Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajko trafił z budy do hotelu. Tam jest cieplej. Póki co dogaduje się z pozostałymi psiakami bez problemu. Mam link Rito, ale mam też internet od czasu do czasu przez ta pogodę :(
Dzwonił ktoś do mnie w sprawie adopcji Kajko, ale na dom tymczasowy-Pani z fundacji...Jechałam autem i musiałam się rozłączyć. A później nie wiedziałam na który nr oddzwonić, bo cały czas ktoś dzwoni z ogłoszeń :) i mam setki numerów w telefonie. Jeśli ta Pani jest na wątku, to niech do mnie zadzwoni jeszcze raz, PROSZĘ?

Posted

minia7 bardzo dziekuje za informacje co do Kajko,dobrze ze udało sie go zabrac do cieplejszego pomieszczenia.
Gdybyś mogła od czasu do czasu napisac tu co u niego byłabym Ci bardzo wdzięczna.
Moze jest mozliwosc by zrobic mu jeszcze jakies zdjecia ?

moge w ogłoszeniach podawać swój numer a jesli trafi sie ktos konkretny to skontaktuje sie z Tobą,
pewnie w wiekszosci ogłoszen jest podawany Twój numer wiec ciagle ktos dzwoni

Czy ta Pani z Fundacji mowiła gdzie chciałaby zabrac Kajko na tymczas ? do domu czy jakiegos azylu?

Posted

No właśnie tego niedosłyszałam :( jechałam autem, obok siedział mój gadający pasażer i tyle się w tym momencie działo, że musiałam się rozłączyć. Wydaje mi się, że Pani mówiła coś o fundacji Azyl, albo cuś takiego....zabijcie mnie, ale nie pamiętam :(

Posted

Kajko wrócił do swojej budki...nie dogadał się z kolegami z boksu. Ale pomimo, że zima nie wygląda na niezadowolonego. On po prostu musi non stop mieć kontakt z człowiekiem, bo jest w miejscu gdzie praktycznie cały czas ktoś przechodzi

Posted

czy wiesz moze dlaczego nie dogaduje sie z psami?czy to Kajko prowokuje,zaczepia psy?czy to inne psy nie lubią Kajko?[U][/U]
czy jest możliwosc byś mu zrobiła jakies zdjecia przy tej budce?

Posted

[quote name='ewatonieja']Maciek to ma talent :) bardzo fajna strona, miło, że wcisnęliście Kajka :)[/QUOTE]

[SIZE=4][B]No przecież Kajko to jamnik więc mu się miejsce na SOS należy :).[/B][/SIZE]

Latam teraz i dobieram jamniki ale na dzisiaj już starczy.

Posted

[quote name='ewatonieja']tak Kajko wygląda jak jamnik :) kto może niech rozpowszechni informację o stronie jamników w potrzebie, ja już dodałam na facebooka[/QUOTE]

Na facebooku jest też grupa SOS DLA JAMNIKÓW