Agushka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='APSA']Witaj Agushka :) Ależ jest tych zdjęć sto razy więcej :diabloti:, tylko ta całe reszta niezbyt nadaje się do publikacji (zresztą nikt by nie wytrzymał takiej ilości :evil_lol:) Ja bym wytrzymała :biggrina: i pewnie nie tylko ja. Będę często zaglądać bo strasznie mi się tu podoba :evil_lol: Quote
APSA Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Samograju, :cool3: bardzo dziękuję :) Morisowa, będzie duuużo więcej, jak zacznę rozgrzebywać swoje archiwum. Ciasto upiekłam, a co! w końcu miałam iść do teatru (jakoś ostatnio działalność kulturalna i kulinarna mi się łączą :)) Wyssać... ech Agushka, zapewniam, że TEJ ilości zdjęć byś nie wytrzymała :p Dzisiaj trochę pobrykamy :D "Lecę bo chcę..." Na uspokojenie - widoczki Wieczorem zbłąkanych wędrowców kieruje światełko w ciemności Quote
morisowa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Przestanę Cię odwiedzać, jak będzie tu tyle koni!!! bo mi do czegoś się tęskno robi... (jakoś ostatnio działalność kulturalna i kulinarna mi się łączą :smile:) Bo gotowanie/pieczenie to też sztuka! Quote
Marta_Ares Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 ale piekny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to Twoj??? kocham koniki:loveu: Quote
samograj Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 "Słońce ostatnich kresów nieba dochodziło, mniej silnie , ale szerzej niż we dnie świeciło, całe zaczerwienione ,jak zdrowe oblicze gospodarza, gdy prace skończywszy rolnicze na spoczynek powraca. Już krag promienisty zwiesił sie na kraj boru i już pomrok mglisty łączy z sobą wierzchołki i gałęzie drzewa cały las w jedno wiąże i jakoby zlewa!... I bór sie zaczernił na kształt ogromnego gmachu. Słońce nad nim czerwone jak pożar na dachu! Wtem zapadło do głębi. Jeszcze przez konary błysnęło jak świeca przez okiennic szpary i zgasło. ..." "PAN TADEUSZ" Nie wiem czy dokładnie zacytowałam??? PIĘKNE ZDJĘCIA, JAK ZWYKLE!!! Quote
eria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 muszę to wykrzyczeć !! TWOJA GALERIA TO POEZJA DLA OCZU !!! Będę Was często odwiedzać, bo jeszcze tak pięknych zdjęć i ciekawych opisów nie widziałam, naprawdę ! Pozdrawiam APSA i banerek dla Ciebie : Quote
Agushka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Cudowne... Samograj dzięki Tobie piękne zdjęcia zyskały piękną oprawę literacką. Dziękuję. Chyba nie ma drugiej takiej galerii. Quote
APSA Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Marta, nie, niestety nie mój. Mój koń ciągle pozostaje w sferze marzeń... Samograju, pięknie :) Kto by się przejmował, czy przytoczone 100% poprawnie. Eria, dzięki za cudny banerek :loveu: Morisowa, mniej koni, mówisz? A pomyśl tylko, co by było, gdybym pisała magisterkę na ten temat, o którym marzyłam. Byłoby TO: (tym razem z magisterską dedykacją dla Tośki :grins:) klik=duży format Quote
samograj Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 APSA!!! POPRAWIŁAŚ I JAKIE CUDO WYSZŁO:crazyeye: WOW ARTYCHA PEŁNĄ GĘBĄ!!! Quote
Tośka_m Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='APSA'] (tym razem z magisterską dedykacją dla Tośki :grins:) Piękne!! :mdleje: Wzruszyłam się dedykacją, dziękuję :Cool!: Quote
morisowa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 U Apsy to same cuda, nawet mnie skłoniła do odwiedzania działu "galeria" (i tylko Apsę tu odwiedzam...) :loveu: :loveu: :loveu: a kiedyś będę miała wilczaka i już!!! jako tego 8-ego, czy 10-tego psiaka, ten jeden rasowy z rodowodem u mnie :eviltong: Widzisz, Apso, w Twojej galerii odżywają marzenia. Quote
eria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 no po prostu słów mi brakuje :loveu: jutro Waszą galerię obejrzę strona po stronie :loveu: Quote
simbik Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Śliczny koniś :loveu: jak to ja mówię na takie kasztany - marchewkowy :lol: . No i zdjęcie rewelacyjne. Quote
samograj Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 APSA!!! Tamiczek zwróciła mi uwagę, bo ja nie zauważyłam w podpisie moich cudnych psiaków za TM, że jest błąd: RUDA czyli RUDULKA i KOREK czyli KORASEK Quote
APSA Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Agushka, zgadza się, dobrze mieć za gościa Samograja :razz: Samograju, ten wilk powstał dzięki Twojemu wątkowi rysunkowemu :loveu: Tośka, nie ma za co :) Postaraj się, to następny rysunek będzie z Twojego zdjęcia :cool3: Eria, zapraszam, zapraszam :lol: Simbik, witaj :) Następny koinomaniak? ;) Morisowa, nie spodziewałam się takich efektów działania galerii :) A mi się śnił wilczak, i to taki z przewagą cech wilczych. Chciał się rzucić na moją LAMĘ :-o (poza lamą miałam jeszcze alpakę i wielbłąda... fajnie :lol:) Dziś znów się pochwalę, jakie moje maleństwa mądre (w przeciwieństwie do ich pani, która zapomniała, gdzie ma stać, żeby się zmieścić w kadrze :roll:) Slalom międzynożny i dostawianie się do nogi w wykonaniuPuni Saby Jeszcze Mysz, który zbija u mnie kokosy :evil_lol: Na koniec kolejny rysoportrecik :) Quote
samograj Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='APSA']Agushka, zgadza się, dobrze mieć za gościa Samograja :razz: Samograju, ten wilk powstał dzięki Twojemu wątkowi rysunkowemu :loveu: MIŁO MI OGROMNIE!!!:loveu: :oops: :oops: :oops: :loveu: [quote name='APSA'] PuniSaby BOMBA!!! NO TO NA POKAZY Z NIMI!!! SABA uciekła ci z kadru [quote name='APSA'] Jeszcze Mysz, który zbija u mnie kokosy :evil_lol: Na koniec kolejny rysoportrecik :) MYSZOR ZAJEFAJNY o korasku juz pisałam- cudo Quote
eria Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 APSA ...nie chciałabyś tak mojej Foxi narysować :cool3: :cool3: ?? przepiękne zdjęcia robisz, tu nie ma ani jednej przeciętnwj fotki, tu są same fotografie :multi: Quote
Tośka_m Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Oj, APSA - z kadru wychodzisz przepięknie :loveu: A na serio - PSice przepięknie zarzucają doopkami :thumbs: Quote
APSA Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Samograju, Ruda z Korkiem poprawione są w Twojej gallerii-nie-galerii. Przyznam się, że to moje pierwsze kroki (korki? ;)) w PhotoShopie Tośka, bo się :oops: i suki też ;) Eria, pomyślę :cool3:, ale za trochę, bo już mam kolejkę To jeszcze fotografia na dobranoc :) Quote
Agushka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Alllee masz mądre psy:loveu: A jakie w pańcię wpatrzone. Co tam kadr, najważniejsze się zmieściło, troszeczkę tylko uciekło :evil_lol: A mysz ma u Ciebie jak w raju, moje za sprawą szanownego małżonka wszystkie sa już chyba za TM. Znalazły sobie mieszkanie w małym fiaciku po moim dziadku, wygryzły pół siedzenia no to TZ wypowiedział im wojnę. I chyba wygrał... Quote
morisowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Cudne suńcie masz! przekaż im głaski ode mnie! a może jakieś zdjęcia Kici..? Quote
APSA Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Agushka, jak można żałować biednym myszkom małego Fiata :evil_lol: Morisowa, prosisz - masz :) Miałam wstawić wczoraj, ale nie mogłam znaleźć tych zdjęć. Zwróć uwagę na ogon Kici - właśnie spotkała kota sąsiadów A tu w moim bałaganie :roll:, za to widać w tle PSie pucharki :p I jeszcze coś z zeszłego roku. Nowość ze świata nauki - odkryto nowy gatunek latającego PSa. Niestety naukowcom udało się uwiecznić na zdjęciach jedynie moment startu. Quote
Ola&Kora Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Oooo, burasek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam takie kotki :loveu: :loveu: :loveu: Śliczna jest!!! Quote
samograj Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='APSA']Agushka, jak można żałować biednym myszkom małego Fiata :evil_lol: Morisowa, prosisz - masz :) Miałam wstawić wczoraj, ale nie mogłam znaleźć tych zdjęć. Zwróć uwagę na ogon Kici - właśnie spotkała kota sąsiadów A tu w moim bałaganie :roll:, za to widać w tle PSie pucharki :p I jeszcze coś z zeszłego roku. Nowość ze świata nauki - odkryto nowy gatunek latającego PSa. Niestety naukowcom udało się uwiecznić na zdjęciach jedynie moment startu. Zazdroszczę Ci Twoich psiaków i kontaktu z nimi, są tak w Ciebie wpatrzone:loveu: . Ja nigdy nie umiałam tak wyszkolić psa , jak widać to na Twoich filmikach - podoba mi sie ich natychmiastowa reakcja na każdy najmniejszy Twój gest!!! KICIA śliczna, i pucharki...no,no!!! Quote
Recommended Posts