Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, serdeczna prośba. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Potrzebujemy transport dla Fifusia na trasie Warszawa-Gdynia, lub piątek Warszawa-Lipno, Bydgoszcz
!!!!

Jeśli nie wyjdzie darmowy transport, będziemy musieli zebrać na transport około 240 zł. (cała trasa):placz::placz::placz::placz:

Posted

Fifi szczęściarzu w końcu do domu swojego ruszasz :):)
Co do transportu na pomorze gdybyście udało się zorganizować transport płatny mam psiaka, który też z Wawy musi nad morze jechac może transport łączony wchodziłby w grę? Zawsze to taniej wyjdzie

Posted

Super-gratuluję-to już pewne?Bardzo się cieszyłabym,bo i nowe wiadomości z domku byłyby na bieżąco :)
No bo nowy domek się zalogował na dogomanii

Posted

Witaj Karoo,:):):)
Wszystko Agnezja juz dogrywa, tylko tak się zastanawiam z tymi szelkami... jak on nie jest nauczony jeździć w szelkach, bedzie się wyrywać strasznie i dopiero może być jazda :placz::placz::placz:

Posted

tatankas napisał(a):
Oj Kapselku,chyba o kimś zapomniałaś :)

Zapomniałam, przepraszam o NAJWIĘKSZEJ OPTYMISTCE BOKSIOWEJ!!!! To chyba jedyna nasza Kochana cioteczka Tatankas :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Karoo i co wyjechali już??? Wiesz coś???

Posted

Karoo! napisał(a):
Fifulek już dojechał - właśnie siedzi przy mnie na łóżku :]

Hura!!!!!!!!!!! Fifek w domu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Prosimy o relację i zdjęcia!!!:loveu::loveu: