Jump to content
Dogomania

DOG CHOW DISC CUP Warszawa - 3. eliminacja i Finał Krajowy

Recommended Posts

Posted

Nie mam jak:placz: Do Warszawy jakoś bym trafiła, ale co dalej?! A nikt ze mną nie chce jechać:mad: (Jechałabym pociągiem do Warszawy centralnej, tam jest autobus do Powsina, ale trzeba gdzieś tam dojść, tylko że zostało stwierdzone "nie będziesz sama jeździć po Warszawie":/)

Boszhe! Ja już chce prawko!;)

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łukasz, brawo:multi: Jestem z Ciebie dumna, że się w końcu zgłosiłeś:cool3: A KreVetka na pewno bedzie super, jak zwykle (w koncu to moj belg no:eviltong:).

Posted

[quote name='zakla']A KreVetka na pewno bedzie super, jak zwykle (w koncu to moj belg no:eviltong:).
polemizowalabym... :eviltong: no ale do mojego belga to sie juz wiele ludzi przyznaje! :evil_lol:
no ale coz. Owoc Morza nie ma nic przeciwko bycia wlasnoscia publiczna! :)

Posted

[quote name='campanulla']polemizowalabym... :eviltong: no ale do mojego belga to sie juz wiele ludzi przyznaje! :evil_lol:
no ale coz. Owoc Morza nie ma nic przeciwko bycia wlasnoscia publiczna! :)

nie, nie, nie ;) Campanulla, Ty masz bordera w typie belga :razz:

Posted

ŁukaszK napisał(a):

nie mozna vaultow to juz wiem ale czy mozna dog catch po odbiciu od nogi...? bo tylko taki na razie umiemy... :p

co to znaczy po odbiciu?
jezeli mozesz to zrob tak aby Vetka wchodzila po Tobie. Nie musisz jej lapac w locie. Widzialam rozne wariacje dog catcha, rob tak jak Tobie jest najwygodniej. I zeby ostatecznie miala dysk w pysku.

Posted

Lulla Luck napisał(a):
Nie mam jak:placz: Do Warszawy jakoś bym trafiła, ale co dalej?! A nikt ze mną nie chce jechać:mad: (Jechałabym pociągiem do Warszawy centralnej, tam jest autobus do Powsina, ale trzeba gdzieś tam dojść, tylko że zostało stwierdzone "nie będziesz sama jeździć po Warszawie":/)

Boszhe! Ja już chce prawko!;)

Ja bym sie chetnie wybrala pokibicowac psiakom ;) Jedziesz z psiakiem jakims? Jesli bym jechala to mozemy sie jakos umowic i razem podjechac :oops: A jesli nie wypali co z Centralnego musisz przejsc (podjechac) 1 przystanek pod Rotundę i stamtad jezdzi autobus do Powsina nr.519. Nie wiem gdzie dokladnie odbeda sie te zawody, ale podejrzewam ze gdzies w okolicach petli autobusowej :p

Posted

wendka napisał(a):
co to znaczy po odbiciu?
jezeli mozesz to zrob tak aby Vetka wchodzila po Tobie. Nie musisz jej lapac w locie. Widzialam rozne wariacje dog catcha, rob tak jak Tobie jest najwygodniej. I zeby ostatecznie miala dysk w pysku.

nie wiesz jak wyglada odbicie od nogi (leg vault)...? :razz:
obrazowo piszac to: ja stoje unoszac zgieta w kolanie noge a vetka sie od niej odbija i lapie dysk... a w tym czasie ja lapie ja... :p
bardzo ladnie nam to wychodzi i chcialbym to pokazac tylko wlasnie sie boje czy nie dostane detki za to odbicie skoro nie mozna vaultow... :confused:

Posted

ŁukaszK napisał(a):
nie wiesz jak wyglada odbicie od nogi (leg vault)...? :razz:

Jasne, ze wiem, ale nie moglam sobie tego wyobrazic jak calosc wyglada :cool3:
A z tego co napisales to pewnie bym tak nie zrobila w YD. Chyba, ze moja wyobraznia szwankuje :evil_lol:

Posted

wendka napisał(a):
A z tego co napisales to pewnie bym tak nie zrobila w YD. Chyba, ze moja wyobraznia szwankuje :evil_lol:

czyli chcesz przez to powiedziec ze jednak uznane by to zostalo za vaulta a nie za dog catch i dostane detke...? :razz:
ehhhh to odpada kolejny element... :/ chyba sie zalamie... ;) a do tego vetka wlasnie pojechala sobie na oboz agility... :wallbash:

Posted

ŁukaszK napisał(a):
czyli chcesz przez to powiedziec ze jednak uznane by to zostalo za vaulta a nie za dog catch i dostane detke...? :razz:

sluchaj, ja naprawde nie wiem juz co mozna a co nie po Wroclawiu :evil_lol:
Jezeli zrobisz tak, ze bedzie to wygladalo ze Vetka spokojnie po Twoim kolanie wchodzi na Twoje rece to sadze ze bedzie spoko. Ale jezeli odbije sie o kolano i nie zlapiesz jej przez przypadek to :mad:

Posted

My niestety nie dojechaliśmy:-( Po prostu po trzech tygodniach poza domem mój pies jest nie do użytku, już nawet na torze nie dawał rady biegać:diabloti:

Chwalcie się, jak Wam poszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Szczerze powiem, ze trafilam na te zawody zupelnym przypadkiem - bylam z psami na spacerze w Lesie Kabackim i zwabily mnie plakaty :D Jak dotarlam tak zostalam do konca wystepow !!! Rewelacja poprostu :-) Psy sie troche nudzily, ale ja sie naogldalam i jestem pelna podziwu :lol: BRAWO!

Posted

Juz pierwszy sen mam za soba :cool3: Wszystko mnie boli i zgrzyta w kosciach. Nie wiem jak przetrwam poniedzialek w pracy :evil_lol: Ale bylo REWELACYJNIE :multi:
Przede wszystkim dziekuje Drado za organizacje calego cyklu zawodow, zawodnikom i publicznosci za fanatstyczna atmosfere. Ciagle mam w pamieci kilka niesamowitych wystepow. Niech mi psica odpocznie kilka dni i zabieram sie do pracy :evil_lol:

Posted

bylo suuuper... :p
wielkie dzieki dla wszystkich ktorzy mnie namowili zebym wystartowal... :loveu:
pierwszy raz bylem na zawodach frisbee... pierwszy raz startowalem... i ogolnie jestem pod wrazeniem wspanialej atmosfery i w ogole wszystkiego... juz sie nie moge doczekac kolejnych zawodow... :)

P.S.
mam troche zdjec z soboty... napewno sie tu pojawia... :p

Posted

Ja też bawiłam się rewelacyjnie, chociaż tragicznie krótko...
Za to od przyszłego sezonu postaram się bywać na tego typu imprezach jak najczęściej :cool3:

Łukasz, fotki będą bardzo mile widziane, zwłaszcza taki jeden mały welsh (a wiem że go masz :evil_lol: ).

Posted

(mniejsze zdjecie ;))

w szczegolnosci podoba mi sie to :P

(ja rowniez znakominicie sie bawilam - najlepiej ganiajac, zbierajac i czyszczac talerzyki dla innych - tak.. to idealna fucha dla mnie ;) )

i to zdjecie - takie tez niestety poza Wilkiem pozostawial tez Klaczek, ciezkie zycie dla zmywacza talerzykow ;(

EDIT: i oczywiscie Karmel :P

Posted

[quote name='tamer']Łukasz, fotki będą bardzo mile widziane, zwłaszcza taki jeden mały welsh (a wiem że go masz :evil_lol: ).

dostaniesz na maila... :eviltong:

fotek bedzie malo... ale niestety bylem bardzo ograniczony miejscem na karcie no a poza tym jak sie startuje to nie ma za duzo czasu na inne rzeczy... :eviltong:

a teraz do rzeczy... :p

Posted

niuka: ladnie to tak wstawiac fotki bez wiedzy autora i do tego w nieregulaminowej wielkosci...? :mad:
a ten dysk to akurat dzielo szejka... :eviltong:
zobacz co on robi z competition po kilku rzutach... :evil_lol:

ciag dalszy:

to wlasnie szejk jakby ktos nie wiedzial:

Posted

ladnie - bo autor nie byl na tyle szybki, zeby wstawic zdjecia na forum, gdzie sa najbardziej potrzebujacy :P

Szejkowych talerzykow nie mialam okazji czyscic - i na cale szczescie - bo bym sie poplakala tam chyba ;)