Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomocy mój Roki nie chce jeść od trzech dni prawie nic nie je byłam u wet.ale nic nie stwierdził kazał czekać i obserwować psa. Pragnę nadmienić że pies jest wesoły nie wymiotuje nie ma rozwolnienia tylko ciągle woła na spacer i w domu wieczorem wyje jak wilk.Piszczy i nie wiem co mu jest czy chce na dwór czy jeść ? daje mu jedzenie a on znowu odmawia choć zawsze chętnie jadł (karma wet.gastro intensiwal) teraz nie wiem co robić?::

• 2 months later...
Posted

Mona moja bokserka którą w piątek tydzień temu musieliśmy upić od sylwestra 2010 roku zaczeła wymiotować nie chciała jeść tylko piła bardzo dużo. Wyniki USG i badania krwi miała bardz dobre -te badania miała kilka razy robionme i za każdym rezem wyniki dobre a pies marniał nam w oczch mimo, że cały czas była radosna. W piątek 11.02.2011 weterynarz postanowił moneczke " otworzyć" i zobaczyć co jej jest - okazało się, że biedaczka miała zaawansowanego raka trzustki i niedrożność jelit - musieliśmy uśpić pieska by się nie męczyła ;(.

Ale mam nadzieję, że z twoim pieskiem jest już wszystko dobrze ;].