Isadora7 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='danka1234']Bardzo ładna to stronka SOS dla Jamników,wstawiłam baner do niej na 1 stronie wątku jamników i jamnikowatych,trzeba ja rozreklamowac gdzie sie da.[/QUOTE] Dziękuje Danusiu. Lada dzień będą banerki różnej wielkości. Jak wiesz już dawno myślałam o czymś jeszcze dla jamników. Uzupełniam teraz i wstawiam jamnisie na stronę. Będą tez artykuły, opowiadania. Pisze teraz o jamniczmm domu u bianki0. Będzie i o Lilithce, Poli, Frytce. Tak aby jakoś pokazać ze można, ze są kochane i dają radość. Na stronie tez będą reklamowane bazarki na jamnisie i aukcje. Dzisiaj pója wieczorem pierwsze Quote
danka1234 Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 pokazauj sie Kajko na górze, jak radzi sobie teraz w te sniegi przy budce? Quote
rita60 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Witaj jamnisi pycholku........spacerek z samego rana. Quote
danka1234 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 czy ktos z osób bywajacych w schronisku mógłby zajrzec do Kajko i napisac jak sobie radzi przy tej budce?jakie ma warunki?bardzo prosze. Quote
minia7 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Radzi sobie dobrze...Dzisiaj dzwoniła Pani w sprawie Kajko lub Lubego. Chciała psa dla swoich rodziców, którym odszedł jamniś 2 m-ce temu. Rodzice są z Wielunia bodajże i właściwie od razu, gdy zaczęła rozmowę uprzedziła, że jest to problem....bo chcieliby żeby im psa zawieźć. Przykro mi, ale muszą się pofatygować do schroniska.... Nie wiem czy przyjadą Quote
danka1234 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 minia7,mozesz napisac dlaczego wrócił z boksu do tej budki? czy to Kajko zaczepiał psy w boksie? Quote
Mika31 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ciocie okaleczony jamnik pomocy http://www.dogomania.pl/threads/198258-staruszek-jamniczek-ma-wr%C3%B3ci%C4%87-do-schronu Quote
Mika31 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ciocie zajrzyjcie do Krecika http://www.dogomania.pl/threads/193265-Jamni%C5%9B-14-letni-ju%C5%BC-w-DT!-Zuza-i-Krecik-w-schronie-czekaj%C4%85ca-na-pomoc Quote
ewatonieja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 nasz mały chłopczyk bardzo prosi o prezencik na Świeta- własnego człowieka i ciepły domek z wygodna kanapą Quote
danka1234 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 czekam na wiecej informacji i zrobie mu wiecej ogłoszeń,moze wreszcie go ktos wypatrzy. Quote
danka1234 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 jest Pan zainteresowany adopcją Kajko,miał dzisiaj po niego przyjsc,moze Kajko jednak swieta spędzi w swoim domu na kanapie,oby. Quote
rita60 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 danka1234 napisał(a):jest Pan zainteresowany adopcją Kajko,miał dzisiaj po niego przyjsc,moze Kajko jednak swieta spędzi w swoim domu na kanapie,oby. Oby........trzymam kciuki bardzo mocno.....żeby ci sie udało maleńki. Quote
ewatonieja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 czekamy na Sylwię, oby miała dobre wieści :) Quote
danka1234 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 ewatonieja napisał(a):czekamy na Sylwię, oby miała dobre wieści :) wątpie czy sie doczekamy,od tygodnia czekam na odpowiedz z postu 59 szkoda- zakładając watek myslałam ze bede mogła liczyc na wspolprace z kims kto bywa w schronisku ale widac to nie takie proste. znalazłam osobe która zasięgneła informacji-na razie wiem tyle ze Kajko jest po kastracji,wczoraj miał przyjsć po niego jakis Pan,czy przyszedł- nie wiem ale mam byc o tym powiadomiona wiec czekam. Quote
ewatonieja Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 niestety w schronisku czasem taki zamęt, że niczego konkretnego nie da się dowiedzieć,ale jest tu CoolCaty wet ze schronisk, więc może szybciej info od niej dostaniesz Danusiu? Quote
danka1234 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 widizałam ten nick na watku suni której robiłam allegro ale nie wiedziałam ze to wet.w schronisku. Już nie bede nikomu głowy zawracać,anovip1 obiecała ze jak beda jakies nowe informacje to mnie powiadomi,poczekajmy zatem. Quote
Isadora7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='ewatonieja']niestety w schronisku czasem taki zamęt, że niczego konkretnego nie da się dowiedzieć,ale jest tu CoolCaty wet ze schronisk, więc może szybciej info od niej dostaniesz Danusiu? [quote name='danka1234']widizałam ten nick na watku suni której robiłam allegro ale nie wiedziałam ze to wet.w schronisku. Już nie bede nikomu głowy zawracać,anovip1 obiecała ze jak beda jakies nowe informacje to mnie powiadomi,poczekajmy zatem. Pamiętam z wątku jamników boguszyckich.... Quote
minia7 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Wiesz Danka1234 że oprócz Kajko w schronisku jest około 800 psów i większość z nich jest bardziej potrzebujących niż Kajko? Nie zawsze jest czas i nie zawsze są możliwości dowiedzieć się czegoś o konkretnym psie. A czasami, po kilkugodzinnym pobycie w schronisku, gdzie szczególnie zimą jest masakra i wszyscy mają pełne ręce roboty, nic już się nie chce! Więc bądź trochę bardziej wyrozumiała dla tych co po schronie siadają w domu do pracy i często nie mają już czasu na Dogo!!!! Kajko wrócił do budy, bo zaczepiał w boksie, a potem obrywał od kolegów-mówiłam Ci o tym przez telefon!!!!!! Został wykastrowany, ale Pan po niego nie przyszedł. Nikt nie dzwonił w sprawie Kajko od czasu postu 58. Póki co siedzi na zwierzętarni do póki się nie wygoi po kastracji. Quote
danka1234 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Wiem ile macie psów w schronisku,właśnie dlatego chciałam pomóc jednemu z nich. Po Twoim pw ze jest przy budzie a jamnik przy budzie to masakra uznałam ze Kajko jest jednym z tych które potrzebują pilnej pomocy dlatego załozyłam ten watek i prosiłam o wspólprace,czyli o informacje.Jeśli Kajko nie jest psem potrzebujacym pilnej pomocy zamkne watek który niepotrzebnie załozyłam. Wiem jak wyląda sytuacja w schronisku i Wasza tam praca. Rozmawiałam z kilkoma osobami bywajacaymi w Waszym schronisku dlatego napisałam ze otrzymywanie informacji to nie taka prosta sprawa. Co do wyrozumiałosci,zawsze starm sie nią wykazywać,nie wydaje mi sie by mi jej tu zabrako Daleka jestem od wywoływania niepotrzebnych dyskusji wiec ja koncze bo najwazniejsze jest tu dobro psa. Quote
Recommended Posts