Jump to content
Dogomania

DOG CHOW DISC CUP Warszawa - 3. eliminacja i Finał Krajowy

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Film będzie - jest ktoś, kto kręcił i obiecał zrobić z tego film. Jak tylko będzie gotowy (ok. 2 tygodnie) dam znać, jak można będzie go zdobyć.:multi:

Posted

drado napisał(a):
Film będzie - jest ktoś, kto kręcił i obiecał zrobić z tego film. Jak tylko będzie gotowy (ok. 2 tygodnie) dam znać, jak można będzie go zdobyć.:multi:

suuuuper... :p

to jakby co ja juz zamawiam... ;)

Posted

poniewaz jakos tak malo fotek z tych zawodow to postanowilem ze jednak wstawie zdjecia ktore z roznych wzgledow nie przeszly pozytywnie selekcji za pierwszym razem... lub po prostu zostaly przeze mnie przeoczone... :diabloti:
tak wiec oto reszta moich zdjec...

Posted

Aussie napisał(a):
To juz było powiedziane. Ale na jakim kanale to jest?

(bo ja takich programow nie ogladam juz od dosc dawna... ;) )

ZigZap to chyba jest właśnie kanał, ale głowy nie dam:lol:

Posted

Hmmm.. to ja o takim nawet nigdy nie słyszałam... i chyba w programach go nie podają?

Jak dotąd tez nie udało mi się znaleźć w programie Eurosport tych "Outdoor Games".

Posted

Zig Zap jest w programach (wprawdzie gdzieś na uboczu mało widoczny, ale jednak;) zaraz obok Jetix'u i Carton Network zdnacyś...

A na Great Outdoor Games, ja trafiłam dwa razy i zawsze to samo - jak ja lubie oglądać powótrki:evil_lol: To i tak było gdzieś około roku, więc nawet na razie nie marzę;)