Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

minia7 napisał(a):
Wiesz Isadora akurat odpisałam Biance0 na pw, ale tego nie wiesz. Żenujące są Twoje wypowiedzi i wyraźnie widać, ze lubisz zadymy robić.....A sama odpisałaś na post Bianki0?

Do poprzednich Twoich oszczerstw pod mim adresem się nie odniosę, bo szkoda czasu.....Ty wszystko wiedząca dość duża i poważna dziewczynko.

Pozwolę sobie zauważyć, że pierwsza napadłaś na Dankę1234 , która od tygodnia czekała na odpowiedź i wystarczyło ją dać bez zbędnych komentarzy, mogłaś oczywiście wspomnieć, że byłaś b. zajęta i napisanie dwóch zdań na wątku przerastało Twoje możliwości.
Jeśli chodzi o wypowiedż Isadory, nie doszukałam się żadnych oszczerstw a tym bardziej żenujących wypowiedzi. Skoro tak myślisz to widocznie masz pewne ograniczenia myślowe i rzeczywiście wlanie wody psom do misek i wsypanie żarełka nawet jeśli chodzi o 100 psów, powinno być jedynym Twoim zajęciem się psami, skoro tak to rozumiesz. Wolontariuszka z samego założenia powinna współpracować z osobami, które szukają domów, i wyciągają psiaki ze schronisk, a nie obrażać się ja udzielna księżna.

minia7 napisał(a):
Kajko poszedł dzisiaj do swojego domu! Przyszła Pani, która chciała małego pieska i pokazałyśmy Kajko. To była miłość od pierwszego wejrzenia. Także mały ma już ciepły dom, własny kąt i miseczką, a co najważniejsze swoją Panią.

Cieszę się, że Kajko grzeje doopkę w swoim domku i , że nie będzie to krótkodystansowa adopcja. Kajko dużo szczęścia:loveu::loveu::loveu:

Mika31 napisał(a):
ja jestem za staruszkiem szalikem,

Popieram Mikę, jako że Szalik jest starszym jamnisiem i należałoby mu się pierszeństwo.:lol:

Posted

Raczej to Bonita wyprowadza ciotkę ;)

ja jestem za staruszkiem szalikem,

Szalik to akurat ma z nich wszystkich najlepiej, bo siedzi w cieplutkim pokoju biurowym, na wygodnym pontonie...należy do stadka psiaków "dyrektorskich"

Posted

jestem w szoku 2 amstaffy poszły do domu przed świetami Czako i Piasek a teraz jeszcze takie wieści :) troche mi to humor poprawiło, po obejrzeniu tego koszmarnego filmu, na którym dziecko pomiata kotem

Posted

To w takim razie zapraszam dziewczyny do schroniska i same oceńcie , który z psiaków jest najbardziej potrzebujący. To na tyle udzielania się na tym wątku w jakże "miłym" towarzystwie ( poza niektórymi osobami rzecz jasna)

Posted

ewatonieja napisał(a):
jestem w szoku 2 amstaffy poszły do domu przed świetami Czako i Piasek a teraz jeszcze takie wieści :) troche mi to humor poprawiło, po obejrzeniu tego koszmarnego filmu, na którym dziecko pomiata kotem

Obejrzałam i teraz żałuje:roll:pomiata to delikatne określenie:-(

Posted

minia7 napisał(a):
To w takim razie zapraszam dziewczyny do schroniska i same oceńcie , który z psiaków jest najbardziej potrzebujący. To na tyle udzielania się na tym wątku w jakże "miłym" towarzystwie ( poza niektórymi osobami rzecz jasna)

Nie mogę pojechać do schroniska, bo żeby móc wyciągać psy ze schronów, pracuję prawie 12 godz. na dobę. Dzięki temu mam pieniądze na hoteliki dla nich, co się przekłada na domy. Jak wiesz mieszkam w dość dużej odległości od Łodzi, dlatego potrzebuję współpracy z osobami będącymi na miejscu. Dlatego też prosiłam Was o opinię o psach i pomoc. Tym bardziej, że 4 stycznia z Wołomina do Janowa jest już umówiony mój znajomy i załatwiona klatka kennelowa.
Przykro mi że nic z tego nie będzie.

Posted

Pozwolę sobie zauważyć, że pierwsza napadłaś na Dankę1234 , która od tygodnia czekała na odpowiedź i wystarczyło ją dać bez zbędnych komentarzy, mogłaś oczywiście wspomnieć, że byłaś b. zajęta i napisanie dwóch zdań na wątku przerastało Twoje możliwości.
Jeśli chodzi o wypowiedż Isadory, nie doszukałam się żadnych oszczerstw a tym bardziej żenujących wypowiedzi. Skoro tak myślisz to widocznie masz pewne ograniczenia myślowe i rzeczywiście wlanie wody psom do misek i wsypanie żarełka nawet jeśli chodzi o 100 psów, powinno być jedynym Twoim zajęciem się psami, skoro tak to rozumiesz. Wolontariuszka z samego założenia powinna współpracować z osobami, które szukają domów, i wyciągają psiaki ze schronisk, a nie obrażać się ja udzielna księżna.

Pies poszedł do domu, ale najważniejszą sprawą jest komuś naubliżać. Na szczęście Kajko dostał dzisiaj swoją szansę dzięki właśnie wolontariuszom, do których macie tak wiele pretensji....Zapraszam do schroniska, to może zmienisz zdanie i przestaniesz pisać takie bzdury, bo nawet lanie zimą wody i dokładanie karmy, które wiecznie zamarzają, to wspaniała pomoc dla tych psiaków.
Wolontariusz z samego założenia nie musi współpracować z osobami Waszego pokroju, które poza robieniem zadymy i atakowaniem nie wnoszą niczego na wątkach!!!!!

Posted

minia7 napisał(a):

Jestem pewna, że to "miłe" towarzystwo to m.inn. siebie miałaś w domyśle. :eviltong: A jesli chodzi o adopcje to myślę, że najtrudniej jest wyadoptować staruszka i w pierwszej kolejności powinien być brany pod uwagę, a jego miejsce w biurze może zająć młodszy psiak mający gorsze warunki. Z zaproszenia nie skorzystam, nie mieszkam w Łodzi.
PS. a o jaki pokrój Ci chodzi? Co Ty możesz wiedzieć o osobach, które Ty obrażasz? Zastanów się 10 razy zanim cokolwiek napiszesz durnego.

Posted

cudnie ze Kajko znalazł domek
i dobrze że mozna zamknąc ten mój watek który zamiast pomóc psu stał sie tylko przyczyną sporów.
Gdybym przewidziała ze to moje niefortunne jedno zdanie poruszy taką lawinę ugryzła bym sie w język.
Jako zalozycielka tego watku bardzo Was prosze zaniechajcie dalszych wpisów w tym temacie.

Posted

minia7 napisał(a):
Pies poszedł do domu, ale najważniejszą sprawą jest komuś naubliżać. Na szczęście Kajko dostał dzisiaj swoją szansę dzięki właśnie wolontariuszom, do których macie tak wiele pretensji....Zapraszam do schroniska, to może zmienisz zdanie i przestaniesz pisać takie bzdury, bo nawet lanie zimą wody i dokładanie karmy, które wiecznie zamarzają, to wspaniała pomoc dla tych psiaków.
Wolontariusz z samego założenia nie musi współpracować z osobami Waszego pokroju, które poza robieniem zadymy i atakowaniem nie wnoszą niczego na wątkach!!!!!

Zdymę jak to nazywasz sama sprowokowałaś swoimi uwagami, nikt nie kwestionował pracy jaką wykonujesz dla psiaków. Jesteś rozchisteryzowaną smarkulą i czepiasz się drobiazgów. Nikomu nie robisz łaski albo pomagasz psom albo nie. Amen.

Posted

Zdymę jak to nazywasz sama sprowokowałaś swoimi uwagami, nikt nie kwestionował pracy jaką wykonujesz dla psiaków. Jesteś rozchisteryzowaną smarkulą i czepiasz się drobiazgów. Nikomu nie robisz łaski albo pomagasz psom albo nie.

Czy te uwagi były do Ciebie czy nemesey czy isadory? nie ! Do Danki, z którą sobie wyjaśniłyśmy tak czy inaczej kwestie i nic Wam do tego. Od Waszych postów zaczęły się nieprzyjemne komentarze i ocenianie mojej osoby, chociaż mnie nie znacie. To Wy zaczęłyście analizować posty i wypisywać czego tam się doczytałyście między słowami. To Wy macie problemy z histerią i to Wy czepiacie się tego co Was nie dotyczy w ogóle!!!!! A czy pomagam psom czy nie to też nie Twoja sprawa.

Posted

biank0 zawsze możesz pozostać w kontakcie przez pw lub mejl albo telefonicznym, możesz?
ciągniecie tego tematu w nieprzyjemnej tonacji niczemu nie służy :/

No nie ma to najmniejszego sensu, zgadzam się. A z Bianką pogadamy na pw :)

Posted

minia7 napisał(a):
Czy te uwagi były do Ciebie czy nemesey czy isadory? nie ! Do Danki, z którą sobie wyjaśniłyśmy tak czy inaczej kwestie i nic Wam do tego. Od Waszych postów zaczęły się nieprzyjemne komentarze i ocenianie mojej osoby, chociaż mnie nie znacie. To Wy zaczęłyście analizować posty i wypisywać czego tam się doczytałyście między słowami. To Wy macie problemy z histerią i to Wy czepiacie się tego co Was nie dotyczy w ogóle!!!!! A czy pomagam psom czy nie to też nie Twoja sprawa.

minia7 napisał(a):
No nie ma to najmniejszego sensu, zgadzam się. A z Bianką pogadamy na pw :)

Powiedziała królewna i poszła prać skarpetki!

Posted

ewatonieja napisał(a):
śmiem wątpić :/

Tak myślisz? To dlaczego minia pokazała pani Kajko a nie innego pieska? Bo właśnie on był na tapecie. Znasz się troszkę na psychologii? Dlatego ja nie wątpię.Oczywiście wawrzyn należy się minii , ja nie pretenduję do poklasku i zaszczytów. Byłam tu w konkretnym celu i osiągnęłam go. Pozdrawiam serdecznie.