PsychoSzczurek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 niuka napisał(a):Szejkowych talerzykow nie mialam okazji czyscic - i na cale szczescie - bo bym sie poplakala tam chyba ;) :diabloti: po nim talerzykow to chyba nie warto czyscic i tak nadaja sie tylko do zdjec :lol: Quote
Ajrisz Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Matko, corko i wszyscy synowie, az trzy zdjecia mojego plastikowego poduszkowca :crazyeye: I jakie ladne :loveu: Dzieki! Bylo reeewelacyjnie, swietna zabawa, baaardzo nam sie podobalo. :lol: Quote
Madzika Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 jak dajesz zdjecia do imagescheck to wejdz do my images i tam kopiujesz cała linijke na forum (cała działajaca fofrmulka i wklejasz tu) Quote
wendka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Lukaszu: dzieki za piekne zdjecia :multi: Ale nie wierze, ze to koniec czarno bialych (ze wskazaniem na postrzelona aussiczke :evil_lol: ) Wojtek_Z: nie poddawaj sie! Czekamy :lol: Quote
drado Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 A oto wyniki: Sobota - Puchar Mazowsza i ostatnia, 3. kwalifikacja do Finału Krajowego DCDC http://www.discbusters.com/wawals.html Niedziela, FINAŁ KRAJOWY DOG CHOW DISC CUP 2006 http://www.discbusters.com/FINAL2006.html POZDRAWIAM WSZYSTKICH, GRATULUJĘ I DZIĘKUJĘ za wszystko! Quote
kingula Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Boziuuu a ja myslalam ze zawody beda w ten weekend :-( :-( :-( Stresowalam sie jak pogodze wystawe z wycieczka na zawody a tu zawody przesiedzialam w domu :shake: Piękne zdjecia, szkoda ze nie moglam tego zobaczyc na zywo, nigdy jeszcze nie bylam na takich zawodach :oops: Quote
ŁukaszK Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='wendka']Lukaszu: dzieki za piekne zdjecia :multi: Ale nie wierze, ze to koniec czarno bialych (ze wskazaniem na postrzelona aussiczke :evil_lol: ) sprawdze jutro jeszcze raz ale ciezko bylo mi zrobic ci jakies zdjecia bo startoswalismy w malych odstepach czasu... ;) EDIT: przykro mi ale nie mam wiecej waszych zdjec... :/ P.S. ma ktos moze jakikolwiek filmik z tych zawodow...? :razz: Quote
niuka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Krzysku a znajdzie sie tam jakis Czarny? :loveu: Quote
wendka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 KrzysieK: :sweetCyb: a wiecej bialo czarnych (aussikow?) ? :modla: Quote
Recommended Posts