaką się zetknął. Odeszła mu na rekach. Nie mógł się pogodzić z pustą klatką i teraz zamieszkała u nas Luśka :) Już zapomniałam ile taki prosiak rozrabia jak jest mały. Samo szczęscie hihihi.

Posted

Ja teraz choruję na świnkę morską, jak tylko gdzieś jakąś zobaczę... Dobrze, że jest chociaż ten Pan Mysz. Poniżej zeszłoroczne zdjęcia - reakcja Saby na nowego domownika:

I jeszcze coś dla miłośników Saby i szkolenia:

W obu ćwiczeniach chodzi o to, żeby pies się obracał pozostając jednocześnie łapami na podstawce. Same w sobie mogą się przydać może do tańca z psem, ale pomagają psu poprawić kontrolę nad różnymi częściami ciała (a przynajmniej takie jest założenie :p)

Posted

STRASZNI MI SIE PODOBA SZCZEGÓLNIE TO, ŻE DOAJESZ TROSZECZKĘ KOLORU!!!
A PSice -ZNOWU OBEJRZAŁAM!!!
TY TAK CODZIENNIE Z NIMI ĆWICZYSZ???
A INNE ZAJĘCIA -JAK NA WSZYSTKO ZNAJDUJESZ CZAS???
DOMKU TO CI ZAZDROSZCZĘ!!!
W OGÓLE U CIEBIE JAK W RAJU!!!

Posted

Jakie cudo kudłate!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Jak mnie najdzie, to ćwiczę z PSicami codziennie (ze dwa razy dziennie po parenaście minut), a potem mi się znudzi i robię dwa miesiące przerwy. Teraz akurat mi się chce, więc ćwiczymy, szczególnie że pogoda nie zachęca do spacerów, a jakoś psiska zająć trzeba.

Jeszcze ostatnia partia wakacji - zdjęcia ze Zwierzyńca :lol:
Spędziliśmy tam ostatni weekend września.

Tutaj mieszkaliśmy:

Wnętrze

Jak zobaczyłam, jak tam czysto i porządnie, dziwnie się czułam wpuszczając w to moje prosiaczki...

Nasz gospodarz ;)

U teściów gospodarzy mieszkał taki słodziak

Chciał się z nami zabrać do Warszawy :lol:

Gospodarze zabrali nas na wycieczkę krajoznawczą stylowym pojazdem

Trzeci konik - dwulatka - biegnie za bryczką luzem

Pokazali nam kapliczkę w polu...

... piękne widoki...

... a ja jak zwykle skupiałam się na czym innym

Posted

Kościół w Zwierzyńcu

Siedziba Roztoczańskiego Parku Narodowego

Koniki polne ;)

... i nie tylko

Piękny las - rezerwat

Duch drzewa

Pomnik przyrody :lol:

Ślady życia po życiu

* koniec *

Posted

Cieszę się, że znalazłam tę galerię. Twoje zdjęcia mają niepowtarzalny klimat. Te dzisiejsze "leśne" są niesamowite. A ostatnie z liściem na zasuszonym badylu na tle wody... dla mnie mistrzostwo świata

Posted

Bardzo mi miło, że się Wam u mnie podoba :grins:
Moniś, czy Ty aby nie przesadzasz z tą zimą?

Miałam dzisiaj fajny wykład. Dowiedziałam się, że "w to, że koleżanka myśli, to możemy śmiało wątpić, ale że myśli pies, każdy właściciel jest pewny".
I pomyśleć, że jeszcze cztery lata temu myślałam, że jestem na poważnej uczelni. :lol:

Wróciła piękna, listopadowa jesień, a ja pobiłam dziś swój rekord i zrobiłam na spacerze 500 zdjęć w ciągu pół godziny :-o

Punia w swojej ulubionej pozycji

i w wersji turbo

W czym może się tarzać Pies?

W patyczku!

c.d.n.

Posted

Mialam poczekać aż uzupełnisz do końca ale nie wytrzymałam :) Punia to żywe srebro, na jednej z pierwszych fotek wygląda jak szalony zając. Aaaaa pies się może tarzać praktycznie we wszystkim hihihi. Dobrze, że to był własnie patyczek :) Zreszta nie sądzę, że wytrzymałabyś, gdyby to było cosik innego :evil_lol::evil_lol:

Posted

Kiedyś Punia bardzo często przybierała pozycję "ukłon" i tak sobie stała. Teraz też czasem jej się zdarza, ale raczej woli położyć się w fotelu.

Agushka, na koniec dzisiejszych zdjęć musiałabyś długo czekać, będzie tego co najmniej kilka rat :evil_lol:
Punia szalony zając? Punia jest najspokojniejszym pieskiem, jakiego znam.
Zwykle :diabloti:
Ona jest silnie temperaturozależna, im zimniej, tym szybciej się porusza.
Latem spacery wyglądają tak, że Punia tuż za bramą staje i patrzy, po co ja głupia lezę dalej w taki upał?
A jak jest zimno, to aparat nie nadąża :evil_lol:

Dla odmiany nasz znajomy spacerowy - Dino "kawaler".

c.d.n. :cool3:

Posted

APSA napisał(a):

Punia szalony zając? Punia jest najspokojniejszym pieskiem, jakiego znam.
Zwykle :diabloti:

c.d.n. :cool3:

Hihihi no wcale nie zając, wcale :) :evil_lol::loveu:

Posted

Jeszcze trochę Saby, żeby nie czuła się poszkodowana :)

Piękny galop

Polowanie - dopadnięcie ofiary

I powrót z uśmiechem na pysku

c.d. jutro

Na dobranoc zagadka: co to za konstelacja? ;)

Posted

Agushka napisał(a):
A ja bym stawiał na węgielki w ognisku ale ja dziś zająca od wiewiórki nie odróżniam to pewnie i tu mi się pokiełbasiło nieco :)

Ja dopoero co sie obudziłam i ciężko myślę. Faktycznie tak wygladaja węgielki rozżarzone!!!!:cool3: