Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Miluś to niezwykłej urody psiak o pięknych oczach i milutkiej, kolorowej sierści.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Do schroniska trafił niedawno.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Czy zostanie zauważony w tłumie kilkuset innych psich sierot?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Czy znajdzie się ktoś, kto Go pokocha i wyciągnie z zimnego, schroniskowego bosku przed zimą?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Czy będzie miał swój ciepły, bezpieczny Dom i swojego ukochanego Człowieka?[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Mamy nadzieję, że tak...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Jest małym i bardzo młodym pieskiem - ma zaledwie 1,5 roku.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Całe życie przed Nim...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Miluś przebywa w schronisku As w Jamrozowiźnie koło Częstochowy.[/FONT]

Posted

No to Milusia niezła zima dopadła w schronisku...

Dobrze, ze tam boksy zadaszone i w zabudowie, może aż tak te biedaki nie marzną...

Ale mimo wszystko zawsze mnie zima przeraża, jak sobie pomyślę o tych schroniskowych bidach

Posted

Święty Mikołaju - przynieś Milusiowi w prezencie dobry Domek!

[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyJSBcSVPCCgoHxjg1flDyCzxHWcwYgaqt6G4mUUcDQzI18tcBhA[/IMG]

Posted

Dzięki, że jesteś!!

Tez uważam, że jest śliczny - mam nadzieję, ze ta uroda Mu pomoże w szukaniu domu

oo teraz właśnie dostałam wiadomość od Mariusza ze schroniska, że prawdopodobnie Miluś pojedzie we czwartek do Domu :)